U nas dzisiaj tez szaro, ponuro I deszczowo, wiec zeby sie nie dac pogodzie, wyruszylismy od rana na poszukiwanie choinki
i... mamy, mamy, mamy:-):-):-) cudowna, zielona, pachnaca i klujaca. Mialam ubierac w tygodniu, ale nie wytrzymam i pewnie ubierzemy ja juz dzisiaj
Dokupilismy kilka bombek, takich prawdziwych, szklanych
one tu kosztuja kosmiczne pieniadze, ale wczoraj posprawdzalam na internecine gdzie sa juz wyprzedaze i wybralismy kilka slicznych z Szymkiem. Udzielil nam sie swiateczny nastroj, M chodzil po sklepie i spiewal koledy
Juz sie nie moge doczekac miny kluski kiedy zobaczy swiecaca choinke
Mielismy ja ustawiac na czyms, ale stwierdzilismy ze jednak bedzie stala na podlodze, wiec jest wielgachna:-)
Domik- Twoja Lenka jest super zdolna dziewczynka
slicznota kochana:* i tak jak Cortina napisala, nie mozesz miec wszystkiego ;-) stad te zarwane nocki, dziewcze pewnie cwiczy nocami, tego co sie w ciagu dnia nauczyla;-)
Paoilnka- super, ze z Szymkiem juz lepiej, u nas tez juz poprawa, ale ja musialam podac smecte.
Gosia- dobrze Smoniczka napisala( dac jej wina
) kuchnia nie ucieknie
przyslij tego wyjca kochanego do cioci
i wycaluj go mocno na te dzisiejsze 10 miesiecy :***
Cortina- widzisz jaki Cortinek sprytny chlopak, nie kupilas pchacza to sobie super poradzil
i wiesz co, mamy podobne marzenia... ja tez marze zeby sie wyspac sesese
W pokoju obok chlopaki sie bawia resorakami ( Gosiu- oczywiscie musielismy jechac je dzisiaj kupic ;p) i slysze- Dzisiaj w Betlejem, dzisiaj w Betlejem.... heheh U Martik juz Swieta na calego, a wiec ja uciekam gotowac bigosik;-)
pa pa kochane
A i jeszcze sie mi przypomnialo- Gosia, Gnidka- widzialyscie laski, ze w Egipcie spadl snieg??? To moze jesli nawet tam pada to jakas szansa na snieg w Irlandii tez jest, co nie?
))