reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

tak z tym zwolnieniem to przegięcie bo mam od 23 lipca (wypłata poszła 25)więc termin na dostarczenie mam do dziś... już by się nie wygłupiały...

Martuszka doskonale Cię rozumiem:))
ja też nie jestem "rodzinna" wg. męża i jego rodziny. Tylko dlatego, że dla mnie oznaką rodzinności nie jest siedzenie sobie na głowie 24h...
Twój przynajmniej coś powiedział mój by... wyszedł hahaha
ja też zawsze teściowej coś odparuje:)

dziewczyny ja dziś cały dzień jem!!!calutki!!
mi sie marzy mielony z buraczkami i kartofelkami z koperkiem:))

reklama
hej
jeśli chodzi o usg 3 d jest to bardzo fajna pamiątka, ja jeśli zrobię to ok 22-25tc bo mój lekarz mówi że to najlepszy moment, a w poprzedniej ciąży faktycznie nie żałowałam że tak długo czekałam:)

ostatnio codziennie oglądam ostry dyżur i niemal zawsze jest jakiś wątek o ciąży/porodzie i zawsze się uryczę, dzisiaj się strasznie popłakałam, dziecko urodziło się w 22tc, żyło ale nie walczyli o nie gdyż stwierdzili że nie uda się go uratować, maleństwo żyło tylko kilka godzin, takie to smutne. Obyśmy wszyscy urodzili zdrowe dzieci w odpowiednim terminie

dziewczyny ja dziś cały dzień jem!!!calutki!!
mi sie marzy mielony z buraczkami i kartofelkami z koperkiem:))

no teraz to mnie wkurzylas :crazy:
bo do tej pory miala ochote na sadzone z mizeria i ziemniaczkami i zasmazka z boczku i cebulki a teraz chce mielonego z burakamiiiiii !

jade do sklepu !!!!!

Kasiadz ja zawsze ryczę na filmach od czasu urodzenia Belli jak jest coś o dzieciach...
Cortina bardzo Cię proszę kup i dla mnie:) może ja jutro zrobię a Ty dnia następnego albo na tą mizerię mnie zaprosisz hahaha

Kasiadz ja zawsze ryczę na filmach od czasu urodzenia Belli jak jest coś o dzieciach...
Cortina bardzo Cię proszę kup i dla mnie:) może ja jutro zrobię a Ty dnia następnego albo na tą mizerię mnie zaprosisz hahaha
dołączam się!!!!!! buraczki mmmmmmmmm mielony mmmmmmmmmmmmm PYCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do filmów to ja ryczę nie tylko na wątkach o dzieciach...ale ogólnie na relacje z dziećmi w filach jestem wrażliwsza, bo od razu sobie myślę co ja bym sama czuła :) teraz unikam takich zruszeń, by lepeij spać :) a w pierwszej ciązy to mnie wzruszały reklamy z dziećmi!!!! albo bajki zkubusiem puchatkiem!!! wyobrażacie sobie..ryczałam na dobranockach!!!!!! :) :)

Cześć dziewczyny :) widzę apetyty dopisują, to dobrze. My dzisiaj obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i o dziwo mój mąż nie poszedł do pracy. Poszliśmy na obiad na miasto i wsunęłam ogromną sałatkę w da grasso i dwa kawałki dużej pizzy i ledwo dycham...

reklama
hej:happy: my już po kardiologu Julka wpadła w taką histerię że na usg serce uciekało:szok: ale wygląda podobno ok pani doktor chciała kontrolę za 6 miesięcy ale jak powiedziałam że wtedy to ja już mogę być tu na porodówce to dała nam listopad;-)

Dziewczyny to ja nie wiem już co z tym usg 3d jak spytałam lekarza kiedy zrobić to powiedział że do 10 sierpnia a najlepiej teraz :szok: ja myślałam że to ma związek z tą przeziornością karku i innymi badaniami w 12 w tygodniu:confused2: w poprzedniej ciąży chodziłam do prywatnej przychodni i wszystkie badania miałam na miejscu ja już nic nie wiem:confused2:

Do góry