reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
Rybko ale mi smaka narobiłaś, uwielbiam makarony:)

Witaj anisimo, ja też dopiero co zaczęłam pisać

U mnie dzisiaj mężuś ogórkową ugotował, mmm pycha

witam nową Mamusię :)

takiego mi smaka na te ciasta narobiłysie, że upiekłam szarlotkę. sztudzi się, ale juz widzę że będzie pycha :-p

jesli chodzi o piersi- to mam ciut ciemniejsze brodawki (generalnie mam raczej jasną skórę więc i brodawki nie sciemnieją tak bardzo i pewnie kreseczka na brzuchu tez u mnie będzie jasna), sutki raczej w normie lub ciut wieksze. Któraś pytała o dziurki- tesz sie kiedys nad tym zastanawiałam, skąd to mleczko leci ;-)samo się otworzy w swoim czasie ;-)
Ale same cycochy to mam wielkie i strasznie gorące :szok:
mam nadzieję że opis nie jest zbyt szczegółowy :-D

Podbrzusze mnie boli od wczoraj tak jak by jajniki. Troszkę się martwię a scan dopiero w czwartek:( też tak macie czasem?

Ja też czasem tak mam, a jak dużo chodze w ciągu dnia to już standard z bólem podbrzusza. A do tego mam też skurcze macicy. Ostatnio wieczorami biorę nospę, bo mam wrażenie, że brzuch mi rozrywa, taki mam napięty dziwnie. W nocy też się męczę, nie wiem jak spać hehe. Lubię na boku lub na plecach. Na boku- muszę podkładać pod brzuch miękką poduszkę. A na plecach- niestey już się nie da..
Idę robić pomidorki ze śmietaną:)

heloooo !!!!!!!!!!!! :rofl2:

mailam pracujaca sobote, aktywnie ja spedzilam, wykapie siebie, dziecia i jak dziec pojdzie spac wpadne tu na dluzej :rofl2:

witam nowa kolezanke :-D

wiatm się i a z tymi "starymi" i nowymi koleżankami:)

pisałyście o porodach- ja sie nie boję. Jestem nastawiona pozytywnie mimo, że to pierwszy. Mam zaplanowaną cesarkę i tylko nazieję, że uda się ja zrobić w znieczuleniu ogólnym, bo mam strasznie niski prób bólu i boję się ze nie wytrzymam.

Na obiadek dziś była duszonka:) objadłam się za wsze czasy... a na kolację naszło mnie na bułkę z dżemem.

Zabrałam się za porządkowanie starych książek i ,,, znalazłam moje książki z bajkami:)

wszyscy w koło o mnie dbają i nie każą mi nic robić a ja mimo tego leniuchowania jestem zmeczona. śpię co dzień po 2 godzinki po obiedzie. dzis rano zrobiło mi sie słabo w sklepie i az mi w oczach pociemniało. na szczeście byłam z mężem. później czułam sie średnio. ciśnienie niskie jak u trupa:( może jutro będzie lepiej?

Witam dziewczyny:-)
ja dziś byłam przez cały dzień z rodziną na basenie odkrytym w Niemczech:-D Było super ale jestem wykończona:tak: Widzę, że nasze moderatorki robią już porządek na naszym forum:-)

reklama
A ja dziś cały dzień jadłam :D Zajadałąm nerwy Rany jak mnie ten mój małż potrafi wkurzyć... Nie wiem czy to hormony ale mam ochotę go :wściekła/y:(nie będe pisać bo ktoś niepowołany zobaczy i mnie wsadzą do więzienia) A teraz poszedł z kolegami na impreze a ja się od pół roku o "randke" doprosić nie mogę...

Ale bym poszła na grzyby Nie wiedziałam że już są

Głowa mnie zaczyna boleć od kompa Zmykam do spania Dobranoc laseczki :)

Do góry