reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hello Kochane:))

Moj maz dzis zostal w domu:) musze jechac do sklepu bo okazalo sie ze nie mam kapci, majtek itp. W tygodniu raczej nikt mnie nie odwiedzi wiec musze posiadac zapas czystej bielizny hehe

Stresa mam przed dzisiejsza wizyta, bo ciekawa jestem czy mala rosnie:)

Patrze dzis w lustro i mierze obwod...i wyszlo ze mam mniej niz mialam, jak to mozliwe???

Od Eve nie mam info wiec biore to za dobry znak:))

reklama
Dzień dobry!

Podziękowań cd ;)

U Was też widzę różne zmartwienia. Głowy do góry!

Noc w szpitalu upojna to kroplówka, to sprawdzanie tętna, temperatury - miodzio ;) Ale położne są tu przesympatyczne, więc jest ok.

Komu tu tak piszczała torba? Ja raz chodziłam z piszczącym stanikiem, bo mi go pani w sklepie nie rozmagnesowała. Haha

Mój też nie potrafi ubrać dziewczynek mimo podziału na szafy - starsza często chodzi w ciuchach młodszej jak mnie przy ubieraniu nie ma. Dobrze, że miedzy nimi tylko 5 cm różnicy.

Bella. Faktycznie zabawna konkluzja mężowi wyszła :)

My tu czekamy na śniadanie i nic a ciążówki głodne!!!

Na_cik dzięki za info :tak:

I ja już nie śpię. Tak u mnie pada, że się obudziłam:wściekła/y:, nigdy mi deszcze nie przeszkadzał a dzisiaj mnie obudził grrrr:shocked2:

Bella powodzenia na wizycie, mam nadzieję, że z maleństwem wszystko w jak najlepszym porządku :tak: &&&&&

Agisan po sniadaniu tez bedziecie glodne hahaha
Ooo tak ten czas kiedy o 24 wchodza pielegniarki i sluchaja serduszka...albo 5 rano jak krew pobieraja haha

Smoniczka ja tam lubie spac jak pada:))
Dzis mi sie zle spalo no ale coz...:))

Patrze dzis w lustro i mierze obwod...i wyszlo ze mam mniej niz mialam, jak to mozliwe???

Bella chyba możliwe bo u mnie tak samo. Tłumaczę to sobie wstawianiem się małego w kanał rodny. Jutro zobaczymy co tam u niego słychać i jak moja szyjka.

Słuchajcie kochane mam takie pytanie o oryginał wyniku grupy krwi. Czy to musi być ta karta czy wystarczy że mam wydruk z laboratorium, oryginalny ofkors??

Nie dostałam skrzydełek wczoraj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:podobno było już zamknięte jak dojechali!

Marta- polała się krew? Za brak skrzydełek? :)

U mnie wystarczy wydruk z laboratorium- co do wyniku krwi.
Mam jeszcze pytanie co do Akpolu- jutro będę w Bydgoszczy i zastanawiam się czy jechać. Moja mama była przed świętami i mówi, że pustki były. Nie wiesz jak teraz?

Agisan- to mi piszczała torba, piszczącego stanika nie zazdroszczę :) Rozbierałaś się dla ochroniarza? Mój tata kiedyś tak miał z koszulą- musiał ściągać...

U mnie noc przespana, nawet sny do mnie wracają- jeeeeeeeeej, ale się z tego cieszę. Synuś mi się dzisiaj śnił :) Małż wyjechał o 6, a ja z Igą ledwo na śniadanie do przedszkola zdążyłyśmy, tak nam się spało!

Na 11 umówiłam się z kuleżanką, którą widuję 1-2razy w roku, bo mieszka w Anglii. Długo raczej nie posiedzimy, bo pewnie nie dam rady.

Halo:-):-)
Ja też spać nie mogę przez te nie wyprasowane rzeczy i niespakowana torbę:tak:
a moje dziecko chyba wczoraj miało dzień ćwiczeń w nocy kulała się po całym brzuchu:-)
trzymajcie się :-D

ja walcze z moja córą o wypicie syropów zwariuje nawet bajkę jej wyłączyłam popłakała i się nie upomina .Od niedzieli kaszlała z wtorku na środę gorączka 39,5 .niedało rady zamowić wizyty domowej na nfz ani prywatnie więc dopiero wieczorem pojechaliśmy prywatnie stwierdził że to wirusowe nawypisysywał leków za 180zł a i tak antybiotyku na razie nie braliśmy i masci nie było:szok: a nie wiem po co wypisał 3 rzeczy na katar jak go nie ma w tym syrop na alergie jak ona nie ma alergii:wściekła/y: skubana leków nie chce wczoraj mąz na siłe podawał ale nie pluła:no:

Marta- polała się krew? Za brak skrzydełek? :)

U mnie wystarczy wydruk z laboratorium- co do wyniku krwi.
Mam jeszcze pytanie co do Akpolu- jutro będę w Bydgoszczy i zastanawiam się czy jechać. Moja mama była przed świętami i mówi, że pustki były. Nie wiesz jak teraz?

Krew się nie polała tylko zawinęłam się do łóżka z fochem. On mi mówi, że dzisiaj mi po pracy przywiezie- NAKICHAM jak ja chciałam wczoraj.
W Akpolu nie byłam dawno więc nie pomogę niestety. Może Błękitna coś wie?

reklama
żanetka mój mąż często potrzebuje żeby pomóc mu się ubrać. Ma problem z dobraniem kolorów i czasem jak się wystroi to jak daltonista:) Wolę mieć na oku to w co się ubiera, żeby nie wyglądał jak czubek:)

bella &&& za wizytę. Bedzie ok.

spanie... mnie się spało idealnie, ale usiałam wstać wcześniej ogarnąć się umyć włosy bo musze lecieć na miasto pozałatwiać papierowe sprawy i dokupić resztę rzeczy do szpitala. od jutra zamierzam prać ciuszki i sie pakować

marta biedna ty:( nie ma nic gorszego jak niespełniona zachcianka...

uciekam wrócę pewnie dopiero wieczorkiem. Obym tylko wszystko załatwiła.

Do góry