reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Ciekawe co tam u naszej agaod?? ja miałam być w pierwszej trójce a tu narazie nic :)) a w sumie moge już rodzić bo przecież szyjka już dawno zgładzona i rozwarcie, mały bardzo nisko, tak nisko że wydaje mi się jakby zaraz miał wylecieć.. dzisiaj strasznie mocno mnie w pochwie kłuje,może rozwarcie się powiększa..

reklama
agaod zrozpaczona, skurczy brak, rozwarcia tez, skurcze sa ale malo :( nie spalam jeszcze nic, lekarz powiedzial ze rano kroplowka jak nic przez noc sie nie wydarzy a jak kroplowka nie pomoze to cc. Buziaki kochane ciotki :*

dziewczyny ja myślę, że agaod wody się sączą (tak pisała...) więc pewnie nadal maluszek coś tam ma. długo ją trzymają, ale z drugiej strony na pewno nie chcą działać na szkodę dziecka. gdyby wód już brakowało to pewnie by działali - takie moje zdanie.
ech... jak o tym myślę to mi się przypomina mój pierwszy poród i tkwienie w szpitalu od 8 czy 9 rana w piątek, a młody wyszedł dopiero przed 17 w sobotę...

Agaod trzymam kciuki, żeby jednak coś się w nocy zadziało &&&&&&

A mi mój dzieć bardzo intensywnie uciska pęcherz więc latam siku co chwila, czemu to tak boli :-(

reklama
smoniczka boleć to dopiero będzie ;-) a poważnie też mam ten problem. zrobię siku, umyje ręce, wracam do pokoju i już czuję, że znowu potrzeba zaczyna wzywać :baffled:

Do góry