reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

dreamuś witaj :) jak się czujesz? napisz coś więcej o sobie :tak: to pierwsze dziecko? i prosimy o suwaczek, żebyśmy wiedziały za parę dni na jakim jesteś etapie :-D

reklama
a jak tutaj dodać tego suwaczka?
odpowiadając:tak, to moje pierwsze dziecko. do tej pory czułam się całkiem super mega fantastycznie (pomijajac pierwszy trymestr hehe)...ale od jakiegoś tygodnia czuję się jak lokomotywa parowa co to stoi i sapie dyszy i dmucha;-):sorry:znaczy ze finisz juz blisko.byle nie za blisko bo jeszcze w proszku z tymi przygotowaniami jestesmy.pierwsze pranie na razie sie suszy.jeszcze zakup wózka i innych pomniejszych.o ludzie! sie dzieje.

wejdź na wątek techniczny tam jest wytłumaczone jak wstawić suwaczek.
my z przygotowaniami też w proszku - ja prania jeszcze nie ruszyłam. choć miałam zrobić to wczoraj :eek: ooo taka ze mnie zorganizowana osoba hehe

Witam nowa mamę :)

Pospałam.

Poleżałam przed tv z 2 poduchami pod pupą pogłaskałam malusię od główki w kierunku dołu brzucha i po godzinie takiej zabawy efekt taki,że główkę ma w dole gdzieś :-D ciekawe na jak dluuuuuuugo.

Leżała głową w żebrach z prawej strony a im niżej brzucha tam plecki i w kacie z lewej strony pupcia a teraz głowa w dole a plecki i pupa z lewej strony pod żeberka się pchają.

Mała rzecz a cieszy he he teraz muszę uważać by mi znów nie fiknęła głową w górę bo pupę jak znajdę to wklepię...

reklama
cześć czołem nowa mamusiu:happy:
jaki ja mam dzień do d...kumulacja wszystkiego-rozstępy i hemoroidy dprowadzają mnie do łez, ledwo łażę przez spojenie, wszystko mnie drażni niesamowicie, wszystkie ciuchy są mega ciasne, zęby mam mega wrażliwe..ehhh!
Pojchaliśmy do rodziców na obiad a mój tato ledwo trzyma się na nogach przez grypę- nooo nie:crazy: zapodałam sobie profilaktycznie prenalan i rutinoscorbin
Gosiu, my mamy navington cadet kolor fioletowy- maracuja
Marta, gratki- ale wiesz, dzidzia może się obrocić nawet na porodõwce. gin mi mówił, że miał takie przypadki- a jedym z nich była moja siostra heh i musiała rodzić się przez cc

Ostatnia edycja:
Do góry