reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Hello Kochane:))

Moj maz dzis zostal w domu:) musze jechac do sklepu bo okazalo sie ze nie mam kapci, majtek itp. W tygodniu raczej nikt mnie nie odwiedzi wiec musze posiadac zapas czystej bielizny hehe

Stresa mam przed dzisiejsza wizyta, bo ciekawa jestem czy mala rosnie:)

Patrze dzis w lustro i mierze obwod...i wyszlo ze mam mniej niz mialam, jak to mozliwe???

Od Eve nie mam info wiec biore to za dobry znak:))

reklama
Dzień dobry!

Podziękowań cd ;)

U Was też widzę różne zmartwienia. Głowy do góry!

Noc w szpitalu upojna to kroplówka, to sprawdzanie tętna, temperatury - miodzio ;) Ale położne są tu przesympatyczne, więc jest ok.

Komu tu tak piszczała torba? Ja raz chodziłam z piszczącym stanikiem, bo mi go pani w sklepie nie rozmagnesowała. Haha

Mój też nie potrafi ubrać dziewczynek mimo podziału na szafy - starsza często chodzi w ciuchach młodszej jak mnie przy ubieraniu nie ma. Dobrze, że miedzy nimi tylko 5 cm różnicy.

Bella. Faktycznie zabawna konkluzja mężowi wyszła :)

My tu czekamy na śniadanie i nic a ciążówki głodne!!!

Na_cik dzięki za info :tak:

I ja już nie śpię. Tak u mnie pada, że się obudziłam:wściekła/y:, nigdy mi deszcze nie przeszkadzał a dzisiaj mnie obudził grrrr:shocked2:

Bella powodzenia na wizycie, mam nadzieję, że z maleństwem wszystko w jak najlepszym porządku :tak: &&&&&

Agisan po sniadaniu tez bedziecie glodne hahaha
Ooo tak ten czas kiedy o 24 wchodza pielegniarki i sluchaja serduszka...albo 5 rano jak krew pobieraja haha

Smoniczka ja tam lubie spac jak pada:))
Dzis mi sie zle spalo no ale coz...:))

Patrze dzis w lustro i mierze obwod...i wyszlo ze mam mniej niz mialam, jak to mozliwe???

Bella chyba możliwe bo u mnie tak samo. Tłumaczę to sobie wstawianiem się małego w kanał rodny. Jutro zobaczymy co tam u niego słychać i jak moja szyjka.

Słuchajcie kochane mam takie pytanie o oryginał wyniku grupy krwi. Czy to musi być ta karta czy wystarczy że mam wydruk z laboratorium, oryginalny ofkors??

Nie dostałam skrzydełek wczoraj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:podobno było już zamknięte jak dojechali!

Marta- polała się krew? Za brak skrzydełek? :)

U mnie wystarczy wydruk z laboratorium- co do wyniku krwi.
Mam jeszcze pytanie co do Akpolu- jutro będę w Bydgoszczy i zastanawiam się czy jechać. Moja mama była przed świętami i mówi, że pustki były. Nie wiesz jak teraz?

Agisan- to mi piszczała torba, piszczącego stanika nie zazdroszczę :) Rozbierałaś się dla ochroniarza? Mój tata kiedyś tak miał z koszulą- musiał ściągać...

U mnie noc przespana, nawet sny do mnie wracają- jeeeeeeeeej, ale się z tego cieszę. Synuś mi się dzisiaj śnił :) Małż wyjechał o 6, a ja z Igą ledwo na śniadanie do przedszkola zdążyłyśmy, tak nam się spało!

Na 11 umówiłam się z kuleżanką, którą widuję 1-2razy w roku, bo mieszka w Anglii. Długo raczej nie posiedzimy, bo pewnie nie dam rady.

Halo:-):-)
Ja też spać nie mogę przez te nie wyprasowane rzeczy i niespakowana torbę:tak:
a moje dziecko chyba wczoraj miało dzień ćwiczeń w nocy kulała się po całym brzuchu:-)
trzymajcie się :-D

ja walcze z moja córą o wypicie syropów zwariuje nawet bajkę jej wyłączyłam popłakała i się nie upomina .Od niedzieli kaszlała z wtorku na środę gorączka 39,5 .niedało rady zamowić wizyty domowej na nfz ani prywatnie więc dopiero wieczorem pojechaliśmy prywatnie stwierdził że to wirusowe nawypisysywał leków za 180zł a i tak antybiotyku na razie nie braliśmy i masci nie było:szok: a nie wiem po co wypisał 3 rzeczy na katar jak go nie ma w tym syrop na alergie jak ona nie ma alergii:wściekła/y: skubana leków nie chce wczoraj mąz na siłe podawał ale nie pluła:no:

Marta- polała się krew? Za brak skrzydełek? :)

U mnie wystarczy wydruk z laboratorium- co do wyniku krwi.
Mam jeszcze pytanie co do Akpolu- jutro będę w Bydgoszczy i zastanawiam się czy jechać. Moja mama była przed świętami i mówi, że pustki były. Nie wiesz jak teraz?

Krew się nie polała tylko zawinęłam się do łóżka z fochem. On mi mówi, że dzisiaj mi po pracy przywiezie- NAKICHAM jak ja chciałam wczoraj.
W Akpolu nie byłam dawno więc nie pomogę niestety. Może Błękitna coś wie?

reklama
żanetka mój mąż często potrzebuje żeby pomóc mu się ubrać. Ma problem z dobraniem kolorów i czasem jak się wystroi to jak daltonista:) Wolę mieć na oku to w co się ubiera, żeby nie wyglądał jak czubek:)

bella &&& za wizytę. Bedzie ok.

spanie... mnie się spało idealnie, ale usiałam wstać wcześniej ogarnąć się umyć włosy bo musze lecieć na miasto pozałatwiać papierowe sprawy i dokupić resztę rzeczy do szpitala. od jutra zamierzam prać ciuszki i sie pakować

marta biedna ty:( nie ma nic gorszego jak niespełniona zachcianka...

uciekam wrócę pewnie dopiero wieczorkiem. Obym tylko wszystko załatwiła.

Do góry