reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Ale żeście kobitki nasmarowały a ja tylko sobie krótką drzemkę ucięłam:-)
Właśnie wciągnęłam smażony makaron z warzywami i kurczakiem mmmm pyszności.
Dzwoniłam do mojej gin w sprawie tego mojego przeziębienia w sensie co ja moge brać i mi powiedziała żebym sobie kupiła syrop *spam* i apap. Kurcze już nie wyrabiam z tym przeziębieniem niby mi się polepszyło a dzisiaj normalnie mnie zimne poty oblewały:wściekła/y: A jeszcze jakby tego było mało to mam znowu nawrot stanu zapalnego, normalnie nic tylko się chlastać.
Nacik zagłosowane:-) jak potrzeba więcej głosów to powiem mężowi żeby też zagłosował:-)

Megi zdrówka życzę:-)

Patik śpiewać można 19.10 od samego rana:-D

reklama
Ja też dostałam kupon do supervalue:-) i duża karta w szpitalu została.
Co raz to mi smutniej się robi, pies też już widział walizki i piszczy. Ale będzie ryk:shocked2: jak pojadą. Będę siedzieć na bb cały dzień:happy2:

Padam zjadałam chleba z jajkiem i ketchupem, przygryzając mega kwaśną kapustką kiszoną i popijając sokiem z czerwonych pomarańczy a teraz szklanka coli dobijam żołądek... mój mąż patrzy na mnie jak na wariatkę...

Dziewczynki lutowe po 2 ochroniarzy będą mieć dla ciebie wow

megipegi wspólczuje wygląda na rwę kulszową ja miałam już 3 razy raz nadźwigałam bagaży na dworzec i jak się po nie schyliło strzeliło mi i się nie nie wyprostowałam chcieli pogotowie wzywać ale nie pozwoliłam bo jechałam na wigilie z warszawy do wrocka wiec miałam obstawę mężczyzn którzy mnie i bagaże wnieśli do pociągu a na centralnym wsiadł mój mąż z tabletkami jakiś pan mi przyniósł do przedziału maść konduktor kazał jakby co alarmować i powiedział że jak będzie potrzeba to wezwie po drodze karetkę a teściu już czekał we wrocku i zawiózł na pogotowie na zastrzyk potem dostawałam silne leki ale pomogło bo na sylwestra tańcowałam na ostatnim balu przed urodzeniem Julci .Niestety rwa powraca potem miałam w ciąży i po urodzeniu Julki schyliłam się tylko żeby schować ozdoby choinkowe i ponownie strzeliło:-( teraz się obawiam że znowu mnie to czeka moja koleżanka też ma tendecje i teraz w ciąży też często ją łapało
Co do fotelików mamy zaufanie do maxi -cosi w testach dla Julki taki kupiliśmy a ten pierwszy mamy po niej chicco był do kompletu z wózkiem ale tan model dobrze wypada w testach
A co do karmienia to każda też musi mieć komfort dobro dziecka jest ważne ale nasze też .Jule karmiłam piersią bo chciałam i lubiłam ,mąż czasem chciał butle ale się nie zgodziłam a potem było za późno Jula nie chciała( do tej pory nie tknie modyfikowanego i krowiego tylko je bakusie)Niestety potem miałam problem z odstawieniem bardzo wymuszała i jadła nocami do 18 miesiąca życia byłam już zmeczona i jak tylko dowiedzieliśmy o ciąży mąż zabrał Julę do teściów i na weekend i drastycznie ja odstawiliśmy.Piotrek na początku nie chciał tak bo twierdził że go wykorzystuje i sama mam sobie poradzić do czasu aż pediatra mu nie napisał że ma nam z Julką zrobić kilkudniową separacje:-D więc przy drugim chyba bedzie mieszane i w nocy butla by szybciej przespać noc i odstawić
dzisiaj mam doła:-( skończyły się na razie marzenia o fajnym mieszkanku oszuści podwyższyli cenę:-(

ooo dziewczyny przypomniałyście mi o tej kartce do super valu bo rzuciłam ją do teczki i zupełnie zapomniałam - cała ja :-D
annaroksaka będzie dobrze! powiedz mi - wykupowaliście z biura podróży jakąś wycieczkę czy indywidualnie załatwialiście? bo my mamy bilety ryanairem wykupione i teraz mam stresa bo niezłe cuda wyprawiają w Hiszpanii. totalna masakra. no a kanary to jakby nie patrzeć Hiszpania :/ władze hiszpańskie chcą im niezłe kary nalożyć za nieprzestrzeganie zasad bezpieczeństwa
smoniczka rocznicę ślubu mamy dokładnie w tym samym dniu! :) a urodziny mam od ciebie 9 dni wcześniej hehe

Kaja też bym się wkurzyła z tym mieszkaniem... rwy nie zazdroszczę.

A ja kupiłam Aspargin przestudiowałam ulotkę i do kosza chyba te tabletki wywalę, bo tam piszę,że nie są dobre dla osób z niedociśnieniem... przeważnie aspargin zapisują przy nadciśnieniu aby te ciśnienie obniżyć a ja dziękuję obniżyc swoje i tak trupie ciśnienie :angry:

W łep se strzele bo albo skurcze mnie będą łydek męczyć i drętwienia nóg albo ból głowy i zawroty głowy...

Jak nie urok to s...a

Tak to jest być starą sypiąca się babą której się dziecka zachciało :-D

Mykam do łożka

Kolorowych

reklama
Do góry