reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

tak z tym zwolnieniem to przegięcie bo mam od 23 lipca (wypłata poszła 25)więc termin na dostarczenie mam do dziś... już by się nie wygłupiały...

Martuszka doskonale Cię rozumiem:))
ja też nie jestem "rodzinna" wg. męża i jego rodziny. Tylko dlatego, że dla mnie oznaką rodzinności nie jest siedzenie sobie na głowie 24h...
Twój przynajmniej coś powiedział mój by... wyszedł hahaha
ja też zawsze teściowej coś odparuje:)

dziewczyny ja dziś cały dzień jem!!!calutki!!
mi sie marzy mielony z buraczkami i kartofelkami z koperkiem:))

reklama
hej
jeśli chodzi o usg 3 d jest to bardzo fajna pamiątka, ja jeśli zrobię to ok 22-25tc bo mój lekarz mówi że to najlepszy moment, a w poprzedniej ciąży faktycznie nie żałowałam że tak długo czekałam:)

ostatnio codziennie oglądam ostry dyżur i niemal zawsze jest jakiś wątek o ciąży/porodzie i zawsze się uryczę, dzisiaj się strasznie popłakałam, dziecko urodziło się w 22tc, żyło ale nie walczyli o nie gdyż stwierdzili że nie uda się go uratować, maleństwo żyło tylko kilka godzin, takie to smutne. Obyśmy wszyscy urodzili zdrowe dzieci w odpowiednim terminie

dziewczyny ja dziś cały dzień jem!!!calutki!!
mi sie marzy mielony z buraczkami i kartofelkami z koperkiem:))

no teraz to mnie wkurzylas :crazy:
bo do tej pory miala ochote na sadzone z mizeria i ziemniaczkami i zasmazka z boczku i cebulki a teraz chce mielonego z burakamiiiiii !

jade do sklepu !!!!!

Kasiadz ja zawsze ryczę na filmach od czasu urodzenia Belli jak jest coś o dzieciach...
Cortina bardzo Cię proszę kup i dla mnie:) może ja jutro zrobię a Ty dnia następnego albo na tą mizerię mnie zaprosisz hahaha

Kasiadz ja zawsze ryczę na filmach od czasu urodzenia Belli jak jest coś o dzieciach...
Cortina bardzo Cię proszę kup i dla mnie:) może ja jutro zrobię a Ty dnia następnego albo na tą mizerię mnie zaprosisz hahaha
dołączam się!!!!!! buraczki mmmmmmmmm mielony mmmmmmmmmmmmm PYCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do filmów to ja ryczę nie tylko na wątkach o dzieciach...ale ogólnie na relacje z dziećmi w filach jestem wrażliwsza, bo od razu sobie myślę co ja bym sama czuła :) teraz unikam takich zruszeń, by lepeij spać :) a w pierwszej ciązy to mnie wzruszały reklamy z dziećmi!!!! albo bajki zkubusiem puchatkiem!!! wyobrażacie sobie..ryczałam na dobranockach!!!!!! :) :)

Cześć dziewczyny :) widzę apetyty dopisują, to dobrze. My dzisiaj obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i o dziwo mój mąż nie poszedł do pracy. Poszliśmy na obiad na miasto i wsunęłam ogromną sałatkę w da grasso i dwa kawałki dużej pizzy i ledwo dycham...

reklama
hej:happy: my już po kardiologu Julka wpadła w taką histerię że na usg serce uciekało:szok: ale wygląda podobno ok pani doktor chciała kontrolę za 6 miesięcy ale jak powiedziałam że wtedy to ja już mogę być tu na porodówce to dała nam listopad;-)

Dziewczyny to ja nie wiem już co z tym usg 3d jak spytałam lekarza kiedy zrobić to powiedział że do 10 sierpnia a najlepiej teraz :szok: ja myślałam że to ma związek z tą przeziornością karku i innymi badaniami w 12 w tygodniu:confused2: w poprzedniej ciąży chodziłam do prywatnej przychodni i wszystkie badania miałam na miejscu ja już nic nie wiem:confused2:

Do góry