reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
ladydo ja do becikowego nie potrzebowałam karty na potwierdzenie tylko lekarz miał zaświadczenie wypisać z jedną datą wizyty z każdego trymestru. i to co było na tym zaświadczeniu się liczyło.
co do badań - jeśli masz możliwość wcześniej to oczywiście idź i zrób te badania!!

LadyDo przecież w zwykłej karcie pacjenta jest odnotowana każda twoja wizyta u lek, gdyby tego nie prowadzili nie dostaliby pieniędzy z NFZ, jakby ktoś miał kiedyś wątpiwości wystarczy taka kartę sobie skserować, przenosi się tez kartę zmieniając lekarza, żeby mieć pełną dokumentację. więc myśle że z odpisem karty każdy lekarz nie tylko ten pierwszy co cie przyjmował wypisze ci zaświadczenie. Nie jest tu ważna raczej książeczka ciąży a karta pacjenta i ta masz na pewno;)

Dzięki dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
jesteście KOCHANE!!!
tak zrobię - pójdę jutro i tyle a 6 się zobaczy :)

dzięki dzięki dzięki !!! :)

a w lidlu pasy były po 20 zł za 2pak.

pasy świetne potwierdzam :) tylko u mnie było ostatnie opakowanie w rozmiarze M i mam czarny z nadrukiem I love my baby i szary gładki. A bardziej mi się podobały te z napisem baby inside :). Za 2 sztuki dałam 17,99

Ehh no wiecie... ma sie te figurkę :) niach niach :-)
ale Cortina prosiłam żebyś moich zdjęć nie pokazywała publicznie :-(tu mam tak niezgrabnie wyciągnięte stopy :zawstydzona/y:

Martuszka ta ręka to absolutnie nie migrena! Gdzież tam! To taki arystokratyczny nawyk :-) ach wiecie... było się tu i ówdzie, to i tamto się widziało :-D:-D a jak wiadomo z jakim przystajesz takim się stajesz :-) ale Wam powiem, że ta arystokracja to żadne mi tam fiu fiu. Chodzą sobie z małymi paluszkami odgiętymi, delikatnie stopy stawiają, ale czasem i w kocie g... wejdą, bo zawsze z tym nosem do góry łażą :-):-)

Czy ktoś wspominał, że w ciąży hormony buzują? Jestem tego żywym przykładem :tak:

Cortina upubliczniła moje zdjęcie, to i ja nie pozostanę dłuższa. Cortina w całej okazałości tuż po sytym obiedzie:

Zobacz załącznik 485468

Nie wiem czy dobrze widzicie, ale tak... ma laptopa na kolanach. Jednak się z BB nie może rozstać :-)

ubawilam sie do lez twoim postem :rofl2::-D:happy2:

Witam

trochę mnie nie było, ale w pierw w czasie burzy, poszedł nam cały sprzęt typu tv, komputery, bo pojechaliśmy do teściów i nie wyłączyliśmy kabli na zaś a pogoda była piękna no i burza byłas i poszło wsio...

Z tel nie mam neta więc nie dało rady coś skrobnąć.

Nie wiem czy was nadrobię.

U nas ok. od wczoraj zero mdłości i jeszcze ani razu nie tuliłam kibelka :)

Fasolka rośnie ma już ok 2-3 cm.

Pogoda fajna to sporo czasu spędzamy na dworze.

Pozdrawiam stare a witam nowe mamy i lecę przejrzeć zaległości.

reklama
dziewczyny temat na innym wątku został ruszony i chyba trzeba dojść do jakiegoś ładu - lutówki potrzebują moderatora! :-D ktoś będzie musiał to jakoś ogarniać więc chyba czas się tym zainteresować... tak więc ania wpisałam to tutaj, żeby każdy widział i się wypowiedział co i jak

Do góry