reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
marta-l a jakie masz to ciśnienie? puls tez Ci skacze?
Ja mam często takie kołatanie serca i Ono zazwyczaj pojawia się razem z dusznością. Dzisiaj spytam czy to coś czym trzeba się przejmować...:confused:

marta-l, to trzymac kciuki za srebro czy za spadek cisnienia? bo nie wiem co wolisz:))) jest jeszcze opcja- srebro wraz ze spadkiem cisnienia;)
w zasadzie u Ciebie juz ten tydzien, ze Wojtus moze smialo sie pchac na podium:)

Annaroksana - jak już ci ten krążek usuna to pewnie lada chwila sie zacznie

Marta - zarzuc kilkoma twoimi pomiarami... pewnie jak by co ciachną cie i maluszka wyjmą.

To obstawiamy która na srebro a która na brąz...

Ja to będę na szarym końcu he he byle nie 8 marca na dzień kobiet lepiej 7 luib 9 dwa dni świętowania i prezentów he he

Termin z @ 1 marca więc +/- 2 tyg między 15 lutym a 15 marca się zmieszczę

martik77 - ja dziś wykańczam tą pomidorówkę;)
a.m.g - ja nie chce jeszcze...muszę tyle rzeczy poogarniać, a łapię się za wszystko naokoło a najważniejsze rzeczy czekają...:nerd:
wszystkim rozsypkom i tym w spa i innych kurortach życzę napływu pozytywnych wibracji...ide prasować pieluchy;)

Trudno powiedzieć która srebro, a która brąz zdobędzie:baffled: Myślę, że nasza Marta szykuje się na srebro, chociaż nie wiadomo jak tam Annaroksana po zdjęciu szwu:confused:

Wszystkie ubranka, pościel poprasowane. Dzisiaj zmotywowałam się i rozebrałam choinkę, i będzie w końcu trzeba postawić łóżeczko. ;-)

Ania oby nikt nie poszedł na łatwiznę i nie kupił jednego prezentu na te dwie okazje;-)

Ostatnia edycja:
My idziemy zaraz na zimowy spacer, mam nadzieję, że nie skonam po drodze:p A potem piekę babkę zebra, strasznie za mną chodzi;-)Noo też ciekawa jestem, która będzie następna???

patik skurczy na szczęście nie mam, tylko ta szyjka bardzo krótka i miekka. wszystko zaczeło sie od tego dziwnego bólu w tamtą sobote o którym juz pisałam...ale moze gdzies to umknęło?wiec napisze jeszcze raz. w nocy z 4 na 5 stycznia potwornie bolało mnie w dole brzucha i czułam kłucie na konbu szyjki. nospa nie pomagała podobnie jak lezenie. tak dotrwałam do niedzieli i rano zadzwoniłam do gin. kazała przyjechac do szpitala. na szczescie miała dyzur. zrobiła badania qaystko ok poza ta szyjką wole leżeć, zreszta tak kazała dr

a.m.g no ja tez jestem otepiała trzesa mi sie rece i mam mały apetyt... no ale jak trzeba brac to trzeba. czego sie nie robi dla dziecka?

co do torby- spakowana od niedzieli obowiązkowo

mąz w sobotę dokonczył zakupy dla malca i tym samym zakonczylismy oficjalnie kompletowanie wyprawki:) jestem z niego dumna

marta-l a jakie masz to ciśnienie? puls tez Ci skacze?
Ja mam często takie kołatanie serca i Ono zazwyczaj pojawia się razem z dusznością. Dzisiaj spytam czy to coś czym trzeba się przejmować...:confused:

Ciśnienie teraz było 155/88, godzinę później 148/84. Puls w ciągu dnia też ma duże wahania. Czekam na męża i zobaczymy co dalej. Wiem, że lekarze mnie nie odeślą do domu ale nie chcę żeby mnie kładli na patologię tylko od razu na porodówkę.

marta-l, to trzymac kciuki za srebro czy za spadek cisnienia? bo nie wiem co wolisz:))) jest jeszcze opcja- srebro wraz ze spadkiem cisnienia;)
w zasadzie u Ciebie juz ten tydzien, ze Wojtus moze smialo sie pchac na podium:)

zdecydowanie za srebro bo już chcę by mnie wypakowali.

Marta - zarzuc kilkoma twoimi pomiarami... pewnie jak by co ciachną cie i maluszka wyjmą.

mam takie pomiary, że nie będą mieli wyjścia. Ale będę walczyć o poród sn.

reklama
annaroksana nie miałaś mieć za tydzień zdejmowanego szwu? kciukasy trzymamy. i czekamy na ewentualne info czy masz srebro ;-)
martik piłam original i 410ml... wszędzie inaczej hehe

Do góry