reklama
poli0105
Fanka BB :)
Zjadłam kebaba, jajko z fasolka, popiłam wodą gazowaną i mi dobrze.
Ogólnie mi dobrze ale co 30 min coś muszę wszamać inaczej mdłości mam
Haha, ja ciągle coś jem dzięki czemu ustrzegam się skutecznie mdłości Trochę mnie to martwi, by nie przybrać tu i ówdzie za dużo, ale niestety nie ma na to rady heh.
Cortina my tez właśnie wróciliśmy z zakupów. Mężulek właśnie targa wszystko do domku:-) Nakupowałam owocków, kapusty kiszonej i śledzia:-) bo Martuszka mi narobiła na niego apetytu. Aha i jeszcze kawałek serniczka (mnie na porodówkę to dźwigiem będą wnosić).
No ja się boję przybrania na wadze jak cholera, bo niestety mam tendencję do tycia Ale ja cały czas głodna jestem. Jak na razie na wadzę +1 więc nie jest źle:-) Ja w sumie zawszę lubiłam zjeść a teraz to jest po prostu masakra, pasibrzuch normalnie.
ja byłam na przepysznym obiadku z deserkiem(szarlotką-oczywiście zapakowałam trochę do domu)
nieźle się u mnie rozpadało i w końcu jest czym oddychać
teraz trochę gorzej, bo odrazu jak wróciłam do domu to wymiotowałam, więc w planach mam tylko film i spanie
ale te tygodnie szybko lecą, mam wrażenie, że ostatnio się dowiedziałam, a tu już sierpień jest(wcześniej jak ktoś mi mówił, że jest w ciąży to tylko miesiącami myślałam, a teraz to najważniejsze tygodnie)
nieźle się u mnie rozpadało i w końcu jest czym oddychać
teraz trochę gorzej, bo odrazu jak wróciłam do domu to wymiotowałam, więc w planach mam tylko film i spanie
ale te tygodnie szybko lecą, mam wrażenie, że ostatnio się dowiedziałam, a tu już sierpień jest(wcześniej jak ktoś mi mówił, że jest w ciąży to tylko miesiącami myślałam, a teraz to najważniejsze tygodnie)
Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny Witam się deszczowo, bo w końcu zaczęło padać, uf będzie trochę chłodniej!
Cały dzień gdzieś biegałam, zaciągnęłam naewt męża na lody włoskie mmmmmmm pychota, teraz robię ciasto ze śliwkami, serdecznie zapraszam
Dzisiaj wstałam i się popłakałam, normalnie odkąd oczy otworzyłam odrazu łzy mi się kręciły, hormony dają o sobie znać.
Ja też słyszałam że więcej krwi jst w organiźmi i dlatego krew leci, mi osobiście krwawią dziąsła.
Jak pochodzę dłużej albo coś porobie to też mnie zaraz brzuch boli, ginka kazała mi odrazu w takich przypadkach brać nospę.
Pozdrowionka dla wszystkich Mamuś i fasolek
Cały dzień gdzieś biegałam, zaciągnęłam naewt męża na lody włoskie mmmmmmm pychota, teraz robię ciasto ze śliwkami, serdecznie zapraszam
Dzisiaj wstałam i się popłakałam, normalnie odkąd oczy otworzyłam odrazu łzy mi się kręciły, hormony dają o sobie znać.
Ja też słyszałam że więcej krwi jst w organiźmi i dlatego krew leci, mi osobiście krwawią dziąsła.
Jak pochodzę dłużej albo coś porobie to też mnie zaraz brzuch boli, ginka kazała mi odrazu w takich przypadkach brać nospę.
Pozdrowionka dla wszystkich Mamuś i fasolek
kiara o to ciasto to bym zjadła
a ja się właśnie obżarłam (tak tak obżarłam bo najadłam to by było zdecydowanie nieodpowiednie słowo ) spaghetti i wypiłam cole - teraz nic tylko czekać na kibelkowe efekty hehe
eee upiekłabym coś sobie, ale jakoś sił brak. macie przepis na coś mega szybkiego i mało wymagającego? marzy mi się ciasto z malinami i bezą, ale nie chce mi się go robić :/ bo jak zaczynam pichcić to mnie zaraz mdli
a ja się właśnie obżarłam (tak tak obżarłam bo najadłam to by było zdecydowanie nieodpowiednie słowo ) spaghetti i wypiłam cole - teraz nic tylko czekać na kibelkowe efekty hehe
eee upiekłabym coś sobie, ale jakoś sił brak. macie przepis na coś mega szybkiego i mało wymagającego? marzy mi się ciasto z malinami i bezą, ale nie chce mi się go robić :/ bo jak zaczynam pichcić to mnie zaraz mdli
reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
Gosia- takie bezowo-malinowe ciasto też bym zjadła.
Wciągam chipsy zamiast owoców a dupa rośnie..., dobrze,że pada i nie chce mi się iść do sklepu po słodkie, małż wybył pomóc koledze przy aucie, więc mi nie pójdzie, ani nie pojedzie...
Wciągam chipsy zamiast owoców a dupa rośnie..., dobrze,że pada i nie chce mi się iść do sklepu po słodkie, małż wybył pomóc koledze przy aucie, więc mi nie pójdzie, ani nie pojedzie...