strasznie macie z tym spaniem, ja ani razu nawet się nie obudziłam i gdyby nie kurier z moją szpitalną koszulą to pewnie jeszcze bym dalej spała, a tak wstawiłam ostatnie pranie dzidziusiowe i będę się ogarniać do lekarza, dzisiaj punktem dnia będą lody z maca, jak mi przełożyli wizytę to odrazu pomyślałam, że później pójdę na lody:-)
reklama
poli0105
Fanka BB :)
Wszystkie śpią, nie do wiary Ja czekam na kuriera z karuzelą I biorę się za zupkę kalafiorową. Rano dokonałam depilacji, bo już nie mogłam wytrzymać
Błękitna_Orchidea
kobiety kobiety kobiety.. produkują ile fabryka da! nie nadążam za Wami..
Wczoraj wystałam się na poczcie bo czekało awizo. Zamówiłam termometr dla małej bezdotykowy i zegarek sobie kupiłam.
Termometr działa i przez pół wieczoru miałam radochę i latałam i wszystkim temperatury mierzyłam.. chyba każdy ma w sobie do końca zycia coś z dziecka
No i druga paczka.. zegarek. Cudowny, na brązowym skórzanym pasku.. piękny i przepiękny w internecie. Jeszcze piękniejszy jak otworzyłam pudełko. Ale co się okazało ? Orchidea ma... za chudą łape. Paskudnie mi odstaje (a sprawdzałam rozmiar przez zakupem itd) i nie leży dobrze na mojej ręce więc.. sprezentowałam go mojej Mamie. Spodobał się jej bardzo, pomagała mi go nawet wybierać.. no i oddałam jej po prostu w prezencie mówiła, że może odeślemy albo mi go odda ale po co odsyłać przepiękny zegarek, jeśli na jej ręke pasuje i w dodatku jej się podoba? Jak znajdę odpowiedni dla siebie to sobie zamówię drugi po prostu..
mimo wszystko i z termometru i z zegarka jestem zadowolona przynajmniej sprawiłam komuś przyjemność..
całuski.
Wczoraj wystałam się na poczcie bo czekało awizo. Zamówiłam termometr dla małej bezdotykowy i zegarek sobie kupiłam.
Termometr działa i przez pół wieczoru miałam radochę i latałam i wszystkim temperatury mierzyłam.. chyba każdy ma w sobie do końca zycia coś z dziecka
No i druga paczka.. zegarek. Cudowny, na brązowym skórzanym pasku.. piękny i przepiękny w internecie. Jeszcze piękniejszy jak otworzyłam pudełko. Ale co się okazało ? Orchidea ma... za chudą łape. Paskudnie mi odstaje (a sprawdzałam rozmiar przez zakupem itd) i nie leży dobrze na mojej ręce więc.. sprezentowałam go mojej Mamie. Spodobał się jej bardzo, pomagała mi go nawet wybierać.. no i oddałam jej po prostu w prezencie mówiła, że może odeślemy albo mi go odda ale po co odsyłać przepiękny zegarek, jeśli na jej ręke pasuje i w dodatku jej się podoba? Jak znajdę odpowiedni dla siebie to sobie zamówię drugi po prostu..
mimo wszystko i z termometru i z zegarka jestem zadowolona przynajmniej sprawiłam komuś przyjemność..
całuski.
kasiadz
dziewczyny a zakładamy wątek o porodowych opowieściach?
dziewczyny a zakładamy wątek o porodowych opowieściach?
już jest założony od jakiegoś czasu i czeka tylko na wpisy. pewnie gdzieś na końcu jest bo był nieaktywny póki co. no ale nasze pierwsze mamuśki mogą się pochwalić
https://www.babyboom.pl/forum/luty-2013-f465/opowiesci-z-porodowek-bez-komentarzy-62955/
kwasia
już jest założony od jakiegoś czasu i czeka tylko na wpisy. pewnie gdzieś na końcu jest bo był nieaktywny póki co. no ale nasze pierwsze mamuśki mogą się pochwalić
https://www.babyboom.pl/forum/luty-2013-f465/opowiesci-z-porodowek-bez-komentarzy-62955/
ano rzeczywiście ciąża to oślepia normalnie
kasiadz
ooooooooo faktycznie, też nie widziałam
no to czekamy na pierwsze opowieści
no to czekamy na pierwsze opowieści
domikcw
jeeeeeeeeee ale mnie zgaga męczy!!!!!!!!! tak pali! ani renie, ani migdały już nie pomagają. dobijcie mnie!!! chce mi się pic,a tu jak wodę łyknę to więcej pali
też mnie bolą biodra od leżenia na lewym boku. ja chce się już na brzuchu połozyc
też mnie bolą biodra od leżenia na lewym boku. ja chce się już na brzuchu połozyc
reklama
kwasia
a ja nie leże na lewym boku tylko na prawym...nie umiem się wyspać na lewym boku, wszystko mnie boli, na plecach tym bardziej a na prawym boku to moja idealna pozycja do spania, nic mnie nie boli, nic nie uwiera i tylko tak dam radę leżeć...