kwasia - to nie ja pisałam o katarku, ale też go używamy. Do zatkanego nosa jest idealny, bo ciągnąć fridą to mnie tchu brakuje
mojej siostry córka miała 2 miesiące jak leżały w szpitalu i tam właśnie polecili to urządzenie, więc spokojnie można. Ale z kolei mówią, że przy chorobie to nie za często odciągać, bo im częściej się to robi tym więcej wydzieliny nos produkuje. ale u małych dzieci odciąganie jest ważne, żeby nie doszło do zapalenia płuc, bo one nie wydmuchają.
kasiulec - zwolnienie mogą wystawić maksymalnie 3 dni do tyłu, więc się mieścisz
Bella ależ ja Ci zazdroszczę, ja już nie mogę się doczekać... dochodźcie w domku spokojnie do siebie i pochwal się córą!!
Martuszka trzymaj się, a swoją drogą to podziwiam bardzo, ja po 1 nocy w szpitalu wyję jak szalona i nie mogę dać sobie rady.
Marta powodzenia, oby szybciutko poszło
Poli też bardzo chciałabym ten dłuższy macierzyński, jak tylko powstała grupa Matek I Kwartału miałam nadzieję, że nas nie oleją, teraz po mału przestaję w to wierzyć, ale listy wysyłałam... OBY !!
dziś ruszyłam na miasto po pampersy i mleko dla Dawida, chciałam coś kupić z kosmetyków dla drugiego synusia, ale z Ziajki, z której chcę kosmetyki w sklepach jest tylko krem do buzi
więc muszę zamówić z allegro, ale nie chce mi się jakoś siedzieć i szukać,który sprzedawca będzie miał wszystko co chcę. musze zrobić jakaś listę...
ZGAGA - do pierwszej ciąży nie wiedziałam co to w ogóle jest, pod koniec spałam na siedząco, a teraz to mi tak dokucza, że boje się cokolwiek napić, mam taką ochotę na colę, ale wiem, że po niej gardło mi wypali, zrobiłam sobie syrop z malin i też pali - chyba zostanie mi tylko herbata:-(