reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Domik- gratulujemy kolejnego zebolka:-)
Gosia- biedny Julus, ucaluj go w ta rozcieta glowke od ciotki:tak:
Ja sie po stolicy wozilam a wy tu cieniutko widze...;-) kawy rano nie bylo, ciacha tez nie zjedzone... co to ma byc? Domik to ja sie nie dziwie, ze kawy nie zrobila ostatnio sie szarpnela na takie cudo I zadna nie wypila(Domis ale to dlatego ze sie o doopska swoje boja, co by im od tych lodow centymetrow nie przybylo:-p)

Uroczyscie oswiadczam, ze moje dziecko ma cale 10,3 kg wagi I 82 cm dlugosci :-D

I cholera pada caly dzien u nas, no calusienki...

Nutka jak tam Szymcio? mam nadzieje, ze u was wszystko dobrze:happy:

reklama
Dzień dobry, która chce kawusie?
My z Madzią lecimy na 10:30 na zajęcia do Klubodzieciarni. Młoda tam tak szaleje że ledwo za nią nadążam :-)
U nas zapowiada się piękny dzień :-) wiec jak w Irlandii nadal pada to przesyłam słoneczko.

Lorena w jakiej strefie czasowe żyję twój Marcin? ;-)

PADA! slońce mile widziane ;-)
moje dzieciaki wczoraj wieczorem latały przed spaniem jak opętane - bawili się w berka :cool: Julek oczywiście sensu jeszcze nie rozumie, ale jak ktoś mówi, że go goni to spierdziela z prędkością światła. Mikołaj go klepał i berek, po czym uciekał, a Julek za nim. ja to normalnie zawału dostanę bo nie wiem gdzie on znowu raczy przywalić :sorry:
boli mnie gardło i muszę się psychicznie zacząć nastawiać na dłuuugie wakacje w Pl niedługo :-D

edit: martik ozłocę Cię za ten viburcol!!! Julek jęczał na potęgę więc zaaplikowałam czopek i mam w domu inne dziecko!

Ostatnia edycja:
Smoniczka na pewno w innej niż ja i na dodatek podróżuje po tych strefach czasowych, dziś pobudka była o 6:30, więc w porównaniu do wczoraj to full wypas.

GOSIA przypomniałaś mi o tym viborcolu, czy jak się to tam piszę. kompletnie o nim zapomniałam. w chwili kryzysu może i u mnie pomoże. choc na kolki nie pomógł :( teraz jest ponoc bez recepty.

u nas kolejne 2 zębiska juz prawie prawie wylazły. haha Lena goni Olka Cortinowego :p

aaa uświadomiłam sobie, że będę w sezonie na truskawki w PL!!!!! jeju jak się cieszę!! pierwszy raz po 7 latach - najem się aż do obrzydzenia :-D co by starczyło na kolejnych kilka lat. ależ ja za tym tęsknię....

tu też mam swoje truskawki w mini ogródku, ale to nie to samo :-D

Truskawki też lubię :))) w tym roku muszę zrobić zapasy bo wszystko już wyjedliśmy.

Ja wczoraj poszłam pobiegać. Nie dużo bo niecałe 20 minut. Nie chciałam pierwszy raz się katować i w sumie to więcej szłam niż biegłam a dzisiaj mnie plecy bolą :(( nie mogę się normalnie wyprostować. Ale muszę spiąć poślady i znowu porządnie wsiąść się za ćwiczenia (ostatnio odpuściłam bo efekty były marne), bo jak zmierzyłam letnie spodnie to normalnie czarna rozpacz :(

Domik gratulacje za zebolki. U nas też się 4 pchają. Młoda nie jest jakość szczególnie marudna, ale widać, że ją to męczy. Jak ciągnie smoka to w sumie go nie ciągnie tylko przygryza bocznymi dziąsłami, więc ją pewnie swędzi.

Zmykam robić śniadanie i kawusie :)

reklama
Ale sie rozszaleliscie z tymi zebiskami chlopaki I dziewczyny:-)
Ja musze mojego gada jakims sposobem spacyfikowac I zajrzec w paszcze, bo na bank cos sie tam dzieje ale mama nie wie co:-D
Ja zaganiana jestem przeokropnie, troche papierkowych spraw do zalatwiania mam ostatnio, ciagle cos pisze, komus odpisuje I wysylam powazne pisma, ale mam nadzieje ze niedlugo sie tym wszystkim uporam I bede miec miecej czasu na wszystko:happy:
a wczoraj jak wyruszylismy o 12 na spacerek, tak z mala przerwa na jedzonko I zmane pieluchy, bylismy na dworze do 18.45:-p, pieeeeeknie bylo!!!:cool2: wrocilismy do domku, mlody zjadl kanapeczke, do wanny I o 19.20 nie mialam dziecka:-) tak to ja rozumiem:tak:
A kiedy w polsce sa truskawki? ja tez sie zalapie??? bo ja co prawda mam alergie I nawet nie bardzo mnie ruszaja, ale Szymon lubi, wiec takie swiezutkie z jogurcikiem bym mu zaserwowala. Ja tam sie nastawiam na prawdziwa rzodkiewke, nie to g**** dmuchane ze sklepu. I co jeszcze jest na poczatku czerwca dobrego??? Czeresni jeszcze nie ma, nie? Jak ja lubie czeresnie:-D

Do góry