reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
ja teżmam jakiegoś doła..niby dziś fizycznie w miarę, ale psycha pada..Śmieszne, ale dołuje mnie, że wizyta dopiero za tydzień, nie wiem czy mały dobrze przybiera, jak się ma łożysko itd i doprowadza mnie to do szału:baffled: mam chęć lecieć jutro do innego gina. Nic się nie dzieje a ja świruję..:no:

cortina hehe dobre :D

ja pamiętam końcówkę pierwszej ciąży - myślałam, że będę mieszkać tylko w wc na stałe i teraz zaczyna mi się to samo... jechałam dzisiaj na zakupy, przed wyjściem byłam 2 razy w wc, po 10 minutach w samochodzie myślałam, że nie dowiozę towaru do sklepu i kibelka :-D

jeżeli chodzi o plecy to już mi dawno dokuczają. sporo mi poszło kg w brzuch i żadnego lekarza nie dziwi to, że z plecami się tak męczę :baffled: bo to niby też od łożyska może się zdarzyć, ale łożysko już jest u mnie ok więc to nie przyczyna

Wg lekarza łożysko mam na przedniej ścianie macicy, to moze mieć związek z bólem pleców ? :baffled:

Mi się wydaje że Olo mi coś uciska i promieniuje to na plecy bo bardziej boli mnie prawa strona:baffled:

Jutro mam wizytę naskarze doktorowi ;-)

Moze ja mam bliźniaki ? :eek: jeden cisnie na plecy i boli a drugi na żołądek i mam zgagę ??? :-p

cortina ja też mam na przedniej ścianie... ale położenie chyba nie ma wpływu tylko jak bardzo dokuczają plecy to może oznaczać, że coś tam się z tym łożyskiem dzieje (np. zaczyna odklejać itp). tyle, że to chyba dosyć rzadko. raczej plecy ze względu na dodatkowe kilogramy dają o sobie znać :baffled:

Eh dobrze ze do lutego bliżej niż dalej ;-)

Sprite, fanty albo mirindy bym się napila, mam kacaaaa ! Juz nie wspomnę o zimnym Lechu shandy albo piwie z cola :-p
Szkoda że do Tesco 24h mam tak daleko :-(

reklama
Ja dla was odliczam :-p o sobie nawet nie myślę, jak mnie plecy przestana bolec to i do kwietnia mogę z brzuchem śmigać :rofl2:

Do góry