reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
siemka !

ja dopiero oczekuje na obiad bo wyciagnelam meza na zakupy i niedawno zladowalismy w domu :sorry2:
ledwo zyje dzis bo na przemian slonce-burza :baffled:

Cortina my tez właśnie wróciliśmy z zakupów. Mężulek właśnie targa wszystko do domku:-) Nakupowałam owocków, kapusty kiszonej i śledzia:-) bo Martuszka mi narobiła na niego apetytu. Aha i jeszcze kawałek serniczka (mnie na porodówkę to dźwigiem będą wnosić).

hehe pamiętam jak mi lekarz w pierwszej ciąży kazał uważać i nie przeginać bo przybrać na wadze łatwo, zgubić o wiele gorzej :-D ale on to mówił w zabawny sposób - tyle, że racje to miał hehe

No ja się boję przybrania na wadze jak cholera, bo niestety mam tendencję do tycia:baffled: Ale ja cały czas głodna jestem. Jak na razie na wadzę +1 więc nie jest źle:-) Ja w sumie zawszę lubiłam zjeść a teraz to jest po prostu masakra, pasibrzuch normalnie.

ja byłam na przepysznym obiadku z deserkiem(szarlotką-oczywiście zapakowałam trochę do domu)
nieźle się u mnie rozpadało i w końcu jest czym oddychać

teraz trochę gorzej, bo odrazu jak wróciłam do domu to wymiotowałam, więc w planach mam tylko film i spanie

ale te tygodnie szybko lecą, mam wrażenie, że ostatnio się dowiedziałam, a tu już sierpień jest(wcześniej jak ktoś mi mówił, że jest w ciąży to tylko miesiącami myślałam, a teraz to najważniejsze tygodnie)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny:) Witam się deszczowo, bo w końcu zaczęło padać, uf będzie trochę chłodniej!
Cały dzień gdzieś biegałam, zaciągnęłam naewt męża na lody włoskie mmmmmmm pychota, teraz robię ciasto ze śliwkami, serdecznie zapraszam:-D

Dzisiaj wstałam i się popłakałam, normalnie odkąd oczy otworzyłam odrazu łzy mi się kręciły, hormony dają o sobie znać.

Ja też słyszałam że więcej krwi jst w organiźmi i dlatego krew leci, mi osobiście krwawią dziąsła.

Jak pochodzę dłużej albo coś porobie to też mnie zaraz brzuch boli, ginka kazała mi odrazu w takich przypadkach brać nospę.

Pozdrowionka dla wszystkich Mamuś i fasolek:-D

kiara o to ciasto to bym zjadła :-D
a ja się właśnie obżarłam (tak tak obżarłam bo najadłam to by było zdecydowanie nieodpowiednie słowo :D ) spaghetti i wypiłam cole - teraz nic tylko czekać na kibelkowe efekty hehe

eee upiekłabym coś sobie, ale jakoś sił brak. macie przepis na coś mega szybkiego i mało wymagającego? :D marzy mi się ciasto z malinami i bezą, ale nie chce mi się go robić :/ bo jak zaczynam pichcić to mnie zaraz mdli

reklama
Gosia- takie bezowo-malinowe ciasto też bym zjadła.

Wciągam chipsy zamiast owoców a dupa rośnie..., dobrze,że pada i nie chce mi się iść do sklepu po słodkie, małż wybył pomóc koledze przy aucie, więc mi nie pójdzie, ani nie pojedzie...:-D

Do góry