paol1nka
Fanka BB :)
no to trzymam kciuki za porodówkę tzn. za Ciebie marta-l na porodówce :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem, że to dość drogie badanie, ale dokładnie nie wiem bo ja sama nie zanosiłam wymazu' ale na bank onad 50 zł..Wymaz trzeba trzymać w lodówcedziewczyny mam pytanie. Robiłyście badanie na GBS? Bo mnie ginek zrobił wymaz i mam z tym iść do laboratorium...orientujecie się może ile mniej więcej to kosztuje? i jak mam to przechować do jutra tą próbkę? Czy są jakieś wymogi co do temperatury itp? Bo z wrażenia nie dopytałam lekarza...
słusznie prawi - polać jej:-)co tam lubi (soczek marchwiowy, woda niemoralna, herbatka na laktacje hheeeh)dziewczyny wy tu o srebrze, a tak naprawdę każda poprzez poród zasłuży na złoto!!!! i bez znaczenia jest to czy będzie to cc czy sn i czy jako pierwsza urodzi z naszego grona czy jako ostatnia
słusznie prawi - polać jej:-)co tam lubi (soczek marchwiowy, woda niemoralna, herbatka na laktacje hheeeh)
ja też zanosiłam na następny dzień i trzymałam w lodówce a płaciłam ok 30zł, nie wiem od czego te ceny zależa. Może od tego czy był pobierany tylko z pochwy czy też z odbytu.dziewczyny mam pytanie. Robiłyście badanie na GBS? Bo mnie ginek zrobił wymaz i mam z tym iść do laboratorium...orientujecie się może ile mniej więcej to kosztuje? i jak mam to przechować do jutra tą próbkę? Czy są jakieś wymogi co do temperatury itp? Bo z wrażenia nie dopytałam lekarza...