reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Wiesz Patik najgorsze jest to, że to nic nie da bo mój teść nie liczy się z moim zdaniem jeśli jego jest inne, a mój mąż nie potrafi tupnąć przy nich nogą, co więcej uważa, że to ja jestem dziwna bo on nie widzi nic złego w tym, żeby widywać się nawet codziennie i spędzać razem czas...
nie chce mi się już z tym walczyć bo to walka z wiatrakami, oni siedzą w domu nie pracują i nie potrafią zrozumieć, że my nie mamy tyle czasu a mamy też moją rodzinę;/ że mamy obowiązki w domu, że mamy znajomych itp.
Robert ma do mnie żal, że jak gdzieś idziemy czy jedziemy to Bella na noc zostaje u mojej mamy (nie dziwne skoro teściowa nie słucha mnie co do wychowania Izy) a sam potem przyznaje, że jego mama i tak w tym czasie była w szpitalu albo miała "złe samopoczucie"
trochę jest w tym mojej winy, bo przez to co robili wcześniej ja się na nich tak zapiekłam, że nie chcę im dawać Izy nawet na godzine na plac zabaw;/

więc to ja musze się zdystansować i zlać ich bo inaczej to zwariuje;/
na zmianę męża czy teściów nie mam co liczyć w tej kwestii;/
najgorsze było wczoraj to, że ja sama zaproponowałam wizytę u teściów w sobotę (bo już dawno nas nie było) i wczoraj mi się dostało, że jestem dziwolągiem bo nie chcę spędzać czasu z "rodziną" ehhh
normalnie jakoś dawałam sobie z tym radę i tak mnie to nie ruszało... ale chyba te hormony dają mi sie we znaki:))

no to posmęciłam a teraz oficjalnie wkraczam w II trymestr hihi

aa i mam chęć na placki ziemniaczane:))

reklama
Bella współczuje takich teściów ale mąż powinien cię wspierać i być po twojej stronie a nie zgadzać się z rodzicami i mieć do ciebie pretensje.

Ja dzisiaj na obiad robię schabowe. Kolejny dzień mam lenia, poza tym szybko się męczę wchodzenie po schodach to udręka a przez 20 lat mieszkałam na 3 piętrze, lekarz powiedział że to przez ciąże bo wyniki badań są dobre.

Witam poniedziałkowo:)
Bellu bardzo Ci współczuję, też miałam takie przeboje. Teraz jestem daleko od teściowej i bratowej a rodzice już nie żyją. Mam tylko swojego mężusia ukochanego i córunię. Spokój, miłość i radość. Powiedzenie, że z rodziną to najlepiej tylko na zdjęciu mówi samo za siebię.
Poli powodzenia na badaniach:)
Orchideo co u Ciebie kochana?

Hej Dziewczyny!!!!
Tyle u Was nowego!!!!
Czytam i czytam i czytam :)

ja dzisiaj w pracy - jak zawsze ale powaznie myślę o L4 :)
poza tym znów jestem sama na cały tydzień - ale chyba nie będzi etsrasznie, bo ostanio większość czasu przespałam a i teraz spać mi się chce :) to jedno mi nie przeszło :) za to apetyt mam wilczy!!!!!!!!!!!!!!! zmiana o 180 stopni!!!!! :) :) pochłonełabym wszystkow porcji xxl :) :)

miłego poniedziałku :*

annaroksana najlepiej na zdjęciu i to w środku bo z zewnątrz cię odetną hahaha
LadyDo ja wczoraj na grillu sis pochłaniałam takie ilości, że wszyscy tylko patrzyli z ukosa czy dla nich starczy hehe

ale mi się dłuży do kolejnej wizyty... myślę ciągle o 3D ale co właściwie ono da w 14 tygodniu?

Ollllllllllllllla dziewczeta !!!

wstalam o 10 :eek:
i pierwsza moja myls "o boze znowu mnie muli" :confused2:
a juz bylo tak milo !!!

oo widze 3d hmmm mi sie wydaje ze lepiej kolo 18 tyg, wtedy fajnie widac dzidziusia :-D ceny mnie tej uslugi powalaja na kolana !!!

reklama
Cortina mnie właśnie też, i tak się zastanawiam czy warto, bo z Bella miałam 3D i mam płytkę ale tego się nawet teraz nie ogląda...
myślałam, że może zobacze czy to on czy ona a na3D lepiej widać chyba nie? ale nie wiem czy stać mnie, żeby płacić tyle za tą wiadomość hehe

Do góry