reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

ktora tu podala link z sankami??????????
teraz niech rozanczyk o snieg klepie, bo z tej desperacji chorobowej wlasnie kupilam sanki z tego linku;)

ehhhhhhhhhhhh....mamy paskudnego wirusa!oby do swiat znalazl sobie inne miejsce do bytowania.:crazy:

Kajt nie potrafi tyle co Wasze lutowiatka, ale jest przekochany i na wszystko przyjdzie czas.

reklama
martik ile ja bym za ten śnieg dała... ale dzisiaj słuchałam radia i niestety zapowiadali tylko wielkie sztormy na naszym pięknym oceanie i wielkie wiatry :eek: przynajmniej u nas na zadupiu :D no a dzisiaj to była tragedia...

U nas dzisiaj tez szaro, ponuro I deszczowo, wiec zeby sie nie dac pogodzie, wyruszylismy od rana na poszukiwanie choinki:-D i... mamy, mamy, mamy:-):-):-) cudowna, zielona, pachnaca i klujaca. Mialam ubierac w tygodniu, ale nie wytrzymam i pewnie ubierzemy ja juz dzisiaj:) Dokupilismy kilka bombek, takich prawdziwych, szklanych:) one tu kosztuja kosmiczne pieniadze, ale wczoraj posprawdzalam na internecine gdzie sa juz wyprzedaze i wybralismy kilka slicznych z Szymkiem. Udzielil nam sie swiateczny nastroj, M chodzil po sklepie i spiewal koledy:) Juz sie nie moge doczekac miny kluski kiedy zobaczy swiecaca choinke:) Mielismy ja ustawiac na czyms, ale stwierdzilismy ze jednak bedzie stala na podlodze, wiec jest wielgachna:-)
Domik- Twoja Lenka jest super zdolna dziewczynka:) slicznota kochana:* i tak jak Cortina napisala, nie mozesz miec wszystkiego ;-) stad te zarwane nocki, dziewcze pewnie cwiczy nocami, tego co sie w ciagu dnia nauczyla;-)
Paoilnka- super, ze z Szymkiem juz lepiej, u nas tez juz poprawa, ale ja musialam podac smecte.
Gosia- dobrze Smoniczka napisala( dac jej wina:tak:) kuchnia nie ucieknie:) przyslij tego wyjca kochanego do cioci:cool2: i wycaluj go mocno na te dzisiejsze 10 miesiecy :***
Cortina- widzisz jaki Cortinek sprytny chlopak, nie kupilas pchacza to sobie super poradzil:-p i wiesz co, mamy podobne marzenia... ja tez marze zeby sie wyspac sesese:szok:
W pokoju obok chlopaki sie bawia resorakami ( Gosiu- oczywiscie musielismy jechac je dzisiaj kupic ;p) i slysze- Dzisiaj w Betlejem, dzisiaj w Betlejem.... heheh U Martik juz Swieta na calego, a wiec ja uciekam gotowac bigosik;-)
pa pa kochane

A i jeszcze sie mi przypomnialo- Gosia, Gnidka- widzialyscie laski, ze w Egipcie spadl snieg??? To moze jesli nawet tam pada to jakas szansa na snieg w Irlandii tez jest, co nie? :)))

Serdeczne życzenia z okazji skończenia kolejnego miesiąca dla Szymka! :-)

Moje dziecko mialo kolejna super noc:wściekła/y: spalam moze 3 godziny...
pije juz druga kawe, ale nie wiele one pomagaja, chyba sie musze jakims dopalaczem podratowac heheh :tak:a on pelen energii wlasnie meczy psa:-D czy dzieci czerpia energie z kosmosu???

Martik tez sie zastanawi. Skad maja te nasze bable tle energii... moze im tam do tego mleka cos dosypuja.... chyba sama zaczne je pic. U nas nicka byla dzis ok. Ale dwie poprzednie to dramat!

Sameczki fajne i ten spiworek tez mi sie podoba. Musze nad czyms tim pomyslec. Kombinezon mlodej kupilam. Znaczy sie kurtke i spode na szelkach ale bardzo fajne. Jakas kiecka by siena swieta przydala dle nic na ta oja malizne nie molam znalesc. Ona sie topinw rozmiarze 74!

Ktoras pytala o tableta. Tak zakupilam i sie ucze nim obslugiwac. Wbrew pozora bardz fajnie ki sie pisze na dotykowej klawiaturze:-)

Martik witam w klubie. Młoda wstało o północy i nie miała zamiaru spać :(((( w simie to mąż miał nocną zmianę, ale ja wcale nie czuję się wyspana, więc chętnie się tego dopalacza napiję :-)

Domik ja Madzi kupiłam taką kieckę Cool Club, Sukienka bez rękawów, rozmiar 74 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com prawie wszystkie rzeczy ma po kimś to stwierdziłam, że na święta będzie miała nufka funkiel nie śmiganą :-D

reklama
hehe, czekam na kuriera;) z sankami, a Wy moje miłe zamawiajcie te sniegi i mrozy (zeby wymrozilo caly ten syf co fruwa w powietrzu)...
my niestety chorzy i oby do swiat juz minelo nam to paskudztwo.

a propos ubran - planujemy w koncu chrzciny w styczniu, czy macie jakies linki do allegro:) na eleganckie ciuchy dla tak duzych chlopcow?

buziole....

Do góry