reklama
patik80
Fanka BB :)
annaroksana &&&&&&&&&&, melduj szybko co u Ciebie!
aniołeczek skurcze masz??? odpoczywaj i leż jak każą!
marta oby wszystko potoczyło się po Twojej myśli
emek zawiózł mnie do biblioteki, usłyszałam komplement, że pięknieje hehe, nie widać tego w lustrze ale co tam - fajnie się słucha
dzisiaj w ramach obiadku do gulaszu smażyliśmy placki ziemniaczane - no i objadłam się jak dzika
aniołeczek skurcze masz??? odpoczywaj i leż jak każą!
marta oby wszystko potoczyło się po Twojej myśli
emek zawiózł mnie do biblioteki, usłyszałam komplement, że pięknieje hehe, nie widać tego w lustrze ale co tam - fajnie się słucha
dzisiaj w ramach obiadku do gulaszu smażyliśmy placki ziemniaczane - no i objadłam się jak dzika
poli0105
Annaroksana- powodzenia
Aniołeczek- ale co Ci jest bo nie pisałaś?
Aniołeczek- ale co Ci jest bo nie pisałaś?
paol1nka
ehh- ja zaczęłam komentować, że Patik będzie z trójką, ale dla pewności powtarzam: PODZIWIAM, ja nie współczuję. Mam znajomą, która ma 3-kę, tylko tam troszkę większe różnice. Radzi sobie lepiej niż ja z moją jedną
byłam dzisiaj z młodą w kinie na Strażnikach Marzeń- nawet fajne, ale myślę, że 4 lata to dolna granica, bo jednak trochę straszne było.
co do torby do szpitala- ja taką mniejszą walizkę zabieram, co by sama na kółkach mogła jechać.
agisan- dzięki, z moją córą... już dobrze szaleje jak zwykle, nic ją dzisiaj nie boli, buzia się nie zamyka, zwariować z nią idzie...
martuszka- gratuluję zostania VIPem, ale chyba nie o to Ci chodziło?
annaroksana- trzymam kciuki!!!
byłam dzisiaj z młodą w kinie na Strażnikach Marzeń- nawet fajne, ale myślę, że 4 lata to dolna granica, bo jednak trochę straszne było.
co do torby do szpitala- ja taką mniejszą walizkę zabieram, co by sama na kółkach mogła jechać.
agisan- dzięki, z moją córą... już dobrze szaleje jak zwykle, nic ją dzisiaj nie boli, buzia się nie zamyka, zwariować z nią idzie...
martuszka- gratuluję zostania VIPem, ale chyba nie o to Ci chodziło?
annaroksana- trzymam kciuki!!!
Annaroksana. No to już jesteś w blokach startowych huha! Trzymamy kciuki!
Patik. Tym gulaszem z plackami to mnie zabiłaś! Oj zjadłabym, zjadła chociaż dorobiłam się już zgagofobii i mało co jem z obawy żeby mnie zołza nie dopadła.
Paol1nka. Dzieci się regenerują w tempie błyskawicznym i to jest normalny cud Dobrze, że już dobrze
Aniołeczek. Leż jak trzeba.
Martuszka. Jak tam dajesz radę? Zrobiłaś zapas żółtego sera na zatyczki?
Patik. Tym gulaszem z plackami to mnie zabiłaś! Oj zjadłabym, zjadła chociaż dorobiłam się już zgagofobii i mało co jem z obawy żeby mnie zołza nie dopadła.
Paol1nka. Dzieci się regenerują w tempie błyskawicznym i to jest normalny cud Dobrze, że już dobrze
Aniołeczek. Leż jak trzeba.
Martuszka. Jak tam dajesz radę? Zrobiłaś zapas żółtego sera na zatyczki?
Ostatnia edycja:
Zanetka_22
Annaroksana trzymam kciuki &&&&&&&&&!!
Patik - a ja Ci poprostu zazdroszcze Tobie i Twoim dzieciom. Nie ma niczego piękniejszego niż posiadanie dużej liczby dzieci czy też rodzeństwa (w podobnym wieku). My też chcemy 3 urwisów w domu jak będzie nie wiem - jestem szczęśliwa że z jednym się udało, ale masz jak w banku że będe szła w Twoje ślady. Domyślam się że czasem jest ciężko ale czy nie warto ?!
Annoroksana - kciukasy zaciśnięte
aniołeczek - ja ten fenoterol (chyba tak to się pisze) biore od połowy grudnia - chyba, i powiem Ci że ja po nim przestałam jeść, zaczełam drżeć od środka i ogólnie moje samopoczucie po tym leku jest tragiczne. Niestety jak trzeba to trzeba. Ja prawdopodobnie do środy będe z nim się bujać a później idzie w odstawke.
Dziewuszki czy któraś ma tak jak ja ?? Ja nie chce rodzić !! Jeszcze nie teraz !! Bożeee żebym dotrwała do 40 tygodnia !! Jestem nieprzygotowana !!
Annoroksana - kciukasy zaciśnięte
aniołeczek - ja ten fenoterol (chyba tak to się pisze) biore od połowy grudnia - chyba, i powiem Ci że ja po nim przestałam jeść, zaczełam drżeć od środka i ogólnie moje samopoczucie po tym leku jest tragiczne. Niestety jak trzeba to trzeba. Ja prawdopodobnie do środy będe z nim się bujać a później idzie w odstawke.
Dziewuszki czy któraś ma tak jak ja ?? Ja nie chce rodzić !! Jeszcze nie teraz !! Bożeee żebym dotrwała do 40 tygodnia !! Jestem nieprzygotowana !!
reklama
martik77
Annaroksana- &&&&&&&&&&
po sciagnieciu to chyba masz duze szanse na srebro, co? ))
a.m.g.- ja mam tak samo, nie jestem chyba jeszcze gotowa. A z drugiej strony, nie dociera do mnie wcale, ze to moze sie stac w kazdej chwili. Jeszcze w ogole nie mysle o porodzie.
Zanetka- ja mam straszny problem z tym szlafrokiem, bo ja nie jestem szlafrokowa, a teraz jeszcze same takie grube, zimowe w sklepach a u mnie w szpitalu jak w tropikach.
Gosiu- i ktora w koncu pilas i ile?
po sciagnieciu to chyba masz duze szanse na srebro, co? ))
a.m.g.- ja mam tak samo, nie jestem chyba jeszcze gotowa. A z drugiej strony, nie dociera do mnie wcale, ze to moze sie stac w kazdej chwili. Jeszcze w ogole nie mysle o porodzie.
Zanetka- ja mam straszny problem z tym szlafrokiem, bo ja nie jestem szlafrokowa, a teraz jeszcze same takie grube, zimowe w sklepach a u mnie w szpitalu jak w tropikach.
Gosiu- i ktora w koncu pilas i ile?
Ostatnia edycja: