reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

hej!
wpadam na szybko i widzę że się dzieje:laugh2:

marta trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie &&&&&
martuszka e co ta Twoja ginka taka dobrotliwa i taki długi turnus Ci zaserwowała:sorry:
Bella fajnie że się wybierasz z Natalką do domku, pewnie już jesteś...cieszcie się sobą:tak:
nadika ooo kolejne oznaki zbliżającego się porodu już są, wolisz przeczekać do tej soboty czy spontan u siebie w Ostrowie?
eve powodzenia na wizycie!!
Cortina no i właśnie jak tu nie dostać szału jak się takie słowa innej matki słyszy:wściekła/y: i jak dzieci w przedszkolach mają nie chorować:wściekła/y:

Ja oprócz kosmetyków w torbie wszystko mam, fakt faktem że tak tylko powrzucane, ale dzisiaj będę porządkować:tak:

Na obiad miałam pyszny krupniczek, a zaraz po zajadałam czekoladowy lodzik Śnieżynkę i się zastanawiam co dalej bo jestem głodna:sorry:

Buziaki dla Was! Tylko się nie pobijcie o te medale:-D ja tak myślałam że może mnie dzisiaj weźmie bo Hanka urodzona 5 maja, Zosia 10 marca, wiec teraz czas na 15 ego, ale do marca nie zamierzam czekać:no:

reklama
bella witamy ponownie i czekamy z niecierpliwością na foto malutkiej :)

trzymam kciuki za wszystkie rodzące...

poli
łącze się w bólu ze zgaga... przełamałam się i pożułam trochę migdałów i co ciekawe nawet przeszła zgaga...fakt faktem co jakiś czas wraca ale ulga niesamowita...

A mi się tak chciało czegoś słodkiego wiec poprosiłam męża żeby mi jakąś drożdżówkę kupił. Pojechał do sklepu i wykupił pół stoiska:-) teraz siedzę i się nie mogę tym najeść.

kurcze szukam kuriera, żeby wózek tu przywieź i co? gnidka ten co mam namiary od Ciebie powiedział, że może w połowie lutego by dało radę bo z Poznania oni paczek za bardzo nie odbierają, chyba że mają więcej zamówień... no a że na najbliższy czas zamówień z Poznania nie mają to nie pojadą specjalnie :wściekła/y:
jest kurier z Poznania (niby też zachwalany), ale jak powiedziałam, że to będzie wózek to od razu też cenę wywalił jakbym zamawiała nie wiadomo co... no więc lepiej nie mówić co będzie w kartonie i wtedy wyjdzie taniej :wściekła/y:

ale emocje:-D
MARTA powodzenia jeszcze raz!!!:)
POLI Ty też emocji dostarczasz z tymi nowinkami. ciekawe co to bedzie. jak ni zrobią tak jak my chcemy to niech ich tam *&$^***********
GOSIA powodzenia w poszukiwaniu kuriera. może się ktoś zlituje.
KWASIA, POLI łacze się w bólu pt. ZGAGA!!!!!! jeeeeee ale pali!!!

faworki czekaja:) wpadac laski.
tak bym sie piffffka napila!!!!!!!! ooooo czuje go:-Dchociaz łyk!!!!

reklama
Do góry