reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Witam się i ja po wizycie, w wątku o wizytach nie będę pisać bo nie robiliśmy usg, pobierano mi tylko wymaz na GBS, badanie szyjki (szyjka twarda i ładna), posłuchaliśmy tętna i tyle:tak:za to odebrałam dziś fotelik do auta, odkupiłam od koleżanki, z takich większych rzeczy został mi tylko wózek ale z tym zaczekam do porodu:happy:
śmigam robić obiadokolację, dziś ziemniaki, mizeria i jajko sadzone, tak sobie mężuś zażyczył:-p

reklama
Któraś z Was pisała, że ciągnie nogą..

tym kur...a szczęściarzem jestem...ja!!!!!:angry::angry:

tylko że mnie boli nie od spojenia tylko z tyłka ból wychodzi.
Spojenie wogóle mnie nie boli, ale moze dlatego że mały lezy w poprzek?

Przez to ciągniecie nogą strasznie sie wstydzę i czuję upokorzona jak tak idę (czyli u lekarza albo w sklepie, bo innych wyjśc nie zaliczam). Bo to nie chodzi o to że ja tylko noga ciągnę, tylko żeby dać kroka, jakoś tak ciało moje, jak wielki kręcie, do tyłu mi się odgina, a potem bezwiednie do przodu, i dopiero wtedy posuwam się o jakies 10 cm:baffled:i tak "IDĘ".
Jak mnie jutro ginekolog zobaczy, znów pewnie zacznie komentować:baffled:

mogę zacząć prać wszystkie rzeczy - niebieskie :-D w weekend przyjdzie mi kołyska i zaczynam przygotowania na maksa :-) po USG taka byłam szczęśliwa, że w końcu wiem kogo mam w brzuchu, że mi wszystkie bóle odeszły :-p wracając kupiłam sobie pyzy z mięsem i mamby i od wejścia pokłóciłam się z mamą i mi się jeść odechciało :szok::-p

Widzę synusie górą;-)ale wiecie co, ostatnio gadał mąż z parą ze SR i zdziwili się, że mamy mieć synka. Masę ich znajomych też jest teraz na końcówce ciąży i sameee dziewczynki

smoniczka chyba Cie dzisiaj pobiłam :zawstydzona/y: poszłam spać po 4 w nocy a wstałam...bagatela o 15 :szok: cudowna ze mnie mamusia :no:
dzisiaj na bank szybko nie usnę...
Mam zajawkę na zupy kremy i na wszystko co piszecie. Wczoraj któraś napisała spagetti i Natalcia poszła gotować makaron, potem była Cola i dzisiaj mam całą puszkę dla siebie a i do tego mrożone truskawki i serek homogenizowany czekają :laugh2:
Wszystko Wasza wina!
Dziewczyny nie mogłam znaleźć w tesco tych woreczków na zużyte pieluszki :confused: na jakim dziale je moge znaleźć? bo szukałam przy pampersach i workach na śmieci, nawet przy gerberkach :szok: nie znalazłam...
M. kończy dzisiaj pracę o 20. Ja nie wiem jak On dzisiaj wstał na 9 jak poszedł spać razem ze mną...ten to ma zdrowie :eek:

no u mnie dookoła też same kobietki :) tylko jedna z moich znajomych ma chłopca, tak więc zaskoczona jestem że u nas taki deficyt dziewuszek :-) wśród lutówek bezapelacyjnie prowadzą chłopcy :-D

Ja od dziś na nocek kilka mam chrześnice w domu - jej mamuśka również w ciąży musi sie do szpitala połozyc bo jej dzidzia niestety jest dużo za mała 2100 w 36 tyg. a ojczulek (czyli mój braciszek) nocki ma - więc ciotka będzie łapała doświadczenie :-D

a my szukamy cały czas auta :wściekła/y: to jest straszne !!!!

reklama
Madziku gratuluję synka:-)
Cortina ja miałam w woreczku kamienie miałam co jakiś czas silne ataki bólu,lekarka upierała się że złe odżywianie i nie chciała nawet zlecić badań do czasu aż miałam silny atak w szkole i pielęgniarka wezwała pogotowie i dopiero dostałam skierowanie na cito usg i okazało się że mam spore kamienie dostałam szczepionki i mi wycieli . w szpitalu powiedzieli że w samą porę bo woreczek mógł pęknąć a żółć się wylać cortina jak urodzisz nie czekaj teraz kamienie usuwają laserowo w jeden dzień. moja koleżanka też tak miała że w ciąży jej wykryli i po porodzie usunęła i ma spokój.

Do góry