reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Tonka olej gada ;) mi moj tak na nerwy dziala ostatnio ze masakra :O nawet nie wiem dlaczego ;)

caly dzien jakas niedojedzona chodzilam a teraz mnie wzialo :O chce mi sie kanapki z serem i pomidorem !!!!!!!!! aaaa ide zjesc kanapke i spac bo jeszcez cos wymysle ;)

dobranoc lutowe mamusie i dzidziusie :)

reklama
Witam wszystkich z samego rana i dziękuję za miłe przyjęcie. Ja już po porannym sucharze w oczekiwaniu na śniadanie. Niestety mdłości, nudności i wymioty królują cały dzień, od rana do wieczora, a nawet i w nocy:baffled:. Byle do przodu...

To chyba przez hormony, ja też mam nerwy na mojego, czasami to nawet bez powodu aż mi głupio.
Współczuje tych mdłości, mnie na szczęście omijają szerokim łukiem.

witam z rana:* i witam też nową mamusie. u mnie też poczatek był pod górkę i nie chcialam zapeszac.

pisałyście o mdłościach. nie wiem czy to prawda, czy siła sugesti, ale mnie choc tylko muliło jak głodna jestem to pani doktor kazała jeśc magnez + witaminę b6 bo to ponoc zapobiega mdłością. czytałam też o tym, że to prawda. no mnie nie męczą. choc teraz często tak słabo mi się robi:baffled: jak nie jedno to drugie...

a czy Was też męczy katar i krew z nosa? ja juz mam dosyc tego:wściekła/y:

a co do mężów to chyba wszystkie tak mamy. mi czasem nic nie zrobi wystarczy, że źle stanie w pokoju i już mnie tak denerwuje:-D a potem się śmiejemy z tego. albo ja mam napady płaczu i nie wiem o co becze:confused: to jest dopiero hit:-D

ja wczoraj czułam się idealnie i dzisiaj też dobrze się zapowiada, krew z nosa mi nie leci, ale jak dmuchnę to trochę jest, ale kataru nie mam

jak myślicie czy duży ból ma zły wpływ w ciąży? zastanawiam się nad dokręceniem dredów, ale to trwa dobre parę godzin i boli tak, że zawsze się mocno ściskałam za brzuch i zaciskałam zęby, a nie wiem jak moja fryzura wytrzyma bez poprawek do lutego

jeszcze mam pytanie w którym miejscu w profilu trzeba wgrać ten suwaczek, bo mam Go,ale nie wiem jak go wstawić, tak samo zdjęcie wgrałam, a i tak się nie wyswietla

Kasiulec co do suwaczka to nie pomogę bo jakimś dziwnym trafem udało mi się go wgrać, magia? ;P co do zdjęcia to musisz je wgrać w avatar. Co do dredów to ja osobiście odradzam. Z tego samego powodu lekarze odradzają depilacje woskiem-ból. Podobno nawet duży ból może spowodować skurcze. I powiem Ci szczerze,że mimo iż depilowałam się plastrami z woskiem nawet po całym wzgórku łonowym to teraz jak spróbowałam na pachach to skóra jest wyjątkowa wrażliwa i ból był większy niż się spodziewałam. A nie cierpię golarek ;/

reklama
witam się niedzielnie:-) chciałam do Was wczoraj zajrzeć wieczorkiem po pracy, ale jak położyłam dziewczynki spać, to sama z nimi zasnęłam. Ostatnio staje sie to normą, wieczorem padam nawet nie wiem kiedy:zawstydzona/y:

w poniedziałek wybieram się do lekarza - mam nadzieję, że wszystko w porządku, bo ostatnio mało sypiam, i czasami nawet nie mam jak w spokoju zjeść:-( no i brzuszek zaczyna pobolewać, ale jak czytam to Wam też się to zdarza więc pewnie tak ma być.

Widzę, że nasza Gosia i Ania ostro zabrały się do pracy:-D zmiany od razu widoczne:tak:

witam nowe koleżanki, bo ostatnio tak z doskoku wpadam, że nie zdążyłam się przywitać:zawstydzona/y:

domikcw te hormony to szaleją że hej:tak: ja kilka dni temu podczas śpiewania kołysanki dziewczynkom dostałam takiego ataku głupawki, nie potrafiłam opanować śmiechu - i zamiast je lulać do snu to je rozbudziłam:-D
a w temacie chłopów - to choć staramy się z emkiem zachować spokój w relacjach, to niestety też z byle głupoty wściek człowieka ogarnia:angry: dobrze, że szybko dochodzi do zgody;-)

kasiadz udanych poszukiwań :-)

Do góry