reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Martuszka mnie też swędzi brzuch :crazy: ale to pewnie dla tego, że go nie smaruję regularnie (nie cierpię tego).

A ja już teraz mogę powiedzieć, że mam noc z bani. Poszłam się na chwilę położyć i zasnęłam na 2 godziny, więc teraz nie mam się co łudzić, że zasnę o "normalnej" porze.

zgłosiłam swędzenie (bo ciągle mysle o tej cholestazie) ale wyniki mam dobre.
Lekarz powiedzial, że to pewnie uczulenie na posciel szpitalną. a połozna potem powiedziała że dziewczyny obok w sali mają to samo i dała mi wapno. To by było logiczne bo swedzą mnie tylko odkryte miejsca: ręce i brzuch.

laseczki kochane, dziekuje za gratulacje kazdej z osobna :* mam juz moja ksiezniczke i moge tulic do woli, spi sobie wlasnie nakarmiona i wcale nie placze ale podobno jutro jej sie odmieni jak odpocznie. :) Laura dostala 8 pkt w skalo apgar, jeden mniej za kolorek a ten drugi to nawet nie wiem, jutro zapytam, nie wpisali jej ze jest wczesniakiem. Tatus spisal sie na medal przy porodzie, opowiem o tym wszystkim w watku porodowkowym bo jednak z tel to nie pisanie, zmykam wpatrywac sie w moja gwiazdeczke z nieba :) dobranoc i trzymam kciuki za Was

Martuszka a Ty nie masz zaplanowanej cc? Jesli tak a skonczylas juz 37 tc to czemu Cie nie rodza (jak to powiedziala polozna w szpitalu kladac mnie na stole:))? Czekaja czy maly fiknie??

Agaod super :-) jak ja już bym chciała tulać moje słoneczko. Chociaż im bliżej godziny 0 tym bardziej się boję, czy dam radę to wszystko ogarnąć.

agoad super gratulacje:-) zdrowka dla malej i wracaj do sil:-)
kurcze od dawna brzuch nisko a mnie zgaga pali i chyba zaraz zwymiotuje :-:)baffled: dlaczego? :baffled:

reklama
Mam megaaaa zgagę a ostatni posiłek to obiad :-/ wiec pytam za co mnie tak zgago męczysz ???? :-(

Jeszcze te plecy mnie dobijają :-( mały wali glowa lub nogami w pęcherz wiec dzis spie w wc:baffled:

Nie wiem jak ten koleś leży ale rusza się mało subtelnie :-/

Do góry