reklama
martuszka5
Fanka BB :)
martuszka jeszcze dieta na koniec, współczuję. A jak te wody masz w normie to czemu cię jeszcze trzymają?
widać jestem tu very important person i chcą mi gotować tu pyszne zupki! Dlatego mnie trzymają ))))
Chyba mi się na głowę rzuciło od tej diety cukrzycowej ))))
domikcw
ja też za rumcajsem lepsze to niż esy floresy
MARTUSZKA a wypuszczą Cię do domku, czy do porodu musisz byc w szpitalu?? powodzenia w dietce
ja mam taka weekendową torbę. coś taka jak w biedronce, dla dzidzi muszę miec tylko chusteczki, a i tak nie wiem gdzie drugie opkowanie giga podpasek zapakuje, a o kapciach, klapkach i kubku nie wspomnę
MARTUSZKA a wypuszczą Cię do domku, czy do porodu musisz byc w szpitalu?? powodzenia w dietce
ja mam taka weekendową torbę. coś taka jak w biedronce, dla dzidzi muszę miec tylko chusteczki, a i tak nie wiem gdzie drugie opkowanie giga podpasek zapakuje, a o kapciach, klapkach i kubku nie wspomnę
poli0105
Dziewczyny wybaczcie ale nie dam rady nadrobić. My dzisiaj siedzimy w domku i mierzymy ciśnienie. Od powrotu ze szpitala ani razu nie było dobre :-( jutro po 13 jedziemy na IP i pewnie tam zostaniemy.
3 mam kciuki, by się jednak polepszyło..
Ja dostałam fasolkę po bretońsku od mamy, więc obiad z głowy. Mąż dziś po pracy nigdzie nie jedzie, będzie mnie podnosić na duchuAleeeeeee pięknie za oknem, cały czas pada śnieg
smoniczka- chyba Rumcajs lepszy, z dwojga złego;-)
u mnie dla maluszka trzeba pampersy, pieluszki tetrowe 10 szt. , 3 komplety ubranek, chusteczki nawilżane, rożek i maść typy linomag ....
upchnęłam wszystko do jednej torby razem z moimi rzeczami ale jak mi tego małż nie dźwignie to od razu urodzę chyba ...
jedynie klapki się nie zmieściły i woda ale to do reklamówki jakiejś wezmę.
ja próbowałam się wczoraj ogolić i dziś muszę skonczyć, nie wiem jak to wygląda bo nie widzę ale chyba niezbyt równo ;-)
jak dziś będę dogalać resztki to mam nadzieję, że małż będzie mówił gdzie jeszcze co zostało a i tak skończę zasapana jak wieloryb wyrzucony na brzeg ...
upchnęłam wszystko do jednej torby razem z moimi rzeczami ale jak mi tego małż nie dźwignie to od razu urodzę chyba ...
jedynie klapki się nie zmieściły i woda ale to do reklamówki jakiejś wezmę.
ja próbowałam się wczoraj ogolić i dziś muszę skonczyć, nie wiem jak to wygląda bo nie widzę ale chyba niezbyt równo ;-)
jak dziś będę dogalać resztki to mam nadzieję, że małż będzie mówił gdzie jeszcze co zostało a i tak skończę zasapana jak wieloryb wyrzucony na brzeg ...
smoniczka ja też jestem za rumcajsem :-) ja co prawda stosuję krem a nie maszynkę ale już też coraz ciężej zrobić dokładnie.
Ja miałam wszystko spakowane w taką sporą podróżną ale teraz siłą rzeczy musiałam swoje rzeczy przełożyć do mniejszej. I tak oto mam torbę szpitalną dla mamy a rzeczy porodowe (łącznie z moimi podpaskami, koszulami, rzeczami dla małego itp) mam osobno. Jutro zabieram tę mniejszą a jak się będzie miała akcja rozkręcać to mi chłopaki dowiozą.
Ja miałam wszystko spakowane w taką sporą podróżną ale teraz siłą rzeczy musiałam swoje rzeczy przełożyć do mniejszej. I tak oto mam torbę szpitalną dla mamy a rzeczy porodowe (łącznie z moimi podpaskami, koszulami, rzeczami dla małego itp) mam osobno. Jutro zabieram tę mniejszą a jak się będzie miała akcja rozkręcać to mi chłopaki dowiozą.
domikcw
MARTA może jednak Cię nie zostawią. najlepiej to weź zacznij rodzic i będzie po sprawie
niby nic się tam w tej torbie nie ma a ciężkie to.........
niby nic się tam w tej torbie nie ma a ciężkie to.........
reklama