reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
Cortina no to masz się czym chwalić:-D Kobieta w ciąży, która nie chodzi w nocy do toalety to chyba rzadkie zjawisko. I ja chyba nim jestem, bo rzadko kiedy chodzę do toalety w nocy:szok:

Dziewczyny! Zwłaszcza te po cc i niestety tylko te zamężne i zamieszkałe w PL. Pamiętajcie,że możecie w szpitalu pytać się o zwolnienie lekarskie dla męża(do 2tyg) ze względu na opiekę nad Wami po porodzie. Jest coś takiego i warto się o to spytać w szpitalu. Nie wiem jak dokładnie wygląda sprawa z sn ale myślę,że warto próbować. Dobrej nocki :tak:

Dzięki Na_cik, nawet dzis z mężem rozmawialiśmy, gdzie to iść aby dostać opiekę..Czyli w szpitalu należy prosić?

Ja tylko na sekundkę, bo wymęczył mnie ból jakby na okres...Czy to skurcze były?? Taki falowy ból od kręgosłupa, bardzo podobny jak przed okresem??

W szpitalu powinni wystawić a jak nie to męża z jakimiś papierkami ze szpitala do lekarza podstawowej opieki zdrowotnej i u Niego prosić. Przy wypisie ze szpitala należy się komplet dokumentów odnośnie porodu i dziecka. Nie powinno być problemów ale to Polska więc wyjdzie w praniu.

na_cik film? :szok: o 4 rano? cóż tak Cię wciągnęło???

ja już nie śpię, bo małż wyjeżdżał. zadzwonili przed 6, że spotkanie poranne odwołane, a on i tak pojechał... dziwne, wraca jutro, naprawdę dziwne...

co do zwolnienia na męża- może ono dotyczyć także sn, ale to zależy od dobrego bajeru i woli lekarza. znam parę osób, które brały opiekę w ten sposób. zazwyczaj jednak kończy się urlopem, a nie opieką, bo kto w dzisiejszych czasach w ogóle bierze opieki/ zwolnienia lekarskie itp?

reklama
Gratulacje dla Marty, tuli już Wojtusia :-)

Co do nocnego wstawania do wc to ja ani razu jeszcze nie byłam na takiej nocnej wędrówce he he

Fakt, rano pełna jak nie wiem, ale zalicze wc i wsio wraca do normy

Miłego dnia wam i czekam na kolejne miłe wieści

Do góry