reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Dziewczyny wybaczcie ale nie dam rady nadrobić. My dzisiaj siedzimy w domku i mierzymy ciśnienie. Od powrotu ze szpitala ani razu nie było dobre :-( jutro po 13 jedziemy na IP i pewnie tam zostaniemy.

ja też za rumcajsem:-D lepsze to niż esy floresy:p

MARTUSZKA a wypuszczą Cię do domku, czy do porodu musisz byc w szpitalu?? powodzenia w dietce:)

ja mam taka weekendową torbę. coś taka jak w biedronce, dla dzidzi muszę miec tylko chusteczki, a i tak nie wiem gdzie drugie opkowanie giga podpasek zapakuje, a o kapciach, klapkach i kubku nie wspomnę:(

Dziewczyny wybaczcie ale nie dam rady nadrobić. My dzisiaj siedzimy w domku i mierzymy ciśnienie. Od powrotu ze szpitala ani razu nie było dobre :-( jutro po 13 jedziemy na IP i pewnie tam zostaniemy.

3 mam kciuki, by się jednak polepszyło..

Ja dostałam fasolkę po bretońsku od mamy, więc obiad z głowy. Mąż dziś po pracy nigdzie nie jedzie, będzie mnie podnosić na duchu:blink:Aleeeeeee pięknie za oknem, cały czas pada śnieg:happy2:

smoniczka- chyba Rumcajs lepszy, z dwojga złego;-)

u mnie dla maluszka trzeba pampersy, pieluszki tetrowe 10 szt. , 3 komplety ubranek, chusteczki nawilżane, rożek i maść typy linomag ....

upchnęłam wszystko do jednej torby razem z moimi rzeczami ale jak mi tego małż nie dźwignie to od razu urodzę chyba ...

jedynie klapki się nie zmieściły i woda ale to do reklamówki jakiejś wezmę.

ja próbowałam się wczoraj ogolić i dziś muszę skonczyć, nie wiem jak to wygląda bo nie widzę ale chyba niezbyt równo ;-)

jak dziś będę dogalać resztki to mam nadzieję, że małż będzie mówił gdzie jeszcze co zostało a i tak skończę zasapana jak wieloryb wyrzucony na brzeg ...

smoniczka ja też jestem za rumcajsem :-) ja co prawda stosuję krem a nie maszynkę ale już też coraz ciężej zrobić dokładnie.

Ja miałam wszystko spakowane w taką sporą podróżną ale teraz siłą rzeczy musiałam swoje rzeczy przełożyć do mniejszej. I tak oto mam torbę szpitalną dla mamy a rzeczy porodowe (łącznie z moimi podpaskami, koszulami, rzeczami dla małego itp) mam osobno. Jutro zabieram tę mniejszą a jak się będzie miała akcja rozkręcać to mi chłopaki dowiozą.

reklama
Martuszka dobrze, że chociaż ci humor dopisuje :-)

Mi jutro teściówka ma podrzucić jakąś torbę, więc chyba zacznę się w końcu pakować:tak:
Ocho, chyba właśnie do mnie dotarło, że to już niedługo :szok:

Do góry