reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Bella witajcie w domu i na forum!

Marta trzymam mocno kciuki żeby poszło szybko i gładko!

Ja dzisiaj wizytuje i bez cienia tęsknoty pozbywam się krążka! Mpże jeszcze załapię się na podium? :-) Chociaż widzę, że Nadika ostro depcze mi po piętach :cool:

o ktorej Bejbe wizytujesz ?
melduj sie jak wrocisz o ile wrocisz bo moze odrazu od ginki do szpitala pognasz :-p wiesz jeszcze mozesz wyszarbac srebro Marcie ewentualnie braz Nadice :rofl2:

ooo na srebro marne szanse jednak wlasnie doczytalam ze Marta sie oksytocytuje :-D

sorry modki za post pod postem to z emocji ;-)

Super że dzidziuś numer 2 się już wkrótce urodzi. Marta powodzenia trzymam kciuki &&&&&
Błękitna ty się pakuj i na IP uciekaj.
Bella super że już w domku, czekam na zdjęcia :-)
Podeślijcie trochę faworków :)
Wczoraj spakowałam torbę jeszcze tylko kilka rzeczy mi brakuje ale przynajmniej już mam spokój i wrazie W mogę iść do szpitala.
Kuje was podbrzusze? Czuje kłucie po prawej stronie podbrzusza.

Boziu zostawić was na troszku i już się pchają po srebro i brąz.:-)

Pewnie po oxy kolejny dzidziol dziś będzie.

Do tego 2 mamy z wyjętymi krązkami.

Dzieje sie oj dzieje, ale w końcu maluszki muszą wyjść.

Orchidea w razie co leć na ip.

Bella - fajnie,że wy juz w domku.

Napisz jak tam starsza po 1 spotkaniu z malunią.

Co do psów, to ja w zyciu nie wywaliłabym psa na stałe na dwór, do piwnicy, szopy.

Dla mnie to jak członkowie rodziny i o ile chcą byc na dworze to ok, ale potem w ciepełko, na swoje posłanie, na przytulanki do pańcia i pańci.

Czworonogi to u nas członkowie rodziny i dostają jeść, pić, mają ciepełko, są pieszczone, przytulane,rozmawiamy z nimi jak z dziećmi :-D

Czasem śpią z nami czasem nie jak to dzieci, staramy się by spały w swoich łóżeczkach, ale czasem im pofolgujemy :-)

Co do torby to ja moją w locie będę pakowac he he narazie ani widu ani słychu porodu, ale jak by nagle wody odeszły to liiiiiipa.

Wczoraj miałam zly dzień a tu pod wieczór wpada kominiarz bajerant i sie wprasza na obiad bo zapachy od progu czuje i mi nawija jak to został ojcem niedawko dziecko 5 kg zona rodziła sn ale w nońcu cc bo nie dawała rady :szok:

Pogadał zyczył szczęścia szczęśliwego porodu i uciekł.

Oczywista miał interes sprzedawał kalendarze na 2013 r. więc komu jak komu ale kominiarzowi sie nie odmawia więc zakupiłam he he :szok:

Zmykam bo zaraz mam gości...

Trzymam mocno kciuki za Marte :) To moja faworytka.

Okazalo sie bowiem kilka dni temu ze to moja kuzynka :-D Nie zorientowalysmy sie wczesniej po nickach ze to my:)

Tak wiec jak Marta dzis urodzi to mi nowy czlonek rodziny przybedzie :rofl2:

Dziewczyny, PO ma w d.... naszą sprawę....Może mały bojkocik na ich profilach na fb??? Pokażmy, co myślimy! Wiadomo, że nie pójdziemy się tłuc pod Sejm, więc traktują nas jak mniejsze zło......

reklama
U mnie walizka jeszcze nie spakowana, ale większość rzeczy moich i synka czeka grzecznie w szufladach komody wraz z kartką, żeby czegoś nie zapomnieć, nie pakuję, żeby nie wywoływać wilka z lasu, mi się jeszcze nie śpieszy, zaplanowałam sobie poród na za 3 tygodnie i tego się trzymam:-D:-D:-D, zobaczymy co życie powie na moje plany.
Dziś odebrałam piątkową morfologię i wszystkie wyniki mam w normie, po prostu :szok:
Posiedzę tu jeszcze co najmniej 20 dni :((((( Ale cóz, skoro moja gin mi "załatwiła" miejscóweczkę to nie mogę teraz prosić ordynatora o wypisanie.....

:szok::szok::szok: martuszka, za przeproszeniem pop*&**** ich, że chcą Cię tyle trzymać. Mierzysz cukry? Jakie masz wyniki? Ja praktycznie bez diety mam cukry w normie, a w badaniu po 2 godzinach miałam przekroczoną normę o 2 pkt i od razu wmówiono mi cukrzycę ciężarnych. Narzekam na Karową i ciągłe jeżdżenie na KTG i badania, ale widzę, że Kasprzaka z tym trzymaniem na oddziale to też ma niezłe jazdy.
nadika, Tobie już "wolno" rodzić, w końcu 37 tc skończony:-D

Agisan
, dla mnie w poprzedniej ciąży i w tej też granicznym bezpiecznym terminem wyznaczonym przez ginkę było skończenie 34 tc, więc od czasu jak skończyłam 34 tc, to już jestem luzak, a termin taki, bo mam nadciśnienie i gdyby dzieciaczki nie rosły w brzuszku to jak mówi moja doktor lepiej je wyjąć wcześniej:tak:. W czwartek idę na usg, a w sobotę do ginki, to zobaczymy jaka zapadnie decyzja.

czy jak urodze w marcu zlozycie sie na jakies porsche dla Cortinki za jej wytrwalosc :rofl2: ?
Cortinko, czyżbyś rezygnowała z planowego cc, na rzecz jakiegoś porsche:rofl2::rofl2::rofl2:

Gosia B,
moja córa, też ma pełno energii, nawet jak nie śpi w dzień, to wieczorem ma więcej energii niż rano, to jest dopiero zagadka.

Trzymam kciuki za kolejne rodzące &&&&&&&

Do góry