reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

nadika nie wiem jak jest teraz byś musiała tam zadzwonić. w zeszłym tygodniu było info, że ze względu na grypę jest zakaz porodów rodzinnych i odwiedzin. może się coś zmieniło i jest tylko zakaz odwiedzin, a przy porodzie mąż może być więc trzeba sprawdzić. czy się płaci to nie wiem bo tam nie rodziłam, ale mogę w razie co siostry zapytać bo ona tam rodziła.
tu chyba żadna nie ma zamiaru rodzić na Polnej. ja gdybym była w Poznaniu to na Polną też bym pojechała tylko jeśli z wcześniakiem lub problemami w ciąży :tak:

reklama
a propos tego wymazu gbs...czy to normal ze pobieraja i z pochwy i odbytu?
a co jak mi wylazl hemoroid????????:baffled:czy to nie zakłóci wyniku??????
wa;cze z dzadem i nic nie pomaga wrrrrr:wściekła/y:

dreamuś, ten wymaz pobierany jest z przedsionka (tak to chyba nazwał mój gin) odbytu więc chyba hemoroid nie będzie przeszkodą;-)swoją drogą współczuję bardzo tej przypadłości

jutro mam zamiar sprawdzić czy w torbie znajduje się wszystko co potrzeba do szpitala i ewentualnie dopakować brakujące rzeczy bo śniło mi się, że urodziłam w domu:-D

Co za okropny początek tygodnia!! Myślałam, że umrę wczoraj z bólu, kontynuacja w nocy i dziś rano... :crazy: boli boli boli i jeszcze raz boli cały brzuch po lewej stronie.. taka jakby kolka koło pępka.. jak mi po nospie nie przejdzie dzisiaj do południa jadę do szpitala bo to wariactwo! Chodzę jak pokraka bo krocze całe mnie boli.. LUDZIE!! Zośka wychodź.. czuje ją normalnie w udach chyba.. skacze mi skubana po pęcherzu, tylko czekam kiedy się osikam odruchowo ..

a propos tego wymazu gbs...czy to normal ze pobieraja i z pochwy i odbytu?
a co jak mi wylazl hemoroid????????:baffled:czy to nie zakłóci wyniku??????
wa;cze z dzadem i nic nie pomaga wrrrrr:wściekła/y:

Ja też mam problem z hemoroidem i to takim co wylazł na wierzch. Nie zakłócił wyniku, bynajmniej lekarka się nim nie przejęła jak pobierała wymaz.
Różnice w cenie w różnych laboratoriach są kosmiczne. Ostatnio porównywałam ceny badań tarczycowych i byłam w szoku. Np ft3 i ft4 w jednym laboratorium w mieście kosztuje po 19zł a w innym po 37zł.

My dzisiaj też mieliśmy fatalną noc ale nie miałam siły odpalać laptopa. Od rana zaliczone trzy wizyty w kibelku, łącznie z wymiotami. Ciśnienia chyba nie ma sensu mierzyć bo pewnie sięga zenitu. Mąż pojechał na chwilę do pracy i ma wrócić na 10-wtedy pojedziemy.

reklama
Ojej, ale tu nocne marki:( Ja dziś spałam nawet nawet, ale od 6 jestem wyspana jak nigdy:eek:

Ja mam hemoroida a wynik gbs wyszedł super, więc widać nie zakłóca;)

Błękitna- miałam to samo z tym megaaa bólem koło pępka..Było to z miesiąc temu i trwało non stop z pół godziny. Wg mnie nie ma sensu byś jechała na IP, bo to jest po prostu kolka spowodowana cienką skórą i brakiem mięśni kołopępkowych. Dziecko tak napiera po prostu. Mój gin powiedział, że to się często zdarza.. No chyba, że wcale Ci to nie przechodzi..

Aleee będzie mi się dziś dłużyć dzień, skoro już na nogach:no:

Do góry