domikcw, mam śpiworek do wózka JEDO ŚPIWOREK DO WÓZKA UNIW. FYN, BARTATINA, NEIVA (3780402197) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. myślę, że i do sanek się nada, Magda jeździła w sankach jak już była większa, więc po prostu zawijałam ją w ciepły koc. Sanki mam z pchaczem i są rewelacyjne, w zeszłym roku jak byłam w ciąży, to te sanki były dla mnie zbawieniem, bo wcale się nie męczyłam idąc na spacer. domik Twoja Lenka to super zdolna dziewczynka, umie już bardzo dużo.
Cortina, też wiecznie jestem z czymś do tyłu, piszę sobie kartki co mam danego dnia zrobić, ładnie sobie wszystko planuję, a potem coś trafia wszystkie moje plany.
martik77, jak nocka dzisiaj, ja jestem już po pierwszej kawie i rozważam zrobienie drugiej, Młody wydzwania gdzieś ze swojego telefonu, co chwilę pokazuje mi jakieś inne zabawki i gada po swojemu jak szalony.
Cortina, też wiecznie jestem z czymś do tyłu, piszę sobie kartki co mam danego dnia zrobić, ładnie sobie wszystko planuję, a potem coś trafia wszystkie moje plany.
martik77, jak nocka dzisiaj, ja jestem już po pierwszej kawie i rozważam zrobienie drugiej, Młody wydzwania gdzieś ze swojego telefonu, co chwilę pokazuje mi jakieś inne zabawki i gada po swojemu jak szalony.