reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
dziewczyny mam pytanie. Robiłyście badanie na GBS? Bo mnie ginek zrobił wymaz i mam z tym iść do laboratorium...orientujecie się może ile mniej więcej to kosztuje? i jak mam to przechować do jutra tą próbkę? Czy są jakieś wymogi co do temperatury itp? Bo z wrażenia nie dopytałam lekarza...
wiem, że to dość drogie badanie, ale dokładnie nie wiem bo ja sama nie zanosiłam wymazu' ale na bank onad 50 zł..Wymaz trzeba trzymać w lodówce

Jestem:cool2:
miałam mieć szew ściagnięty w następny poniedzialek ale po nocnych niedzielnych skurczach i dzisiejszym bólu brzucha oraz jego twardnieniu przestraszli się i ściagneli dziś:-)
Co do samego ściàgnięcia to ***** ja *******ę tak bolało i tylko gas dali:szok::wściekła/y:moja brzucholinka tak zaczęła fikać, że ktg dwie godziny robili. Teraz śpi. Powinnam wyjść po 24 h ale zobaczymy jutro. Jakieś skurcze sà ale to porodu raczej nie wywoła więc oddaje srebro bez bicia:cool2:
Dziękujemy za kciukaski zawsze działajà. Buziaczki dla Was!!

dziewczyny wy tu o srebrze, a tak naprawdę każda poprzez poród zasłuży na złoto!!!! i bez znaczenia jest to czy będzie to cc czy sn i czy jako pierwsza urodzi z naszego grona czy jako ostatnia:happy2:
słusznie prawi - polać jej:-)co tam lubi (soczek marchwiowy, woda niemoralna, herbatka na laktacje hheeeh)

słusznie prawi - polać jej:-)co tam lubi (soczek marchwiowy, woda niemoralna, herbatka na laktacje hheeeh)

hehe:-D jak przeczytałam posta kasiadz to te same słowa przyszły mi do głowy - a więc Twoje zdrówko:-)

annaroksana dobrze, że już po wszystkim, dlaczego Ci nie dali znieczulenia? odpoczywaj:tak:

Ostatnia edycja:
Hej,
ja tak na szybko. Miałam dziś wizytę, a więc opis w odpowiednim wątku.
Dziewczyny z Poznania, które mają zamiar rodzić na Polnej - jak tam faktycznie jest? Moze być mąż przy porodzie bo wyczytałam że z powodu grypy nie ma odwiedzin? I jeszcze jedno tam się płaci za rodzinny poród??

reklama
dziewczyny mam pytanie. Robiłyście badanie na GBS? Bo mnie ginek zrobił wymaz i mam z tym iść do laboratorium...orientujecie się może ile mniej więcej to kosztuje? i jak mam to przechować do jutra tą próbkę? Czy są jakieś wymogi co do temperatury itp? Bo z wrażenia nie dopytałam lekarza...
ja też zanosiłam na następny dzień i trzymałam w lodówce a płaciłam ok 30zł, nie wiem od czego te ceny zależa. Może od tego czy był pobierany tylko z pochwy czy też z odbytu.

Do góry