reklama
Martuszka mnie też swędzi brzuch ale to pewnie dla tego, że go nie smaruję regularnie (nie cierpię tego).
A ja już teraz mogę powiedzieć, że mam noc z bani. Poszłam się na chwilę położyć i zasnęłam na 2 godziny, więc teraz nie mam się co łudzić, że zasnę o "normalnej" porze.
A ja już teraz mogę powiedzieć, że mam noc z bani. Poszłam się na chwilę położyć i zasnęłam na 2 godziny, więc teraz nie mam się co łudzić, że zasnę o "normalnej" porze.
martuszka5
Fanka BB :)
zgłosiłam swędzenie (bo ciągle mysle o tej cholestazie) ale wyniki mam dobre.
Lekarz powiedzial, że to pewnie uczulenie na posciel szpitalną. a połozna potem powiedziała że dziewczyny obok w sali mają to samo i dała mi wapno. To by było logiczne bo swedzą mnie tylko odkryte miejsca: ręce i brzuch.
Lekarz powiedzial, że to pewnie uczulenie na posciel szpitalną. a połozna potem powiedziała że dziewczyny obok w sali mają to samo i dała mi wapno. To by było logiczne bo swedzą mnie tylko odkryte miejsca: ręce i brzuch.
agaod
laseczki kochane, dziekuje za gratulacje kazdej z osobna :* mam juz moja ksiezniczke i moge tulic do woli, spi sobie wlasnie nakarmiona i wcale nie placze ale podobno jutro jej sie odmieni jak odpocznie. Laura dostala 8 pkt w skalo apgar, jeden mniej za kolorek a ten drugi to nawet nie wiem, jutro zapytam, nie wpisali jej ze jest wczesniakiem. Tatus spisal sie na medal przy porodzie, opowiem o tym wszystkim w watku porodowkowym bo jednak z tel to nie pisanie, zmykam wpatrywac sie w moja gwiazdeczke z nieba dobranoc i trzymam kciuki za Was
martuszka5
mam juz moja ksiezniczke i moge tulic do woli,
zmykam wpatrywac sie w moja gwiazdeczke z nieba
jejku, jak pieknie! ja tez juz tak chce!
reklama
Cortina
Mam megaaaa zgagę a ostatni posiłek to obiad :-/ wiec pytam za co mnie tak zgago męczysz ???? :-(
Jeszcze te plecy mnie dobijają :-( mały wali glowa lub nogami w pęcherz wiec dzis spie w wc
Nie wiem jak ten koleś leży ale rusza się mało subtelnie :-/
Jeszcze te plecy mnie dobijają :-( mały wali glowa lub nogami w pęcherz wiec dzis spie w wc
Nie wiem jak ten koleś leży ale rusza się mało subtelnie :-/