Ania1973G
Fanka BB :)
Bella- słodka ta wasza księżniczka... starsza siostra przejęta pewnie... fajnie,że ma takie podejście tylko szkoda,że mała budzi i musisz usypiać.
Zsypianie przy cycu hmmm pewnie malusia sie przyzwyczai i potem będzie kłopot.
Moja bratowa tak miała synek zasypiał przy cycu, Ok. 8 miesiąca zaczeła dawać smoka, kłaść go obok siebie na łózku i tak wtulony zasypiał a po ok 5 miesiacach juz bez smoka się obywało, ale mama musiała byc blisko.
Przyzwyczaic łatwo gorzej odzwyczaić niestety he he
Co do bujania we wózku to tez nie jestem za.
Raz byłam na chrzcie i był maluszek na oko 2-3 miesiące darł sie w niebogłosy i mama zamiast go wziąśc na ręce miała obok ławki fotelik samochodowy w nim malec i tak nim telepała,że małemu głowa latała na boki, myślałam,że wstane i przywalę matce w ten durny łep.
O wy niedobre faworki, lody zajadacie a ja zajadłam winogron bezpestkowych i popiłam colą oj będzie rewolucja będzie.
Mała wypina co sie da tak,że az boli i mam ochote jej oddać
Zsypianie przy cycu hmmm pewnie malusia sie przyzwyczai i potem będzie kłopot.
Moja bratowa tak miała synek zasypiał przy cycu, Ok. 8 miesiąca zaczeła dawać smoka, kłaść go obok siebie na łózku i tak wtulony zasypiał a po ok 5 miesiacach juz bez smoka się obywało, ale mama musiała byc blisko.
Przyzwyczaic łatwo gorzej odzwyczaić niestety he he
Co do bujania we wózku to tez nie jestem za.
Raz byłam na chrzcie i był maluszek na oko 2-3 miesiące darł sie w niebogłosy i mama zamiast go wziąśc na ręce miała obok ławki fotelik samochodowy w nim malec i tak nim telepała,że małemu głowa latała na boki, myślałam,że wstane i przywalę matce w ten durny łep.
O wy niedobre faworki, lody zajadacie a ja zajadłam winogron bezpestkowych i popiłam colą oj będzie rewolucja będzie.
Mała wypina co sie da tak,że az boli i mam ochote jej oddać