reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
O jakie super wieści Agaod trzymam kciuki :-)
U nas dziś luzik, spokój i relaks. Mnie się tam nie spieszy do porodu niech sobie siedzi i się tuczy dziecinka:-D trzy tygodnie zostały:szok:
dobranoc:happy:

Ja dziś nie śpię..Spałam godzinkę a teraz znów dyżuruję:eek:Miałam jakiś koszmarny sen, że urodziłam bliźniaki tak małe jak myszy:szok:

aaa koleżanka mi napisała smsa, że urodziła wczoraj po 23 chłopca:) będzie kolega dla Leosia:)

ja juz od dobrej 3.20 nie śpię:wściekła/y::no: nosz kura wodna!!! a potm nieprzytomna w dzień chodze....a wieczorem znów nie mogę zasnąc:wściekła/y:

AGAOD trzymam kciuki żeby wszystko sprawnie poszło!!!:)

jestem głodna bo kolacji nie jadłam...ale tak mi się nie chce isc na dół:sorry2:

ja to dopiero mam maraton, skurcze sa rzadkie ale bolesne i regularne co 10min oszalec idzie, czekam na badanie rozwarcia, mam nadzieje ze cos te skurcze daly, jestem zmeczona juz tym wszystkim, chce miec juz dzidziolka przy cycu i boje sie okropnie, widze, ze i Wy dospac nie mozecie, wiec nic sie nie zmienilo :)

Agaod. Współczuję Ci że tyle to trwa. ja tak miałam z Tośką - 2 nieprzespane noce, a potem jeszcze cały dzień z dodatkową atrakcją w postaci wymiotów. Oby oksy zadziałała jak trzeba i w końcu ruszyło z kopyta. Myślami całe forum jest tu z Tobą!

Cortina. Dreamuś. Ja przez cholerną zgagę poszłam spać o marchewce jedynie głodna jak smok ze świadomością, że pyszny świeży chlebek się marnuje. Grrr...

Witajcie

Aga0d- maluszek coś się zdecydowac nie może, oby oxy go pogoniło z podjęciem decyzji.Trzymam kciuki. Skubany czeka na dzień Babci czy jak ??

Przyznać się która na mnie rzuciła urok bezsennosci?

Odbiorę puchar jak nic...

Zasnełam koło 24 a od 3-6 leżałam myślałam, bawiłam sie tel potem usnełam na 2 godzinki i juz wyspana.

Nerwa mam głowa mnie boli :angry:

Jak nie spałam mała tak dawała do wiwatu,że szok człowiek spi tyo tego nie czuje a w dzien też nie ma takich akcji a tu nad ranem istne disco dance :-D

Miłej niedzieli dla was

Ja mykam rybkę piec i wrzucę w zalewę octową bo mam chętkę...

reklama
agoad trzymaj sie niestety chyba czasami tak jest z pierwszymi dzieciaczkami jak Jule rodzilam we wtorek w nocy miaam co 10min bolesne skurcze pojechalimy rano do szpitala odeslali do domu i powiedzieli ze do poniedziaku nie urodze (bylam juz 3 dni po terminie) caly dzien i kolejna noc meczylam sie ze skurczmi nawet przez godzine byly co 4min a potem 7 i 10 min.w czwartek popoludniu mialam usg i lekarz wyslal mnie na porodowke bo mialam juz 4cm rozwarcia i jak o 19 weszlam na sale porodowa to o 1 w nocy Julcia byla z nami:happy:

Do góry