reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
siema baboleeeeee !

jessssssssso jaka jestem zmeczona, wiecznie w biegu, wiecznie z czyms do tylu :-( doba jest za krotkaaaaaaaaaa !

Domi spiworek ? sanki ? u nas jeszcez ani grama sniegu nie bylo :-D
spiworek mamy w wozku, snaki pozyczy nam Cortinka ;-)
buty mamy takie dla dzieci chodzacych firmi primigi fajne bo bardzoooo lekkie a zarazem cieple bo z gora texu :-) mialam dla Cortina pseudo buty z H&M i coccodrilollo ale nie moglam patrzec jak w nich stawal i nogi koslawil ale wizualnie byly piekne :-p ;-)

no i sobie popisalam, pranie mnie wola :-(

aaa i chcialam powiedzie zeeeeeeeeeeee ....
marze o przespanej nocy i o tym zeby Cortin juz chodzil tak pewnie ;-) no i zeby sie jeszcze mnie sluchal :-p pewnie macie podobne marzenia co :-p ???

PAOL1NKA jak dobrze, że Szymuś lepiej się ma. buziaki dla niego :*
GIAMODERN dziękuję za życzenia w imieniu Lenki.
CORTINA no ale ja się boje, że mnie zima zaskoczy jak naszych drogowców :*

powiedzcie mi czemu moje dziecie nie chce spac?? no czemu?? ludzie ja już siły nie mam...

Lena się łobuziak zrobiła. nauczyła się posyłać całuska, pokazuje jaka duża urośnie. robi sroczka kaszkę ważyła i pokazuje jak leci do nieba:-D, grozi paluszkiem w stylu ty, ty, ty nie wolno. zawsze to robi jak jej coś nie pasuje, lub jest nie po jej myśli, albo wie że czegoś nie może robic. np. siepdzi przed kontaktem i sama sobie robi ty, ty, ty. każdy telefon przyklada do ucha i robi halo. nie ważne czy zabawka czy prawdzwi. dzwoni na całego:-D robi nie, nie, nie główką i tańczy na całego. chodzenie przy pchaczu też jej co raz to lepiej idzie. kochane to moje lutowiątko tylko czemu nie lubi spac?? no czemu!!!

domi wiesz czemu Lenka nie spi ? nie mozna miec wysztskiego hahahaha :-D wymienilas tyle jej umiejetnosci ze wyczerpalas limit na spanie :eek::-p:-D
cortin ostatnio jest zafascynowany zwierzetami nasladuje krowe, kota i psa :-D:laugh2:
pchacza wkoncu nie kupilam bo sie zdecydowac nie moglam, w sumie to chyba dobrze bo moj cortinek bierze krzeselko ikeowe i jezdzi z nim po calym domu :-D hahaha :-D

powiesilam pranie i zglodnialam, ja ciagle glodna jestem, swiat sie nie moge doczekac, moze sie wkoncu najem :-p

domik buziak dla Lenki! kobieto mój gamoń nie umie nawet połowy tego co wymieniłaś :) za to pięknie umie wyć - w co mi rzecz jasna nikt nie wierzy bo cały weekend u martik był ekstra grzeczny :baffled: ot takie złośliwe to dziecko! dzisiaj za to od 19 koncertował, a zasnął dopiero o 20:30 :wściekła/y: dodam, że jestem sama z dzieciakami jeszcze i musiałam też umyć i położyć drugiego :baffled: masakra... teraz zamiast ogarnąć kuchnię to się delektuje ciszą

Lena nauczyla się robic aaaa....:-Dbierze podusie, albo misia i kładzie głowke i mruczy. potrafi naśladowacm konika i koze ubaw mamy po pachy

za to wstała o 4.20.... nie skomętuje...

Gosia wiem co czujesz. lena powinna dostac wyjcem roku........ masakra z tym wyciemi marudzieniem, w gościach też zawsze grzeczna jest

U mnie buro, ponuro i deszczowo :confused2: byłam w mieście kupić prezent przyjaciółce na urodziny i stwierdziłam, że ludzie oszaleli, do świąt jeszcze masa czasu a oni szaleją, no kolejki takie wszędzie, że to nie na moje nerwy..na zakupy jedzeniowe wybiorę się wieczorem :)
domik, a jednak sprawiłaś sobie tablet w prezencie :) ja do swojego kupiłam takie etui z klawiaturą KLAWIATURA ETUI Do TABLETU Kiano Fly 10.1 Dual (3777470525) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i teraz o wiele lepiej mi się pisze :) co do sanek to mała dostała od Mikołaja takie SANKI DREWNIANE+ ŚPIWOREK POLAROWY 4w1 ! PRODUCENT (3729064869) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. teraz tylko czekamy na śnieg :)

post mi się sam wysłał :) to chyba znak, że muszę iść robić obiad :-)

reklama
U nas dzisiaj tez szaro, ponuro I deszczowo, wiec zeby sie nie dac pogodzie, wyruszylismy od rana na poszukiwanie choinki:-D i... mamy, mamy, mamy:-):-):-) cudowna, zielona, pachnaca i klujaca. Mialam ubierac w tygodniu, ale nie wytrzymam i pewnie ubierzemy ja juz dzisiaj:) Dokupilismy kilka bombek, takich prawdziwych, szklanych:) one tu kosztuja kosmiczne pieniadze, ale wczoraj posprawdzalam na internecine gdzie sa juz wyprzedaze i wybralismy kilka slicznych z Szymkiem. Udzielil nam sie swiateczny nastroj, M chodzil po sklepie i spiewal koledy:) Juz sie nie moge doczekac miny kluski kiedy zobaczy swiecaca choinke:) Mielismy ja ustawiac na czyms, ale stwierdzilismy ze jednak bedzie stala na podlodze, wiec jest wielgachna:-)
Domik- Twoja Lenka jest super zdolna dziewczynka:) slicznota kochana:* i tak jak Cortina napisala, nie mozesz miec wszystkiego ;-) stad te zarwane nocki, dziewcze pewnie cwiczy nocami, tego co sie w ciagu dnia nauczyla;-)
Paoilnka- super, ze z Szymkiem juz lepiej, u nas tez juz poprawa, ale ja musialam podac smecte.
Gosia- dobrze Smoniczka napisala( dac jej wina:tak:) kuchnia nie ucieknie:) przyslij tego wyjca kochanego do cioci:cool2: i wycaluj go mocno na te dzisiejsze 10 miesiecy :***
Cortina- widzisz jaki Cortinek sprytny chlopak, nie kupilas pchacza to sobie super poradzil:-p i wiesz co, mamy podobne marzenia... ja tez marze zeby sie wyspac sesese:szok:
W pokoju obok chlopaki sie bawia resorakami ( Gosiu- oczywiscie musielismy jechac je dzisiaj kupic ;p) i slysze- Dzisiaj w Betlejem, dzisiaj w Betlejem.... heheh U Martik juz Swieta na calego, a wiec ja uciekam gotowac bigosik;-)
pa pa kochane

A i jeszcze sie mi przypomnialo- Gosia, Gnidka- widzialyscie laski, ze w Egipcie spadl snieg??? To moze jesli nawet tam pada to jakas szansa na snieg w Irlandii tez jest, co nie? :)))

Ostatnia edycja:
Do góry