reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
siemka !

ja dopiero oczekuje na obiad bo wyciagnelam meza na zakupy i niedawno zladowalismy w domu :sorry2:
ledwo zyje dzis bo na przemian slonce-burza :baffled:

Cortina my tez właśnie wróciliśmy z zakupów. Mężulek właśnie targa wszystko do domku:-) Nakupowałam owocków, kapusty kiszonej i śledzia:-) bo Martuszka mi narobiła na niego apetytu. Aha i jeszcze kawałek serniczka (mnie na porodówkę to dźwigiem będą wnosić).

hehe pamiętam jak mi lekarz w pierwszej ciąży kazał uważać i nie przeginać bo przybrać na wadze łatwo, zgubić o wiele gorzej :-D ale on to mówił w zabawny sposób - tyle, że racje to miał hehe

No ja się boję przybrania na wadze jak cholera, bo niestety mam tendencję do tycia:baffled: Ale ja cały czas głodna jestem. Jak na razie na wadzę +1 więc nie jest źle:-) Ja w sumie zawszę lubiłam zjeść a teraz to jest po prostu masakra, pasibrzuch normalnie.

ja byłam na przepysznym obiadku z deserkiem(szarlotką-oczywiście zapakowałam trochę do domu)
nieźle się u mnie rozpadało i w końcu jest czym oddychać

teraz trochę gorzej, bo odrazu jak wróciłam do domu to wymiotowałam, więc w planach mam tylko film i spanie

ale te tygodnie szybko lecą, mam wrażenie, że ostatnio się dowiedziałam, a tu już sierpień jest(wcześniej jak ktoś mi mówił, że jest w ciąży to tylko miesiącami myślałam, a teraz to najważniejsze tygodnie)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny:) Witam się deszczowo, bo w końcu zaczęło padać, uf będzie trochę chłodniej!
Cały dzień gdzieś biegałam, zaciągnęłam naewt męża na lody włoskie mmmmmmm pychota, teraz robię ciasto ze śliwkami, serdecznie zapraszam:-D

Dzisiaj wstałam i się popłakałam, normalnie odkąd oczy otworzyłam odrazu łzy mi się kręciły, hormony dają o sobie znać.

Ja też słyszałam że więcej krwi jst w organiźmi i dlatego krew leci, mi osobiście krwawią dziąsła.

Jak pochodzę dłużej albo coś porobie to też mnie zaraz brzuch boli, ginka kazała mi odrazu w takich przypadkach brać nospę.

Pozdrowionka dla wszystkich Mamuś i fasolek:-D

kiara o to ciasto to bym zjadła :-D
a ja się właśnie obżarłam (tak tak obżarłam bo najadłam to by było zdecydowanie nieodpowiednie słowo :D ) spaghetti i wypiłam cole - teraz nic tylko czekać na kibelkowe efekty hehe

eee upiekłabym coś sobie, ale jakoś sił brak. macie przepis na coś mega szybkiego i mało wymagającego? :D marzy mi się ciasto z malinami i bezą, ale nie chce mi się go robić :/ bo jak zaczynam pichcić to mnie zaraz mdli

reklama
Gosia- takie bezowo-malinowe ciasto też bym zjadła.

Wciągam chipsy zamiast owoców a dupa rośnie..., dobrze,że pada i nie chce mi się iść do sklepu po słodkie, małż wybył pomóc koledze przy aucie, więc mi nie pójdzie, ani nie pojedzie...:-D

Do góry