reklama
Zanetka_22
Fanka BB :)
Cortina no to masz się czym chwalić Kobieta w ciąży, która nie chodzi w nocy do toalety to chyba rzadkie zjawisko. I ja chyba nim jestem, bo rzadko kiedy chodzę do toalety w nocy
Dziewczyny! Zwłaszcza te po cc i niestety tylko te zamężne i zamieszkałe w PL. Pamiętajcie,że możecie w szpitalu pytać się o zwolnienie lekarskie dla męża(do 2tyg) ze względu na opiekę nad Wami po porodzie. Jest coś takiego i warto się o to spytać w szpitalu. Nie wiem jak dokładnie wygląda sprawa z sn ale myślę,że warto próbować. Dobrej nocki
poli0105
Dzięki Na_cik, nawet dzis z mężem rozmawialiśmy, gdzie to iść aby dostać opiekę..Czyli w szpitalu należy prosić?
Ja tylko na sekundkę, bo wymęczył mnie ból jakby na okres...Czy to skurcze były?? Taki falowy ból od kręgosłupa, bardzo podobny jak przed okresem??
Ja tylko na sekundkę, bo wymęczył mnie ból jakby na okres...Czy to skurcze były?? Taki falowy ból od kręgosłupa, bardzo podobny jak przed okresem??
W szpitalu powinni wystawić a jak nie to męża z jakimiś papierkami ze szpitala do lekarza podstawowej opieki zdrowotnej i u Niego prosić. Przy wypisie ze szpitala należy się komplet dokumentów odnośnie porodu i dziecka. Nie powinno być problemów ale to Polska więc wyjdzie w praniu.
paol1nka
na_cik film? o 4 rano? cóż tak Cię wciągnęło???
ja już nie śpię, bo małż wyjeżdżał. zadzwonili przed 6, że spotkanie poranne odwołane, a on i tak pojechał... dziwne, wraca jutro, naprawdę dziwne...
co do zwolnienia na męża- może ono dotyczyć także sn, ale to zależy od dobrego bajeru i woli lekarza. znam parę osób, które brały opiekę w ten sposób. zazwyczaj jednak kończy się urlopem, a nie opieką, bo kto w dzisiejszych czasach w ogóle bierze opieki/ zwolnienia lekarskie itp?
ja już nie śpię, bo małż wyjeżdżał. zadzwonili przed 6, że spotkanie poranne odwołane, a on i tak pojechał... dziwne, wraca jutro, naprawdę dziwne...
co do zwolnienia na męża- może ono dotyczyć także sn, ale to zależy od dobrego bajeru i woli lekarza. znam parę osób, które brały opiekę w ten sposób. zazwyczaj jednak kończy się urlopem, a nie opieką, bo kto w dzisiejszych czasach w ogóle bierze opieki/ zwolnienia lekarskie itp?
reklama
Ania1973G
Gratulacje dla Marty, tuli już Wojtusia :-)
Co do nocnego wstawania do wc to ja ani razu jeszcze nie byłam na takiej nocnej wędrówce he he
Fakt, rano pełna jak nie wiem, ale zalicze wc i wsio wraca do normy
Miłego dnia wam i czekam na kolejne miłe wieści
Co do nocnego wstawania do wc to ja ani razu jeszcze nie byłam na takiej nocnej wędrówce he he
Fakt, rano pełna jak nie wiem, ale zalicze wc i wsio wraca do normy
Miłego dnia wam i czekam na kolejne miłe wieści