reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

To Szymus ma dwie kolezanki do tancowania :) Super! :-)
Jak tam dziewczyny? Zimno u Was? Jak uslyszalam jakie temperatury dzisiaj w Polsce. to od razu sobie o maluszkach lutowych pomyslalam. U nas jakies 8 na plusie, I nawet ladnie. Wiec jak tylko kluska wstanie idziemy nakarmic ptaszki nad rzeke :-)
Milego dnia

reklama
witajcie:-)

Nadika oby na strachu sie skończyło! pisz jak będziesz cos wiedzieć:)
Kwiatuszek gratulacje dla Oliwki:-D dzielna dziewczynka:tak:
Domik u nas różnie do tej pory Dominik śmigał w skarpetach ale na płytkach jest zimno i bardzo sie ślizgał... więc kupiliśmy kapcie sandałki i tak mu podpasowały że od razu zrobił się pewniejszy w chodzeniu:-D

to my też dołączamy do fanów Polo TV:))) chycu chycu u nas jest non stop:) Dominik też juz coraz ładniej chodzi takie krótkie co prawda dystanse ok 1-2m ale coraz lepiej mu to idzie i od tyg tak sie rozgadał że hej... mama wychodzi mu przepięknie:-):tak:

witam laski
pamiętacie mnie jeszcze???
wróciłam :-D
nadika oby było wszystko dobrze!
martik mówisz o temperaturach... no to my dzisiaj przeżyliśmy zmianę z -12 w Pl do 10 na plusie po wylądowaniu na "naszej" wyspie :-D tak jakoś dziwnie ciepło nam było hehe a obsługa tu na lotnisku się trzęsła bo wiało i im zimno :D jak im powiedzieliśmy, że w Pl było -12 i śnieg więc niech nie mówią, że zimno to kobieta stwierdziła, że by zamarzła :-D

Cześć dziewczyny
Do nas w końcu zawitała zima....(-12°C).
Rozmrażamy lodówkę, truskawki na parapecie :-)(mam nadzieję że nie zleca, bo będzie z nich koktajl, hihihi...)
Mały miał dziś w nocy jazdy.. przez sen płakał, potem się budził.... nie szło go uspokoić.... i tak 3-4 razy przez całą noc... :-(
Czyżby kolejne zębiska?...
Poza tym reszta bez zmian... włazi na wszystko...stoi oparty o stół/łóżko/inny mebel :-) Gada,gada,gada....
Ostatnie pomiary(wg. mnie): 77cm , 11,9 kg.
W centylach się mieści.:-)
Pozdrawiam
P.s. polo tv - niestety małemu też się podoba- o zgrozo!!

idą nam górne dwójki i jest M A S A K R A !!!!!!!!!! dobrze, że teraz śpi bo muszę nabrac siły na dalsze walki z tym wyjcem.

GOSIA WITAJ :) opowiadaj jak było.

u nas też zima na całego. -12 C ciągle trzyma. podobno ma byc gorzej:rofl2:

Hej
Widze, ze kolko discopolowcow sie nam powieksza seseese:-D
U nas tez zebole atakuja, tylko nie wiem czy dolne czy gorne bo za zadne skarby nie da sobie gadzina mala w buzie zajrzec :-D
Gia- kawal chlopa masz:tak: moja kluseczka jedyne 9,5kg wagi a dlugosc musze sprawdzic, ale na bilansie na 8miesiecy mial 75cm, wiec pewnie cm pare przybylo.
Klowee- takie mama z ust dzieciatka to najpiekniejsze slowo na swiecie, nie? :happy:

Jasienku, w Dniu Pierwszych Urodzin, zycze Ci wszystkiego co najlepsze, duzo zdrowka, usmiechu I masy zabawek :)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!
W końcu zaglądam i tu:) Powoli dochodzę do siebie po urodzinach Jaśka, teraz myślami jestem przy planowaniu imprezy dla Zosi, bo obiecałam że zrobię Kinderbal a do tego trzeba się przygotować, żeby dzieci były zadowolone i się nie nudziły. A czas tak szybko mija że pewnie się nawet nie obejrzę a zawita marzec.
Dziewczynki mam nadal przeziębione, a Jaśko ma wirusowe zapalenie oskrzeli, ratujemy się syropkami i oklepujemy. Dzisiaj z powodu kataru wczesnie mi wstał i juz zasnąć nie chciał, bo czyszczenie nosa doprowadza go do szału. Wczoraj na wizycie go ważyłam - prawie 12,6 kg, zmierzyć go muszę sama.
Moj synuś też muzykalny, lubi się bujać ale polo tv nie znamy i nie wiem czy mam tego szukać i go uświadamiać czy zostawić tak jak jest:-D Największym hitem jest dla Jasia piosenka przedszkolaków " Tańczymy labada" wtedy od razu trzyma mnie za obie ręce i wygina śmiało ciało:-D
Jasio zaczął też sam się puszczać - dotychczasowy rekord to 10 samodzielnych kroków - takich małych i niepewnych ale widać że załapał o co chodzi;-)

domikcw - dużo sił życzę w tej nierównej walce:sorry2:
nadika - kciuki mocno zaciskam, żeby wszystko dobrze się skończyło &&&&&
Gia - brawa dla gaduły:-)
klowee - gratki za cudne "mama" i postępy w chodzeniu!

W poniedziałek byłam u onkolog prywatnie, Zbadała mnie tylko palpacyjnie i w piątek kazała się zgłosić do siebie ze skierowanie i będę miała USG i prawdopodobnie biopsję. Boję się bo jak mnie badała to strwierdziła że te zmiany w piersi nie wyglądają jej na torbiele ale nie może też nic konkretnego powiedzieć bez USG. Tak więc w piątek o 12,30 mam wizytę i proszę o kciuki. Mam nadzieję że to jednak torbiele bo mój gin cały czas mnie zapewniał że to niegroźne torbiele (a robił mi 3 razy USG piersi). Ta zmiana pod pachą też jej się nie podobała.

Dziewczyny jak możecie to zerknijcie na ten link. Z mojego wątku czerwcowego mama czerwcowa walczy z ciężką nowotworową chorobą. Ma dwie wspaniałe córeczki, jest dzielna i silna jednak choroba cały czas atakuje. Ma raka szyjki macicy z dwoma przerzutami ;/
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...a-mama-bardzo-potrzebuje-waszej-pomocy-69707/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry