reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

bella super że już w domku :-)też jestem ciekawa reakcji starszej siostry:-)
moja Julcia właśnie usnęła w fotelu na bajce :-D tylko jak ja ją przeniosę do łóżka mąż poszedł odpoczywać do teściów:szok:
marta jak tam już po wszystkim? powodzenia:-)

reklama
Ja juz po gościach... pizze zamówilismy i po 2 kawałkach objedzona jestem jak świnka...a dopycham sie cukierkami typu Mars, Twix, Snikers i winogrona czekaja w kolejce :-D ale je to juz w łózku przed tv pozajadam

Ciekawe, czy Marta po oksx jak Bella się skurczyła, czy jednak dalej w 2 paku.

Idę się ogarnąć wieczornie i do łózka, bo plecy mnie bolą...

Trzymajcie sie i nie dajcie zgagom,bezsennosci i innym dolegliwością.

Dobry wieczor,
Alez sie nam zrobil "ruch w interesie" :tak:, juz za chwile zapelnia sie pozostale miejsca na podium.

Co do zgagi, to mialam 2 razy w zyciu i mi pomogl Gaviscon(ktory podobno mozna tez w ciazy), ale mam kolege ktory cierpial bardzo na zgage i inne dolegliwosci zoladkowe i od kilku miesiecy stosuje miod, odstawil wszystkie tabletki i tylko uzywa miodu- nazywa sie manuka, jest cholernie drogi, ale na zgage podobno rewelacja.
Poli chyba pisalas, ze twoj mezus ma problemy ze zgaga- probowal moze tego miodu? moze cos wiecej bedziesz mogla na ten temat napisac.
Pisalyscie o badaniu GBS, mi lekarz kazal sie zastanowic czy chce je zrobic, bo w Irlandii nie jest obowiazkowe i powiedzial ze koszt tego badania to 70 euro :szok:... wiec tu pytanie do moich kolezanek wyspiarek- robilyscie dziewczynki to badanie?

martik ja nie robiłam jeszcze, mam zamiar o nie pytać za tydzień w szpitalu na wizycie bo w ciąży z Mikołajem niestety miałam paciorka. tylko nie wiem dlaczego mam na mojej karcie tutaj zaznaczone, że nigdy nie byłam paciorkowa - czy ja jeszcze spałam na wywiadzie na pierwszej wizycie? :eek: muszę to sprostować to może zrobią... zobaczymy. a pytałaś gp czy w szpitalu??
smoniczka nie ma wieści od marty???
choć niekoniecznie szybko może iść... ja po oksy jeszcze kilka godzin tak leżałam bo nie chciało ruszyć...

wiecie, że ja nie wiem co to zgaga... chyba nigdy w życiu nie miałam bo raczej bym tego nie przegapiła hehe mam nadzieję, że nie zapeszam i mnie nie dopadnie niedługo za karę :-D

edit. tak dlugo pisałam, że smoniczka dała znać co i jak... no jak już wody odeszły to kciuki marta za szybki poród :)))

Ostatnia edycja:
Ale się dzieje! Wow, kolejny maluch lutowy-ale-styczniowy :) marta-l trzymam kciuki! Oby szybko i sprawnie dziecię przyszło na świat :)

Mój Szymon wreszcie poszedł spać o normalnej godzinie, może jutro rano wyjątkowo nie będzie walki o budzenie i wyjście do przedszkola. A teraz chyba skorzystam i też położę się wcześniej, jutro czeka mnie dłuuugi dzień na uczelni, mam nadzieję, że uda mi się wszystko pozałatwiać i następny raz pokażę się tam dopiero na sesji. Oby, bo już nie chce mi się tam dojeżdżać - na samych zajęciach jakoś daję radę wysiedzieć, gorzej w autobusach i kolejkach.

Trzymajcie się, dobranoc :)).

Ooooo jak już wody odeszły to już nie ma odwrotu!!:tak: Marta trzymam kciuki, oby drugie oxy zadziałało. :-)

Gosia ja też nie wiem co to zgaga:-D I mam nadzieję, że mnie nie dopadnie.

Marta 3mam kciuki :-) ale fajnie, ale fajnie sie u nas zaczelo robic :-D

z planowanej cc i porsche nie rezygnuje, jedno nie wyklucza drugiego :rofl2::-p

Blekinge- ale czad z tą kuzynką Martą :))) fajna sytuacja

Lorena, Patik-
ja myslę, że moja gin woli mnie mieć na oku (po tych wcześniejszych stratach) zwłaszcza że to juz koniec ciązy.

reklama
Zazdroszczę wam, że nie wiecie co to zgaga i skoro was nie dopadła to macie powody do radości. Mnie w sumie aż tak często nie prześladuje, ale jak już się odezwie do klękajcie narody.

No tak jak pisze Żanetka, jak u Marty odeszły wody to nie ma odwrotu, też trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie &&&&&

Do góry