reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Ciekawe co tam u naszej agaod?? ja miałam być w pierwszej trójce a tu narazie nic :)) a w sumie moge już rodzić bo przecież szyjka już dawno zgładzona i rozwarcie, mały bardzo nisko, tak nisko że wydaje mi się jakby zaraz miał wylecieć.. dzisiaj strasznie mocno mnie w pochwie kłuje,może rozwarcie się powiększa..

reklama
agaod zrozpaczona, skurczy brak, rozwarcia tez, skurcze sa ale malo :( nie spalam jeszcze nic, lekarz powiedzial ze rano kroplowka jak nic przez noc sie nie wydarzy a jak kroplowka nie pomoze to cc. Buziaki kochane ciotki :*

dziewczyny ja myślę, że agaod wody się sączą (tak pisała...) więc pewnie nadal maluszek coś tam ma. długo ją trzymają, ale z drugiej strony na pewno nie chcą działać na szkodę dziecka. gdyby wód już brakowało to pewnie by działali - takie moje zdanie.
ech... jak o tym myślę to mi się przypomina mój pierwszy poród i tkwienie w szpitalu od 8 czy 9 rana w piątek, a młody wyszedł dopiero przed 17 w sobotę...

Agaod trzymam kciuki, żeby jednak coś się w nocy zadziało &&&&&&

A mi mój dzieć bardzo intensywnie uciska pęcherz więc latam siku co chwila, czemu to tak boli :-(

reklama
smoniczka boleć to dopiero będzie ;-) a poważnie też mam ten problem. zrobię siku, umyje ręce, wracam do pokoju i już czuję, że znowu potrzeba zaczyna wzywać :baffled:

Do góry