reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Witam piękne laseczki:))

ja odstawiłam małą miss do przedszkola a teraz luuuuuzik:)) (aż nie wiem co robić)

kasiadz od rana mi narobiłaś ochoty na mc:))

ale miałam mega weekend:))
w sobotę poszłam z rodzinką ma Madagaskar 3 (porażka jak dla mnie, nie polecam) a potem na obiadek i do smyka na promocje:))

wieczorkiem wpadła moja nowa gadatliwa sąsiadka "tak na chwilkę" i tak na plotach nam się zeszło do 21, potem przyszedł " po nią" jej mąż i tak do 22 hahaha
fantastyczni wyluzowani ludzie:))
no a niedziela to już bajeczka najpierw wpadł mój przyjaciel z nową dziewczyną i dowiedziałam się, że będę ciocią :))))
a potem moja przyjaciółeczka z mężuśkiem który jest uwaga: kucharzem:DD
uraczył nas takim grillem sałatkami tortillami, że potem się toczyliśmy wszyscy, no i kulaliśmy się ze śmiechu jak panowie grali w badmintona:))
był też mecz ciężarówka kontra matka karmiąca (przyjaciółka ma 2 miesięcznego synka) dawno się tak nie wybawiłam i nie naładowałam akumulatorów:))

Orchidea daj koniecznie znać co i jak z rodzinką trzymam mocniutko kciuki Kochana:****

co do regulaminu to super robota ja jednak proszę o wyjątek w sprawie postu pod postem bo czasem pisze z komórki i tam napisanie samego postu to już graniczy z cudem i odbiera energię i chęć do życia a jeszcze jego edycja... nierealne;/

Aaaaaaaaa Laski wczoraj poczułam ruchy maleństwa!!!!
jestem pewna, że to było to:))
napisałabym grubą czcionką ale ... zabronione:)) hihihi:happy::happy::happy:

reklama
Witam porannie:-)

Mnie z rana spotkała przemiła niespodzianka:-) mężulek na urlopie a o 6 rano poleciał do sklepu po świeże bułeczki:-) Byłam tak zdziwiona bo mój raczej nie należny do skowronków:-) Pewnie zanim się przestawi, że rano nie trzeba iść do pracy to minie kilka dni, a ja będę korzystać hihi.

Bella - faktycznie weekend pełen wrażeń, super. Powiem szczerze, że jak czytałam twój post to się poczułam jakbym tam była :-)

Orchideo - jak sytuacja w domku? mam nadzieję, że poszło gładko. Daj nam koniecznie znać.

hej hej
drewniana lutoweczka powraca!
troche mnie nie bylo, ale caly zeszly tydzien szlajalam sie od jednego lekarza do drugiego a weekend mialam poza domem
meczy mnie ostatnio jakis niezidentyfikowany nalot na jezyku ktorego nie umiem sie pozbyc i dociekam co to....
internista zwala sprawe na alergie, wiec do alergologa juz jestem zapisana, laryngolog pobral wymazy, wiec za kilka dni zobaczymy czy aby tam cos ciekawego pod wzgledem medycznym sie nie wyhodowalo :) badania z krwi mialam juz robione na 1000 roznych sposobow...
i pomyslec ze medycyna idzie do przodu :) i tyle moich zali zeszlotygodniowych

widze ze od mojej ostatniej wizyty napisalyscie niezla epopeje o trudach porodu . ja na razie wole o tym nie myslec, mimo ze bede rodzic po raz pierwszy. zakladam ze panika dopadnie mnie blizej rozwiazania tak czy inaczej wiec nie zamierzam sie przedwczesnie stresowac.

dzisiaj bedzie uczta Baltazara na obiad :) - plaaaaacki ziemniaczaaane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czyli potrawa z jednym z dwoch skladnikow bez ktorych nie wyobrazam sobie zycia (drugi to pomidory).

no nic, zobacze czy mnie nie ma przypadkiem w pracy i moze cos pozarabiam :)

buziaki

Cześć czołem;) Ja zbieram sie połazić po jakiś okolicznych sklepach.. W nic nie moge dupska włożyć już..:szok: Bedę się tylko czaić, by nikt z pracy mnie nie zobaczył :no:(sklepy są blisko mojego urzędu). Dzwoniłam do kliniki, wyniku pappa dziś raczej nie będzie, więc po południu u gina okażę sie tylko rozpiską z usg genetycznego.
Bella- zazdroszczę tych ruchów:D Ciekawe kiedy ja poczuję mojego czorta..:baffled:

Ja w ogóle niemam ochoty na słodkie a przed ciążą nie mogłam żyć bez czekolady, za to ciągnie mnie do słonego.
Co w waszym menu dziś na obiad? Szukam inspiracji :-)

Właśnie zjadłam kawałek pysznego jabłecznika... a na obiad marzą mi się frytki, ale kto by je usmażył??! Niestety pewnie nikogo nie namówię:-(

Wróciłam szczęśliwa z zakupów- w top secret upolowałam spódnice i 2 sukienki w super cenach. Ale ledwo dolazłam do domu:p Myślalam, że puszczę pawia z głodu. No i ten upał:szok: Teraz siedzę w samych stringach- inaczej SIE NIE DA:tak: Ja też na obiad robię schabowy. A wczoraj od rana strasznie miałam chęć na marcheweczkę na słodko do obiadu- ale była pyszna:D Nawet tatuś pochwalił:D

reklama
hejo
bella super, że już poczułaś dzieciątko :-D to jest nadzieja, że jeszcze trochę i dołączymy hehe

ale mi żołądek dokucza.
aaa na obiad chili con carne dzisiaj... jak mężo zrobi hehe

Do góry