reklama
ladydo ja do becikowego nie potrzebowałam karty na potwierdzenie tylko lekarz miał zaświadczenie wypisać z jedną datą wizyty z każdego trymestru. i to co było na tym zaświadczeniu się liczyło.
co do badań - jeśli masz możliwość wcześniej to oczywiście idź i zrób te badania!!
co do badań - jeśli masz możliwość wcześniej to oczywiście idź i zrób te badania!!
LadyDo przecież w zwykłej karcie pacjenta jest odnotowana każda twoja wizyta u lek, gdyby tego nie prowadzili nie dostaliby pieniędzy z NFZ, jakby ktoś miał kiedyś wątpiwości wystarczy taka kartę sobie skserować, przenosi się tez kartę zmieniając lekarza, żeby mieć pełną dokumentację. więc myśle że z odpisem karty każdy lekarz nie tylko ten pierwszy co cie przyjmował wypisze ci zaświadczenie. Nie jest tu ważna raczej książeczka ciąży a karta pacjenta i ta masz na pewno
martuszka5
Fanka BB :)
Lady- dzieki za info
a propo zaświadczeń do becikowego i opieki medycznej w ciąży- wklejam link, może komuś się przyda
Becikowe - Przewodnik Krok po Kroku
Becikowe - Przewodnik Krok po Kroku
Cortina
Ehh no wiecie... ma sie te figurkę niach niach :-)
ale Cortina prosiłam żebyś moich zdjęć nie pokazywała publicznie :-(tu mam tak niezgrabnie wyciągnięte stopy
Martuszka ta ręka to absolutnie nie migrena! Gdzież tam! To taki arystokratyczny nawyk :-) ach wiecie... było się tu i ówdzie, to i tamto się widziało a jak wiadomo z jakim przystajesz takim się stajesz :-) ale Wam powiem, że ta arystokracja to żadne mi tam fiu fiu. Chodzą sobie z małymi paluszkami odgiętymi, delikatnie stopy stawiają, ale czasem i w kocie g... wejdą, bo zawsze z tym nosem do góry łażą :-):-)
Czy ktoś wspominał, że w ciąży hormony buzują? Jestem tego żywym przykładem
Cortina upubliczniła moje zdjęcie, to i ja nie pozostanę dłuższa. Cortina w całej okazałości tuż po sytym obiedzie:
Zobacz załącznik 485468
Nie wiem czy dobrze widzicie, ale tak... ma laptopa na kolanach. Jednak się z BB nie może rozstać :-)
ubawilam sie do lez twoim postem
Ania1973G
Witam
trochę mnie nie było, ale w pierw w czasie burzy, poszedł nam cały sprzęt typu tv, komputery, bo pojechaliśmy do teściów i nie wyłączyliśmy kabli na zaś a pogoda była piękna no i burza byłas i poszło wsio...
Z tel nie mam neta więc nie dało rady coś skrobnąć.
Nie wiem czy was nadrobię.
U nas ok. od wczoraj zero mdłości i jeszcze ani razu nie tuliłam kibelka
Fasolka rośnie ma już ok 2-3 cm.
Pogoda fajna to sporo czasu spędzamy na dworze.
Pozdrawiam stare a witam nowe mamy i lecę przejrzeć zaległości.
trochę mnie nie było, ale w pierw w czasie burzy, poszedł nam cały sprzęt typu tv, komputery, bo pojechaliśmy do teściów i nie wyłączyliśmy kabli na zaś a pogoda była piękna no i burza byłas i poszło wsio...
Z tel nie mam neta więc nie dało rady coś skrobnąć.
Nie wiem czy was nadrobię.
U nas ok. od wczoraj zero mdłości i jeszcze ani razu nie tuliłam kibelka
Fasolka rośnie ma już ok 2-3 cm.
Pogoda fajna to sporo czasu spędzamy na dworze.
Pozdrawiam stare a witam nowe mamy i lecę przejrzeć zaległości.
reklama
dziewczyny temat na innym wątku został ruszony i chyba trzeba dojść do jakiegoś ładu - lutówki potrzebują moderatora! ktoś będzie musiał to jakoś ogarniać więc chyba czas się tym zainteresować... tak więc ania wpisałam to tutaj, żeby każdy widział i się wypowiedział co i jak