reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
dziewczyny mam pytanie. Robiłyście badanie na GBS? Bo mnie ginek zrobił wymaz i mam z tym iść do laboratorium...orientujecie się może ile mniej więcej to kosztuje? i jak mam to przechować do jutra tą próbkę? Czy są jakieś wymogi co do temperatury itp? Bo z wrażenia nie dopytałam lekarza...
wiem, że to dość drogie badanie, ale dokładnie nie wiem bo ja sama nie zanosiłam wymazu' ale na bank onad 50 zł..Wymaz trzeba trzymać w lodówce

Jestem:cool2:
miałam mieć szew ściagnięty w następny poniedzialek ale po nocnych niedzielnych skurczach i dzisiejszym bólu brzucha oraz jego twardnieniu przestraszli się i ściagneli dziś:-)
Co do samego ściàgnięcia to ***** ja *******ę tak bolało i tylko gas dali:szok::wściekła/y:moja brzucholinka tak zaczęła fikać, że ktg dwie godziny robili. Teraz śpi. Powinnam wyjść po 24 h ale zobaczymy jutro. Jakieś skurcze sà ale to porodu raczej nie wywoła więc oddaje srebro bez bicia:cool2:
Dziękujemy za kciukaski zawsze działajà. Buziaczki dla Was!!

dziewczyny wy tu o srebrze, a tak naprawdę każda poprzez poród zasłuży na złoto!!!! i bez znaczenia jest to czy będzie to cc czy sn i czy jako pierwsza urodzi z naszego grona czy jako ostatnia:happy2:
słusznie prawi - polać jej:-)co tam lubi (soczek marchwiowy, woda niemoralna, herbatka na laktacje hheeeh)

słusznie prawi - polać jej:-)co tam lubi (soczek marchwiowy, woda niemoralna, herbatka na laktacje hheeeh)

hehe:-D jak przeczytałam posta kasiadz to te same słowa przyszły mi do głowy - a więc Twoje zdrówko:-)

annaroksana dobrze, że już po wszystkim, dlaczego Ci nie dali znieczulenia? odpoczywaj:tak:

Ostatnia edycja:
Hej,
ja tak na szybko. Miałam dziś wizytę, a więc opis w odpowiednim wątku.
Dziewczyny z Poznania, które mają zamiar rodzić na Polnej - jak tam faktycznie jest? Moze być mąż przy porodzie bo wyczytałam że z powodu grypy nie ma odwiedzin? I jeszcze jedno tam się płaci za rodzinny poród??

reklama
dziewczyny mam pytanie. Robiłyście badanie na GBS? Bo mnie ginek zrobił wymaz i mam z tym iść do laboratorium...orientujecie się może ile mniej więcej to kosztuje? i jak mam to przechować do jutra tą próbkę? Czy są jakieś wymogi co do temperatury itp? Bo z wrażenia nie dopytałam lekarza...
ja też zanosiłam na następny dzień i trzymałam w lodówce a płaciłam ok 30zł, nie wiem od czego te ceny zależa. Może od tego czy był pobierany tylko z pochwy czy też z odbytu.

Do góry