Bella Natalka jest śliczna!!!!! i jak pięknie się uśmiecha
ale jak to? to Ty zauważyłaś że coś nie tak z ktg? położne nie sprawdzały zapisu?
barbhp no właśnie wydaje mi się że będzie tak jak piszesz...nawet jak nas obejmie, to my nie damy rady już się wcześniej zdeklarować i przez pierwsze pół roku będzie 100 % a a drugie po 60% . w takiej sytuacji ja też nie będę w stanie poradzić sobie finansowo
jedyny plus to że będę o 2 tygodnie dłużej w z dziećmi, bo nie 24 tyg, a 26 tyg.
Poli wydaje mi się że te bóle o których piszesz to właśnie skurcze przepowiadające - trenujące macicę przed wielkim finałem
...ja dodatkowo odczuwam bóle z krzyży, ale nie każda kobieta tak czuje.
kaja nie martw się, nie będę się czepiać, ważny jest stan faktyczny z dniem składania wniosku o przyznanie kredytu...niech Juleczce przypadnie do gustu klubik malucha
Ja od jakiegoś czasu podaje dziewczynkom jedzenie do takiego małego stolika z Ikei,
LÄTT Stolik dziecięcy i 2 krzesła - IKEA fakt że nie można ich zostawić samopas bo jedzenie będzie wszędzie, ale dźwigać też nie muszę. Najgorzej jest w nocy, kiedy emka nie ma...bo Zosia jest taka zaspana że ją muszę sama wyciągać z łóżeczka, nie chcę też, żeby się za bardzo nie rozbudziła, więc przewijam i idziemy dalej spać...no chyba że stwierdza że spać nie będzie i chce szaleć
ale nie zapeszając, ostatnio nocki są całkiem niezłe - dzisiaj spała bez pobudki od 21.45 ( z 45 minut gadała w łóżeczku zanim odpłynęła ) do 7.40 więc się cieszę:-)
edit
domikcw mój Jasiek jest głową w dół, a jak ma czkawkę to czuję na środku brzucha, ale bardziej na górze, więc trzęsie mu się tyłeczek