reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Siemanko dziewuchy!

pisze szybciorem...jedyne co dostrzeglam, ze Nadika masz problem cyckowy...trzymam kciuki zeby skonczylo sie tylko na nieuzasadnionym strachu.

My po chrzcinach...bylo super. Kajt byl ubrany wcale nie w gajer i muche...ale ma taki urok osobisty ze i tak ladnie wygladal heheeh;-)

ale the best of jest zeeee.....mam jelitowke. jako jedyna!!!!!!!!!! noc uplynela w kibelku (oszczedze szczegolow) i zmagam sie z mega temperatura (teraz lek zaczal dzialac wiec jest troche lzej i nie moge sobie miejsca znalezc )...mam tylko nadzieje nie zarazic chlopakow. jak tylko sie uspokoi to zagrzeje miejsca i nadrobie zaleglosci forumkowe.
buziaki dla Was i naszych roczniaczkow!

reklama
STO LAT! LAURA!! :*

dreamuś uuuuu zdrówka!!!
EVE pokaż brzusio!!! daj zatęsknic matka lutuffka za bębolkiem :p a suwaczek to wejdz w swoje konto, chyba edytuj profil i tam jest ten globusik do dodawania linka. tam dajesz link ze swoim suwakiem i gotowe.

Domikcw u mnie Oliwka chodzi w bucikach ale to dlatego że mam w większości domu płytki i się ślizga w rajstopach.
A chciałam się Wam pochwalić że Oliwka od wczoraj mówi bababab w końcu przemówiła i do tego dzisiaj przeszla cały salon i korytarz sama :tak:

Dzięki za kciuki. Nie mogłam wcześniej pisać bo od wczoraj wieczora do dziś do 13-ej nie miałam prądu. Gin skierował mnie do onkologa na biopsję. Ten guzek pod pachą mu się nie podoba, ma 3,5cm i nie wygląda mu to na torbiel a z drugiej strony mnie uspokajał że to pewnie nic poważnego. Jestem przerażona. Boję się!! 2 m-ce temu ciocia zmarła na raka co prawda płuc ale od diagnozy żyła tylko 3 m-ce. Teraz muszę szybko zapisać się do onkologa.

Nadika- trzymam kciuki za pozytywne wyniki, bedzie dobrze- tylko sie nie denerwuj na zapas:-)
Domik- Szymas smiga w rajtkach po domu, I masz racje, moje dziecko dba o dobra nocna rozrywke dla mamy:-D
Kwiatuszek- gratulacje dla Olivki, smiga dziewczyna az milo:-)
Eve- nie wiem skad Ci sie tam P wzielo hihi:szok: ale podejrzewam, ze glodnemu chleb na mysli:happy2: pokazuj brzunio, my lubimy brzuszki ogladac :-) niech ciotki pomachaja wirtualnie kropkowi:tak:
A ja mam w domu fana Disco Polo:tak:, wystarczy wlaczyc mojemu dziecku kanal Polo TV a jest pelne szalenstwo, wymiata dupcia ze hej:-):-):-)

martik to może stworzą z Oliwką parę? Ona uwielbia disco polo. Tylko tak ją uspokoję:-D na eske nawet nie chce patrzeć. Ale jak usłyszy tylko disco jest taki pisk i szał że głowe urywa:-D

reklama
Do góry