reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hello Orki i Nietoperze niespiace w nocy :szok:

ja wczoraj spalam jak dziecko, ani razu na siku nie wstalam ! :eek:
dzis za to 4x wstawalam i mnie suszylo w nocy :-p odwodnilam sie przez to wstawanie do wc :rofl2:

POLI !
spoznione zyczenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego Kochana :-D
tu masz prezencik
i-roche-nichol-rennie-antacidum-x-48-tabl.jpg

Agisan dawaj do doma ! bedzie cie wiecej na forum, na ploteczkach przynajmiej ;-)

Bella idz pobiegaj po schodach, napij sie herbatki z lisci malin, wykorzystaj meza, rozumiem ze uczysz sie chinskiego pewnie cale dnie ale olej kumpelke i wez sie za wyganianie Natali z brzucha :-p hihi albo wracaj do dom ! masz dwa wyjscia :rofl2:

ja mam dzis mula, pogoda fatalna bo leje deszcz i jest zimno, sklepy pozamykane wiec nie wiem co bede robic :eek:
pozatym maly funduje mi takie mdlosci ze masakra !

reklama
Siemka!
Ja dziś dzien zaczynam od bólu głowy:-(Koszmar, do wieczora pewnie będę umierać :-(

Agaod-ciekawe co chrzestny na chrzciny i na komunię kupi? Przecież on bezrobotny i krucho z kaską....Taki trochę bez perspektyw....Ale za to wierny....:-) Uśmiałam się :-)

Coś miałam napisać, ale zapomniałam.....:eek:

Witam niedzielnie:tak:

Poli spóźnione życzenia urodzinowe ślę - dużo zdrówka, radości, szczęścia i miłości, no i oczywiście lekkiego porodu:tak:
domikcw stwierdzam że 200 zł za takie warunki to super promocja - choć za dużo kaski nie mam i każdy grosz się liczy to jednak brałabym w ciemno:tak:
Agisan jupppi ! w końcu do domku:-)
Bella może my jakieś tańce rytualne lutówek odprawimy, żeby Natalka chciała szybciej wyjść Ci na spotkanie;-) wiem, że Ci źle i każdy dzień to udręka, ale może lepiej spokojnie i pod nadzorem dotrwać do tego 37 tyg., może sami zdecydują rozwiązać ciążę szybciej - przecież zależy Ci na cc...

Za mną ciężki wczorajszy dzień, ból brzucha i krzyża towarzyszyły cały dzień, tyle że to taki jednostajny ból, a nie typowe skurcze. Mama dotarła, więc mam spokojną głowę:tak: Nocka taka sobie - bez skurczy,ale z 2 godzinnymi cyrkami ze strony Zosi - coś mi się wydaje że gorsze noce ostatnio to wynik przebijania się nieszczęsnych trójek:sorry:

Tulki dla wszystkich cierpiących Lutówek! Z posiadaczkami wrednych rozstępów łączę się w bólu:sorry: jeszcze trochę i będziemy testować wszystkie dostępne środki do likwidacji dziadów wstrętnych:wściekła/y:

Patik Ty tam z obajwami porodowymi nie szalej bo cie nie umiescilam w mojej Top 3 wiec nie szalej dziwczynko :rofl2::laugh2::eek:

spokojnie - ja tam wcale na podium się nie wybieram:-D liczę że to wszystko straszaki, a wynagrodzeniem będzie szybki poród - bo jakaś sprawiedliwość musi być jak teraz już się męczę, no nie?:sorry:

Staram się nadrabiać, ale mozolnie mi to idzie.

Wczoraj najpierw balet z Młodą, później zakupy (mama dzisiaj ma urodziny- kupiłam jej zestaw komedii, bo od jutra zaczyna chemię, to chociaż będzie miała co oglądać...), później obiad i padłam. Małż sprzątał, bo wieczorem mieliśmy znajomych u siebie i dowiedzieliśmy się, że zaciążyli :-D Ten rok to normalnie jakiś wysyp wśród znajomych :-) Spać szłam o 2 i dzięki temu przespałam do rana. Chociaż takie siedzenie odbiło się na moim brzuchu (ciągnął, bolał) i plecach (auććć).

Madziku mi w miarę pomagają hektolitry wody i migdały, ale czasem pali okrutnie :/

Agisan- super wieści, gratuluję :tak:

Bella- trzymam kciuki za szybką akcję!

Idę rozpracować melona... mniam!

Hejo:-)
Agisan super, że do domku:-D
Bellu już nie długo, odpoczywaj sobie;-)i nie drap:-)
dołaczam do nie śpioszków:crazy: duża córa znowu pobudke zrobiła i trzy godziny się męczyłyśmy, brzuch boli naciągnięty jak struna, wnętrzności po jedzeniu wychodzą przez żebra:no: masakra jakaś:shocked2:. A jak usnęłam to mi się poród śnił brrrrr
Gosia mebelki zamówiłam w polskim sklepie w Dublinie( dowiezione z Polski), miały być przed świętami ale załadowani to nie dali rady, to na 10 nie dadzą rady bo na palecie i dopiero 18 albo 25 więc u nas będą 28 stycznia:wściekła/y:. Dobrze, że mam koszyczek gotowy do spania:-) zaraz wrzucę zdjęcie. Troszkę wyprasowałam wczoraj i już lżej na duszy.
U nas zaczyna się 36 tydzień w środę wizyta i pewnie szew za dwa tyg zdejmą:-)
miłej niedzieli my rozbieramy choinkę dziś buziaki

bella biegaj po schodach i to już! :-D ja tą taktykę zacznę stosować za 3 tygodnie w domu hehe bo nie chcę chodzić z brzuchem do 40 tygodnia, a po tych wszystkich moich problemach nagle zapanowała wielka cisza! skurczy brak, z łożyskiem ok.... ale to dobrze bo w tej chwili i tak za wcześnie na poród u mnie.
no i nie wyprałam nic wczoraj. chyba jutro kupię te dziecięce ciuszki
i jutro zamówię w końcu wózek - kopnijcie mnie, żebym nie zapomniała!! poli jaki ty kolor brałaś tego wózka? bo zamawiam ten sam :-D choć na żywo go nie widziałam ale ufam opiniom, że ok. Ty go chwalisz, moja koleżanka też go była oglądać i też mówiła, że ok i najważniejsze, że się zmieści do naszego auta hehe

aaaa i po nocy zauważyłam kolejne rozstępy :wściekła/y: normalnie miodzio hehe ale będzie walka po ciąży z tymi cholerami!! tylko na co mi to smarowanie obecne skoro i tak ich jest coraz więcej :wściekła/y:
te nasze chłopy to nas po tych rozstępach powinny całować za to, że my te wszystkie dolegliwości tak dzielnie znosimy :-D

Witajcie lutówki!lutowniczki? :rofl2:
właśnie odkryłam Wasze forum. przyłączam się do szlachetnej ekipy dzielnych mam i melduję, że wkupuję się właśnie w Wasze grono;-) będzie synek, jeśli się nie pospieszy bądź opóźni to pojawi się 21 lutego.ahoj przygodo!

reklama
Do góry