reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

CORTINA :szok: wow!! gratki! jeszcze trochę i bedzie po ząbkowaniu :p
MARTIK jak będe miec czas to wrzucę przepis na ciacho.

ok, ciacho mamy (mam jeszcze babke :p) a kawa gdzie? :p

zmykam na polko boooo pieknie jest!!!! ja nawet w krótkim rekawku chodze :p

reklama
U mnie też piękna pogoda :)
Cortina nie no to to jakieś sterydy chyba dajesz młodemu, faktycznie zaraz będzie miał cały zestaw. A ty go jeszcze karmisz? Bo jak tak to szacun :-)
Ja w sumie kawałek ciasta też mogę skubnąć, idę zaraz biegać to Spale :p
Nuta, super, że już jesteście po :-)

Martik grillem bym nie pogardziła :-D

Dzięki Dziewczyny za wsparcie i mile słowa :-) Oczko z dnia na dzień wygląda lepiej:tak: Pacjent nie chcę przyjmować zaleconych kropli, więc podajemy mu je silą :-p:-p;-) Dziś spal tylko 1,5 godziny do południa, po południu byliśmy na podwórku, gdzie odbywała się zabawa z przesypywaniem piachu z miejsca na miejsce i wrzucaniem kamyków do kosza pod wózek:-DTak mu się to podobało, że nie chciał wracać do domu;-)Ale budyń czekoladowy złagodził ból ;-) Teraz po kolacji i kąpieli Szymek już padł w łóżeczku a ja mam laaabeee:cool2: Sama jestem, bo mąż na nockę do pracy pojechał:-( Kurcze, ale jest pięknie! wiosna- nareszcie :-D Tylko jedynym jej mankamentem, że zaczyna wszystko pyli i strasznie swędzi mnie buzia :-( Muszę się iść odczulić tzn. wypić jakieś wapno, bo oszaleje...:confused2:
A w sobotę idziemy na weselę :cool2: Się nie mogę doczekać :-D Będzie zabawa, będzie się dzialooo <nutki> ;-)

domik ale ta Twoja córa szaleje z tymi zębolami :szok::-D Chcę dogonić Cortina chyba ;-):-D U nas powoli dwójki szykują się do wylotu;-) wreszcie ;-)

Smoniczka tak karmie jeszcze tego skunksa, ale juz niedlugo ;-)

Zebow ma sporo, Cortinka w jego wieku polowe tego miala ;-)
martwi mnie jedno ... jak mu wszystkie wyjda na co bede zwalac jego marudzenie ? nie jedzenie ? nie przespane noce ????????????? :szok:

a Cortin ma tyle zebow boooo ...
bo jak wasze lutowiatka ustawialy sie po rozumek to Cortin stwierdzil ze za duza kolejka i stanal za zebami ;-)
boze laski ! podzisiejszym dni wymiekam ! jaki on mi armagedon zafundowal dzis to masakra !!!!!!!!!!!!!! po kim ten osiolek taki uparty ? ile ja sie nagadam, natlumacze a on dalej swoje ... :-(
jak wracamy z dworu, "wracamy" hahaha ja go niose on sie drze ... cale osiedle nas slyszy ... panie daj mi sil !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patik ogromny szacun za ogarnianie trojki dzieci ! ja dzis z jednym cortinem rady nie dawalam ....

cortina nie jesteś sama z armagedonem :D Julek też tak pięknie koncertuje jak pora wracać z dworu do domu!
do tego pieknie nauczył sie bić :crazy:dzisiaj Mikołaj mu zrobił miejsce obok swojego garażu, żeby się bawili razem, a ta mała menda podeszła i zaczęła bić Mikiego po głowie, po plecach, ciągnąć za ucho :wściekła/y: a ten w końcu zrozumiawszy, że Julka bić nie można się skulił zamiast się bronić :-D no więc matka musiała wkroczyć do akcji i trochę warknąć na Julka - co by starszak nie pomyślał, że mały ma taryfę ulgową i toleruje takie zachowania :cool:

no tyle... kiepsko się czuję. wstałam sobie tosta zrobić bo zgłodniałam i idę dalej leżakować.
jeszcze Miki ma katar więc nocka pewnie nas kiepska czeka

Gosia B, może spróbuj jakoś przekonać Julka do folii na wózek, Magda na początku też jęczała na folię, a później bawiłyśmy się w straszenie, wychylała się z folii trochę a ja robiłam "uuuuuuuuu" i radości nie było końca.
Ćwierć Nuta, super, że już jesteście w domu. &&&&&&&&&&& za wyniki histopatologiczne.
domikcw, Lena szaleje z zębami, zuch dziewczyna. U nas nadal górne czwórki czają się i wyjść nie mogą.
Cortina, Cortin to do księgi rekordów chce i dlatego tak ekspresowo ząbkuje.
U nas bicia jako takiego nie ma między dzieciakami, ale synuś uwielbia ciągnąć siostrę za włosy, sama jest sobie winna, bo jak był mały to śmiała się jak ją ciągnął za włosy i pozwalała mu na to, tłumaczyłam oślicy, że jak urośnie to też będzie chciał tak robić, tylko będzie robił to mocniej.

u nas wieczorem tez jest wielkie wycie, gdy wracamy do domu. koncert na całą wieś:-pa w domu dalsza częsc żalu się odbywa. kończy sie dopiero gdy doopka zostaje zamoczona w wanience...

Jej, ale produkujecie, a ja tu tak dawno nie zaglądałam!

Chciałam sobie ustawić suwaczek dla Kropeczki, ale znowu mi coś tu fiksuje. Niby jest, a jednak go nie ma jednak. Ktoś wie o co kaman, bo ja nie :confused:

Nuta super, że z oczkiem coraz lepiej!

Martik ja też chce grila, ja też! Nie zapominaj o brzuchatce!

Cortina z tym gadaniem mam to samo. Produkuję się cały dzień do tego mojego złośnika, a on dalej swoje. Najgorzej jak pokuszę się na wyciągnięcie go z wózka na spacerze, wtedy zaczyna się dopiero jazda. O maj!
No i muszę Cię poinformować, że nasi bliźniaczy synowie się już znają. Kubek też nie stał po rozumek tylko po zębiska i teraz matka ma obgryzione siedzenia w stołkach. Ten mały dzikus jak widzi krzesła to zachowuje się jakby nigdy nic nie jadł i szarpie je zębami jak jakaś hiena. Nie wiem o co kaman.
A no! I sprawa najważniejsza! Dziś odkryłam małą nieścisłość w Twoim poście!
Otóż żółta koszulka lidera należy teraz do Kuby.
Stan uzębienia na dziś: 16 ostrych jak brzytwa zębolów.
W końcu się przebiły! Może mu te gorączki i humorki miną. Odsapnę chwileczkę? :-D:-D :cool:

EVE wow!!! no to Kubek zaszalał!!! ale Lenka zjaduje się na podium. brąz jak na razie jest nasz:cool2:no chyba, że któreś nas przegoniło??

mnie też cierpliwości brak... ręce i cyce mi opadają z bezsilnosci nad mym dziecięciem. powiedzcie, proszę, że Wasze lutowiątka też są takie niegrzeczne!!! BŁAGAM!!!!pocieszcie mnie!

no właśnie, a gdzie kawa??:-p

reklama
ej ej a podium dla najuboższych w tym temacie gdzie???? :-D znaczy zębowym temacie ;-)
no a ja sobie siedzę w domku na antybiotyku :baffled: normalnie boskoooo :dry:
nie wiem kiedy to nasze dziecko zaszczepimy bo w choróbska w domu go nie wpakuję po szczepieniu...

domik - tak moje lutowiątko też niegrzeczne!! i co gorsza - łapie coraz ciekawsze rzeczy od starszego towarzystwa :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry