reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

:angry: no i wylazły dziady (czyt. rozstępy) i u mnie. Cwaniaki się schowały pod brzuchem, że dopiero jak wzięłam małe lusterko to je zobaczyłam:wściekła/y: a miałam cichą nadzieję, że nie zaszczycą mnie swą obecnością, ale niestety jak się ma predyspozycje to tak jest:angry:

Na_cik ja poszłam spać wczoraj (dzisiaj) ok 6 spałam do 11 i miałam nadzieję, że zasnę bez problemu, ale jak widać nici z mojego planu.

reklama
Mi wylazły masakryczne dziady na lewym cycku:wściekła/y:ale czemu na jednym :confused: chociaż chyba drugi już powoli dołącza. Ale te na lewym mam już ze 2miesiące. I tak oto wokół brodawki mam słoneczko z rozstępów.
Przenigdy nie myslałam,że mnie to kiedyś spotka. Nosiłam przed ciążą stanik 75C więc żaden wyczyn...a teraz będą obwisłe i to SŁONECZKO :angry::no:

:angry: no i wylazły dziady (czyt. rozstępy) i u mnie. Cwaniaki się schowały pod brzuchem, że dopiero jak wzięłam małe lusterko to je zobaczyłam:wściekła/y: a miałam cichą nadzieję, że nie zaszczycą mnie swą obecnością, ale niestety jak się ma predyspozycje to tak jest:angry:

Na_cik ja poszłam spać wczoraj (dzisiaj) ok 6 spałam do 11 i miałam nadzieję, że zasnę bez problemu, ale jak widać nici z mojego planu.

oj widzę, że u Ciebie tak samo się kryły i wzięły Cię z zaskoczenia:no:... Szukam na necie dobrego kremu, ale mało takich z licznymi opiniami...

Jak widzicie też nie śpię, nie jestem w stanie już wstawać siku co chwilę więc siedzę w salonie:eek:
edit; zastanawia mnie, czy czasem brzuch mi ciut nie opadł,bo coś duszności ostatnio rzadko występują? Może gin w pon coś zobaczy?

Ostatnia edycja:
Hello

Smoniczka, Na-Cik, Poli ja uzywałam tego kremu na blizny po trądziku, jak dla mnie ok, ale podobno jeszcze lepiej działa na rozstepy wlasnie:) i pachnie przepięknie (jak dla mnie).
No scar perła inków, Kremy do twarzy - Ceneo.pl

Agisan jak po ktg??

ja spię krótko teraz ale jakoś się wysypiam, może dlatego, że dziś mnie nie swędziało, kroplówka pomogła, martwię się tylko aby sztucznie nie poprawiła wyników (dziś mają być) bo rano pobrane, a za dwa dni swędzenie wróci i znowu będą złe próby;/ cała jestem jak sitko już:(
skórcze mam ładne wg. pani położnej...jedyny problem, że bezbolesne czyli to nie porodowe;/ ja ich nawet nie czuje;/

Dzien dobry!

Wychodze!!!

Matko mialam takiego dola po tym wczorajszym drugim ktg, ze zgasilam swiatlo i o ciemku sluchalam muzyki, bo mialam potrzebe odciecia sie od reszty swiata...

Dzisiaj na ktg znowu jakies dziwy byly, ale ordynator przyszedl i powiedzial, ze moge isc do domu. Ha, nawet nie musze lezec plackiem, byle nie przesadzac ;)

Dostalam jeszcze zelazo i tyle...

Bella. Jak tam swedzenie? Rany juz zaraz bedziesz mial swoja kruszyne. Szok, a my tu niektore jeszcze tyle tygodni przed soba :)

Nie pamietam z tego wszystkiego co jeszcze komu mialam pisac...

Dziewczyny, te Wasze, maluszki teoretycznie jeszcze moga fiknac i za to trzymam kciuki!

Proby mi spadly o jakies 50 jednostek wiec swedzenie jest lzejsze...teraz jak spadaja to sie znowu martwie ze tak mnie beda trzymac i meczyc...skurcze to ja czuje jak mam ktg a tak to nic!

Agisan suuuper ze do domu juz idziesz!

Bella - trzymaj sie tam dzielnie... może lada chwila mała sama zechce wyjść?

w sumie nie wiadomo czego ci życzyć czy poprawy wyników i wyjścia do domu czy pogorszenia porodu na już i tulenia maluni

Agisan - no chociaż ty zadowolona w domu poodpoczywasz, cos porobisz i czas zleci raz dwa.

Co wy dziewczyny takie zarwane nocki macie?

Ja to spie od 22-24 do 8-10 i jeszcze po obiadku z godzinkę :szok:

Nie wstaje na siku, nie mam takiej potrzeby jedynie w półsnie zmieniam pozycję, czasem poleżę bo zasnąć nie mogę a wy bidulki

Przesyłam fluidki na lepszy sen dla was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Spokojnej niedzieli wszystkim

Ania chyba samoistnego porodu ale juz;))
Szansy na wyjscie raczej nie mam...moze jak skoncze ten 37 to cos beda ruszac, ale to jeszcze caaaale 5 dni:( juz dola lapie:/

mnie od paru dni jak zasypiam wszystko swędzi, jak tak ma być do porodu to chyba będę mieć rany na rękach i nogach
oby Bella jak najszybciej pojawiły się Twoje skurcze porodowe

reklama
No to Bella szybkiego poczatku porodu.

Pośmigaj po schodach troszku hihi

Ja dziś mam jakis kryzys słabo mi, ani siedzieć, ani leżeć ani chodzić mam dość !!!!!!!!!!!!!!!

Do góry