reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
annaroksana &&&&&&&&&&, melduj szybko co u Ciebie!
aniołeczek skurcze masz??? odpoczywaj i leż jak każą!
marta oby wszystko potoczyło się po Twojej myśli:tak:

emek zawiózł mnie do biblioteki, usłyszałam komplement, że pięknieje hehe, nie widać tego w lustrze ale co tam - fajnie się słucha:-D
dzisiaj w ramach obiadku do gulaszu smażyliśmy placki ziemniaczane - no i objadłam się jak dzika:sorry2:

Annaroksana &&&&&&&&&&&&&&&&&
Aniołeczek co się dzieje? Ja już 3 tydz grzecznie leże ale dziś jakoś samopoczucie do d... i do tego Mały znów się przekręcił :/

ehh- ja zaczęłam komentować, że Patik będzie z trójką, ale dla pewności powtarzam: PODZIWIAM, ja nie współczuję. Mam znajomą, która ma 3-kę, tylko tam troszkę większe różnice. Radzi sobie lepiej niż ja z moją jedną :tak::-D

byłam dzisiaj z młodą w kinie na Strażnikach Marzeń- nawet fajne, ale myślę, że 4 lata to dolna granica, bo jednak trochę straszne było.

co do torby do szpitala- ja taką mniejszą walizkę zabieram, co by sama na kółkach mogła jechać.

agisan- dzięki, z moją córą... już dobrze :) szaleje jak zwykle, nic ją dzisiaj nie boli, buzia się nie zamyka, zwariować z nią idzie...

martuszka- gratuluję zostania VIPem, ale chyba nie o to Ci chodziło? :confused::-D

annaroksana- trzymam kciuki!!!

Annaroksana. No to już jesteś w blokach startowych huha! Trzymamy kciuki!

Patik.
Tym gulaszem z plackami to mnie zabiłaś! Oj zjadłabym, zjadła chociaż dorobiłam się już zgagofobii i mało co jem z obawy żeby mnie zołza nie dopadła.

Paol1nka. Dzieci się regenerują w tempie błyskawicznym i to jest normalny cud ;) Dobrze, że już dobrze :)

Aniołeczek. Leż jak trzeba.

Martuszka. Jak tam dajesz radę? Zrobiłaś zapas żółtego sera na zatyczki? ;)

Ostatnia edycja:
Patik - a ja Ci poprostu zazdroszcze :) Tobie i Twoim dzieciom. Nie ma niczego piękniejszego niż posiadanie dużej liczby dzieci czy też rodzeństwa (w podobnym wieku). My też chcemy 3 urwisów w domu jak będzie nie wiem - jestem szczęśliwa że z jednym się udało, ale masz jak w banku że będe szła w Twoje ślady. Domyślam się że czasem jest ciężko ale czy nie warto ?!

Annoroksana
- kciukasy zaciśnięte

aniołeczek - ja ten fenoterol (chyba tak to się pisze) biore od połowy grudnia - chyba, i powiem Ci że ja po nim przestałam jeść, zaczełam drżeć od środka i ogólnie moje samopoczucie po tym leku jest tragiczne. Niestety jak trzeba to trzeba. Ja prawdopodobnie do środy będe z nim się bujać a później idzie w odstawke.

Dziewuszki czy któraś ma tak jak ja ?? Ja nie chce rodzić !! Jeszcze nie teraz !! Bożeee żebym dotrwała do 40 tygodnia !! Jestem nieprzygotowana !!

reklama
Annaroksana- &&&&&&&&&&
po sciagnieciu to chyba masz duze szanse na srebro, co? :)))

a.m.g.- ja mam tak samo, nie jestem chyba jeszcze gotowa. A z drugiej strony, nie dociera do mnie wcale, ze to moze sie stac w kazdej chwili. Jeszcze w ogole nie mysle o porodzie.

Zanetka- ja mam straszny problem z tym szlafrokiem, bo ja nie jestem szlafrokowa, a teraz jeszcze same takie grube, zimowe w sklepach a u mnie w szpitalu jak w tropikach.

Gosiu- i ktora w koncu pilas i ile?:)

Ostatnia edycja:
Do góry