reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

dreamuś witaj :) jak się czujesz? napisz coś więcej o sobie :tak: to pierwsze dziecko? i prosimy o suwaczek, żebyśmy wiedziały za parę dni na jakim jesteś etapie :-D

reklama
a jak tutaj dodać tego suwaczka?
odpowiadając:tak, to moje pierwsze dziecko. do tej pory czułam się całkiem super mega fantastycznie (pomijajac pierwszy trymestr hehe)...ale od jakiegoś tygodnia czuję się jak lokomotywa parowa co to stoi i sapie dyszy i dmucha;-):sorry:znaczy ze finisz juz blisko.byle nie za blisko bo jeszcze w proszku z tymi przygotowaniami jestesmy.pierwsze pranie na razie sie suszy.jeszcze zakup wózka i innych pomniejszych.o ludzie! sie dzieje.

wejdź na wątek techniczny tam jest wytłumaczone jak wstawić suwaczek.
my z przygotowaniami też w proszku - ja prania jeszcze nie ruszyłam. choć miałam zrobić to wczoraj :eek: ooo taka ze mnie zorganizowana osoba hehe

Witam nowa mamę :)

Pospałam.

Poleżałam przed tv z 2 poduchami pod pupą pogłaskałam malusię od główki w kierunku dołu brzucha i po godzinie takiej zabawy efekt taki,że główkę ma w dole gdzieś :-D ciekawe na jak dluuuuuuugo.

Leżała głową w żebrach z prawej strony a im niżej brzucha tam plecki i w kacie z lewej strony pupcia a teraz głowa w dole a plecki i pupa z lewej strony pod żeberka się pchają.

Mała rzecz a cieszy he he teraz muszę uważać by mi znów nie fiknęła głową w górę bo pupę jak znajdę to wklepię...

reklama
cześć czołem nowa mamusiu:happy:
jaki ja mam dzień do d...kumulacja wszystkiego-rozstępy i hemoroidy dprowadzają mnie do łez, ledwo łażę przez spojenie, wszystko mnie drażni niesamowicie, wszystkie ciuchy są mega ciasne, zęby mam mega wrażliwe..ehhh!
Pojchaliśmy do rodziców na obiad a mój tato ledwo trzyma się na nogach przez grypę- nooo nie:crazy: zapodałam sobie profilaktycznie prenalan i rutinoscorbin
Gosiu, my mamy navington cadet kolor fioletowy- maracuja
Marta, gratki- ale wiesz, dzidzia może się obrocić nawet na porodõwce. gin mi mówił, że miał takie przypadki- a jedym z nich była moja siostra heh i musiała rodzić się przez cc

Ostatnia edycja:
Do góry