reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Rybko ale mi smaka narobiłaś, uwielbiam makarony:)

Witaj anisimo, ja też dopiero co zaczęłam pisać

U mnie dzisiaj mężuś ogórkową ugotował, mmm pycha

witam nową Mamusię :)

takiego mi smaka na te ciasta narobiłysie, że upiekłam szarlotkę. sztudzi się, ale juz widzę że będzie pycha :-p

jesli chodzi o piersi- to mam ciut ciemniejsze brodawki (generalnie mam raczej jasną skórę więc i brodawki nie sciemnieją tak bardzo i pewnie kreseczka na brzuchu tez u mnie będzie jasna), sutki raczej w normie lub ciut wieksze. Któraś pytała o dziurki- tesz sie kiedys nad tym zastanawiałam, skąd to mleczko leci ;-)samo się otworzy w swoim czasie ;-)
Ale same cycochy to mam wielkie i strasznie gorące :szok:
mam nadzieję że opis nie jest zbyt szczegółowy :-D

Podbrzusze mnie boli od wczoraj tak jak by jajniki. Troszkę się martwię a scan dopiero w czwartek:( też tak macie czasem?

Ja też czasem tak mam, a jak dużo chodze w ciągu dnia to już standard z bólem podbrzusza. A do tego mam też skurcze macicy. Ostatnio wieczorami biorę nospę, bo mam wrażenie, że brzuch mi rozrywa, taki mam napięty dziwnie. W nocy też się męczę, nie wiem jak spać hehe. Lubię na boku lub na plecach. Na boku- muszę podkładać pod brzuch miękką poduszkę. A na plecach- niestey już się nie da..
Idę robić pomidorki ze śmietaną:)

heloooo !!!!!!!!!!!! :rofl2:

mailam pracujaca sobote, aktywnie ja spedzilam, wykapie siebie, dziecia i jak dziec pojdzie spac wpadne tu na dluzej :rofl2:

witam nowa kolezanke :-D

wiatm się i a z tymi "starymi" i nowymi koleżankami:)

pisałyście o porodach- ja sie nie boję. Jestem nastawiona pozytywnie mimo, że to pierwszy. Mam zaplanowaną cesarkę i tylko nazieję, że uda się ja zrobić w znieczuleniu ogólnym, bo mam strasznie niski prób bólu i boję się ze nie wytrzymam.

Na obiadek dziś była duszonka:) objadłam się za wsze czasy... a na kolację naszło mnie na bułkę z dżemem.

Zabrałam się za porządkowanie starych książek i ,,, znalazłam moje książki z bajkami:)

wszyscy w koło o mnie dbają i nie każą mi nic robić a ja mimo tego leniuchowania jestem zmeczona. śpię co dzień po 2 godzinki po obiedzie. dzis rano zrobiło mi sie słabo w sklepie i az mi w oczach pociemniało. na szczeście byłam z mężem. później czułam sie średnio. ciśnienie niskie jak u trupa:( może jutro będzie lepiej?

Witam dziewczyny:-)
ja dziś byłam przez cały dzień z rodziną na basenie odkrytym w Niemczech:-D Było super ale jestem wykończona:tak: Widzę, że nasze moderatorki robią już porządek na naszym forum:-)

reklama
A ja dziś cały dzień jadłam :D Zajadałąm nerwy Rany jak mnie ten mój małż potrafi wkurzyć... Nie wiem czy to hormony ale mam ochotę go :wściekła/y:(nie będe pisać bo ktoś niepowołany zobaczy i mnie wsadzą do więzienia) A teraz poszedł z kolegami na impreze a ja się od pół roku o "randke" doprosić nie mogę...

Ale bym poszła na grzyby Nie wiedziałam że już są

Głowa mnie zaczyna boleć od kompa Zmykam do spania Dobranoc laseczki :)

Do góry