reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

ktora tu podala link z sankami??????????
teraz niech rozanczyk o snieg klepie, bo z tej desperacji chorobowej wlasnie kupilam sanki z tego linku;)

ehhhhhhhhhhhh....mamy paskudnego wirusa!oby do swiat znalazl sobie inne miejsce do bytowania.:crazy:

Kajt nie potrafi tyle co Wasze lutowiatka, ale jest przekochany i na wszystko przyjdzie czas.

reklama
martik ile ja bym za ten śnieg dała... ale dzisiaj słuchałam radia i niestety zapowiadali tylko wielkie sztormy na naszym pięknym oceanie i wielkie wiatry :eek: przynajmniej u nas na zadupiu :D no a dzisiaj to była tragedia...

U nas dzisiaj tez szaro, ponuro I deszczowo, wiec zeby sie nie dac pogodzie, wyruszylismy od rana na poszukiwanie choinki:-D i... mamy, mamy, mamy:-):-):-) cudowna, zielona, pachnaca i klujaca. Mialam ubierac w tygodniu, ale nie wytrzymam i pewnie ubierzemy ja juz dzisiaj:) Dokupilismy kilka bombek, takich prawdziwych, szklanych:) one tu kosztuja kosmiczne pieniadze, ale wczoraj posprawdzalam na internecine gdzie sa juz wyprzedaze i wybralismy kilka slicznych z Szymkiem. Udzielil nam sie swiateczny nastroj, M chodzil po sklepie i spiewal koledy:) Juz sie nie moge doczekac miny kluski kiedy zobaczy swiecaca choinke:) Mielismy ja ustawiac na czyms, ale stwierdzilismy ze jednak bedzie stala na podlodze, wiec jest wielgachna:-)
Domik- Twoja Lenka jest super zdolna dziewczynka:) slicznota kochana:* i tak jak Cortina napisala, nie mozesz miec wszystkiego ;-) stad te zarwane nocki, dziewcze pewnie cwiczy nocami, tego co sie w ciagu dnia nauczyla;-)
Paoilnka- super, ze z Szymkiem juz lepiej, u nas tez juz poprawa, ale ja musialam podac smecte.
Gosia- dobrze Smoniczka napisala( dac jej wina:tak:) kuchnia nie ucieknie:) przyslij tego wyjca kochanego do cioci:cool2: i wycaluj go mocno na te dzisiejsze 10 miesiecy :***
Cortina- widzisz jaki Cortinek sprytny chlopak, nie kupilas pchacza to sobie super poradzil:-p i wiesz co, mamy podobne marzenia... ja tez marze zeby sie wyspac sesese:szok:
W pokoju obok chlopaki sie bawia resorakami ( Gosiu- oczywiscie musielismy jechac je dzisiaj kupic ;p) i slysze- Dzisiaj w Betlejem, dzisiaj w Betlejem.... heheh U Martik juz Swieta na calego, a wiec ja uciekam gotowac bigosik;-)
pa pa kochane

A i jeszcze sie mi przypomnialo- Gosia, Gnidka- widzialyscie laski, ze w Egipcie spadl snieg??? To moze jesli nawet tam pada to jakas szansa na snieg w Irlandii tez jest, co nie? :)))

Serdeczne życzenia z okazji skończenia kolejnego miesiąca dla Szymka! :-)

Moje dziecko mialo kolejna super noc:wściekła/y: spalam moze 3 godziny...
pije juz druga kawe, ale nie wiele one pomagaja, chyba sie musze jakims dopalaczem podratowac heheh :tak:a on pelen energii wlasnie meczy psa:-D czy dzieci czerpia energie z kosmosu???

Martik tez sie zastanawi. Skad maja te nasze bable tle energii... moze im tam do tego mleka cos dosypuja.... chyba sama zaczne je pic. U nas nicka byla dzis ok. Ale dwie poprzednie to dramat!

Sameczki fajne i ten spiworek tez mi sie podoba. Musze nad czyms tim pomyslec. Kombinezon mlodej kupilam. Znaczy sie kurtke i spode na szelkach ale bardzo fajne. Jakas kiecka by siena swieta przydala dle nic na ta oja malizne nie molam znalesc. Ona sie topinw rozmiarze 74!

Ktoras pytala o tableta. Tak zakupilam i sie ucze nim obslugiwac. Wbrew pozora bardz fajnie ki sie pisze na dotykowej klawiaturze:-)

Martik witam w klubie. Młoda wstało o północy i nie miała zamiaru spać :(((( w simie to mąż miał nocną zmianę, ale ja wcale nie czuję się wyspana, więc chętnie się tego dopalacza napiję :-)

Domik ja Madzi kupiłam taką kieckę Cool Club, Sukienka bez rękawów, rozmiar 74 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com prawie wszystkie rzeczy ma po kimś to stwierdziłam, że na święta będzie miała nufka funkiel nie śmiganą :-D

reklama
hehe, czekam na kuriera;) z sankami, a Wy moje miłe zamawiajcie te sniegi i mrozy (zeby wymrozilo caly ten syf co fruwa w powietrzu)...
my niestety chorzy i oby do swiat juz minelo nam to paskudztwo.

a propos ubran - planujemy w koncu chrzciny w styczniu, czy macie jakies linki do allegro:) na eleganckie ciuchy dla tak duzych chlopcow?

buziole....

Do góry