reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Ale żeście kobitki nasmarowały a ja tylko sobie krótką drzemkę ucięłam:-)
Właśnie wciągnęłam smażony makaron z warzywami i kurczakiem mmmm pyszności.
Dzwoniłam do mojej gin w sprawie tego mojego przeziębienia w sensie co ja moge brać i mi powiedziała żebym sobie kupiła syrop *spam* i apap. Kurcze już nie wyrabiam z tym przeziębieniem niby mi się polepszyło a dzisiaj normalnie mnie zimne poty oblewały:wściekła/y: A jeszcze jakby tego było mało to mam znowu nawrot stanu zapalnego, normalnie nic tylko się chlastać.
Nacik zagłosowane:-) jak potrzeba więcej głosów to powiem mężowi żeby też zagłosował:-)

Megi zdrówka życzę:-)

Patik śpiewać można 19.10 od samego rana:-D

reklama
Ja też dostałam kupon do supervalue:-) i duża karta w szpitalu została.
Co raz to mi smutniej się robi, pies też już widział walizki i piszczy. Ale będzie ryk:shocked2: jak pojadą. Będę siedzieć na bb cały dzień:happy2:

Padam zjadałam chleba z jajkiem i ketchupem, przygryzając mega kwaśną kapustką kiszoną i popijając sokiem z czerwonych pomarańczy a teraz szklanka coli dobijam żołądek... mój mąż patrzy na mnie jak na wariatkę...

Dziewczynki lutowe po 2 ochroniarzy będą mieć dla ciebie wow

megipegi wspólczuje wygląda na rwę kulszową ja miałam już 3 razy raz nadźwigałam bagaży na dworzec i jak się po nie schyliło strzeliło mi i się nie nie wyprostowałam chcieli pogotowie wzywać ale nie pozwoliłam bo jechałam na wigilie z warszawy do wrocka wiec miałam obstawę mężczyzn którzy mnie i bagaże wnieśli do pociągu a na centralnym wsiadł mój mąż z tabletkami jakiś pan mi przyniósł do przedziału maść konduktor kazał jakby co alarmować i powiedział że jak będzie potrzeba to wezwie po drodze karetkę a teściu już czekał we wrocku i zawiózł na pogotowie na zastrzyk potem dostawałam silne leki ale pomogło bo na sylwestra tańcowałam na ostatnim balu przed urodzeniem Julci .Niestety rwa powraca potem miałam w ciąży i po urodzeniu Julki schyliłam się tylko żeby schować ozdoby choinkowe i ponownie strzeliło:-( teraz się obawiam że znowu mnie to czeka moja koleżanka też ma tendecje i teraz w ciąży też często ją łapało
Co do fotelików mamy zaufanie do maxi -cosi w testach dla Julki taki kupiliśmy a ten pierwszy mamy po niej chicco był do kompletu z wózkiem ale tan model dobrze wypada w testach
A co do karmienia to każda też musi mieć komfort dobro dziecka jest ważne ale nasze też .Jule karmiłam piersią bo chciałam i lubiłam ,mąż czasem chciał butle ale się nie zgodziłam a potem było za późno Jula nie chciała( do tej pory nie tknie modyfikowanego i krowiego tylko je bakusie)Niestety potem miałam problem z odstawieniem bardzo wymuszała i jadła nocami do 18 miesiąca życia byłam już zmeczona i jak tylko dowiedzieliśmy o ciąży mąż zabrał Julę do teściów i na weekend i drastycznie ja odstawiliśmy.Piotrek na początku nie chciał tak bo twierdził że go wykorzystuje i sama mam sobie poradzić do czasu aż pediatra mu nie napisał że ma nam z Julką zrobić kilkudniową separacje:-D więc przy drugim chyba bedzie mieszane i w nocy butla by szybciej przespać noc i odstawić
dzisiaj mam doła:-( skończyły się na razie marzenia o fajnym mieszkanku oszuści podwyższyli cenę:-(

ooo dziewczyny przypomniałyście mi o tej kartce do super valu bo rzuciłam ją do teczki i zupełnie zapomniałam - cała ja :-D
annaroksaka będzie dobrze! powiedz mi - wykupowaliście z biura podróży jakąś wycieczkę czy indywidualnie załatwialiście? bo my mamy bilety ryanairem wykupione i teraz mam stresa bo niezłe cuda wyprawiają w Hiszpanii. totalna masakra. no a kanary to jakby nie patrzeć Hiszpania :/ władze hiszpańskie chcą im niezłe kary nalożyć za nieprzestrzeganie zasad bezpieczeństwa
smoniczka rocznicę ślubu mamy dokładnie w tym samym dniu! :) a urodziny mam od ciebie 9 dni wcześniej hehe

Kaja też bym się wkurzyła z tym mieszkaniem... rwy nie zazdroszczę.

A ja kupiłam Aspargin przestudiowałam ulotkę i do kosza chyba te tabletki wywalę, bo tam piszę,że nie są dobre dla osób z niedociśnieniem... przeważnie aspargin zapisują przy nadciśnieniu aby te ciśnienie obniżyć a ja dziękuję obniżyc swoje i tak trupie ciśnienie :angry:

W łep se strzele bo albo skurcze mnie będą łydek męczyć i drętwienia nóg albo ból głowy i zawroty głowy...

Jak nie urok to s...a

Tak to jest być starą sypiąca się babą której się dziecka zachciało :-D

Mykam do łożka

Kolorowych

reklama
Do góry