reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

wpadłam tylko napisac, że mloda katar miala wodny, przeźroczysty, a teraz gluty leca :( żadnych innych objawów nie ma... nie wiem co o tym myslec...

NUTKA super, że Wam sie udał wypad :)
GNIDKA ooo jakie pyszności temu męzusiowi serwujesz :) no no no

reklama
Domik- moze to faktycznie jest od zabkow ten katar, jesli oprocz kataru nic wiecej sie nie dzieje... chyba ze alergiczny, cos pyli teraz co Lenke uczula.
Nutka- zazdroszcze wypadu:-) my sie do kina z M nie mozemy wybrac sesesese a co dopiero wybyc na cala noc:-D
Nadika- co u Ciebie kochana? dawno tu nie zagladalas...
Moje dziecko jeszcze spi... jest godzina 7.58 a on spi:tak: I polozylam go wczoraj o 19 jak zwykle... Fakt, ze troche wojowal w nocy, no ale mimo to...:-)
To ja z racji wolnego czasu udaje sie do kuchni robic kawe, ktora chetna? Smoniczka???;-)

Witam
Martik77 ja poproszę kawkę z mlekiem bez cukru
:-)
U nas nocka OK. Myślałam, że mały padnie godzinę później niż zwykle.... ale nie! zasnął o tej samej godzinie co zawsze czyli ok 20-tej. Spał trochę niespokojnie, ala wstał dopiero o 8-mej... normalnie wstawał o 6-tej... hihihi
Nutka-tak to już jest, że to my bardziej przeżywamy rozłąkę z dzieckiem niż one :-)
Gnidka ja wczoraj poszłam na łatwiznę; był plan na ciacho, ale koniec końców poleciałam do cukierni na dole po orzechowe pyszności :-)
Co do kataru przy ząbkowaniu.... niestety nic o tym nie wiem...ale jak nie ma glutów to nie ma zakażenia -to na pewno wiem :-)
pozdrawiam

Dzień dobry :) My spaliśmy do 8:30 czyli normalnie byłaby to 7:30... no cóż... a poszła gadzina spać godzine później... i jeszcze nocka była kiepska, że zasnął po pobudce dopiero jak dostał butle...

Martik dla mnie czarną poproszę!

Muszę się wziąć za siebie i zacząć dietę, bo tak sobie "nieświadomie" chodzę i dojadam po Antku, no... to się zdziwiłam dzisiaj na wadze :szok: wychodzi na to, że jem jeden posiłek dziennie... zaczynam rano i kończę wieczorem :-D

Gia - czasem też bym poszła na łatwizne, ale Antek jak widzi że cos jemy to krąży wokół nas jak orbita i o ile ja mu staram sie dawać jednak te zdrowsze rzeczy, to mój mąż się nie pierdzieli i daje mu wszystko :-D pomijam już fakt, że on nie wszystko chce probowac a jak spróbuje to i tak sie krzywi.

Dobra robie pranie i wybywam na miasto. Jest taka ładna pogoda, i liczę że się utrzyma :)

jak Wy to robicie, że Wasze dzieci tak długo śpią? no jak?:confused:

ja zapraszam na Kawę mrożoną z lodami i bita śmietaną:-p ja juz popijam. chcecie? odskocznia mi tez się należy, a co :)

domik u mnie Oliwia ostatnio miała katar 5 tyg! Byłyśmy u laryngologa i od razu stwierdziła katar alergiczny. Dostała syrop dla alergików i przeszło. Ale od dzisiaj mamy odstawić. Byłam u alergologa i ta ma jej zrobić testy skórne. Ja się pytam jak???? Jak dzisiaj byliśmy, to się tak darła, że aż się zapominała. Przez całą drogę do domu jeszcze przeżywała...

Hej

martik z rana kawa częstowała a ja serwuje teraz jeśli któraś ma ochotę...po pracy szybko zjedliśmy i wybralam sie z dzieciakami na spacer, wlasnie wróciliśmy i boje sie usiąść , bo jak zalegne to nie wstanę hehe

reklama
Patik- haha najgorzej jest jak czlowiek usiadzie :-p dopoki sie biega, zalatwia, cos robi to jakos tam leci ale jak sie wyluzuje I odsapnie na chwilke to juz sie zebrac ponownie tragedia:-p
Moje chlopaki spia a ja sobie godzine temu red bulla wciagnelam (wiem, wiem porabana jestem ) wiec nastepne 3-4 godziny mam z glowy:-D chyba jakis film wlacze, albo serial swoj nadrobie bo mam ze 2 odcinki do tylu :) Oglada ktoras z was Zemste(Revenge)??? Zarabisty serial, polecam :)

Do góry