reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

cortina, nigdy nie wiadomo:-) coś czuję, że Marta wskoczy na 2 miejsce:tak:
smoniczka, to jakiś nierealny sen bo w ciąży jakoś kurczak mi nie podchodzi:-D

Ostatnia edycja:
reklama
a ja powiem wam że się dzisiaj czuję jak przed porodem tośki:szok: brzuch mnie boli jak na okres, zawroty głowy, nudności, u tośki też się tak zaczynało, ale mam nadzieje że to tylko moja wyobraźnia bo jeszcze mam trochę czasu

uff doczytałam :-) jestem taka dumna, bo myślałam, że nie dam rady :-p
a te medale za pierwsze rozpakowywanie... a może dla ostatnie trójki też jakieś odznaki to może się załapię ;-)

wczoraj dostałam w końcu kołyskę :-) ale brakuje jakiejś śrubki i nie mogę cieszyć oka :-( ale powiem Wam, że ludzie czasem przesadzają z ilością rzeczy - dostałam wszystko od kuzynki, nie mieści mi się w szafkach :szok: a wiecie ile mam prześcieradełek do kołyski - 6 (nie liczę 2 różowych) :cool: musiałam na 2 tury podzielić rozmiary 56 i 62, a nawet znalazłam rozmiar 46:szok:

ale wiecie jaką dziś miałam piękną noc... Dawid przyszedł tylko raz koło 5, odłożyłam go do łóżeczka i od razu zasnął u siebie, chyba się przyzwyczaja JUPI :-D:-)

Gosiu 500ml,a na liscie ze szpitala bylo napisane ze ma byc z czerwona nakretka czyli original, i zeby nie otwierac wczesniej. A krew mialam pobierana tak jak Annaroksana, przed wypiciem, godzine i dwie po.

Ostatnia edycja:
udalo mi sie wybrac wczoraj do fryzjera:-) chociaz myslam ze jajko zniose na fotelu bo balejage na mojej glowie dlugo schodzi ale sie lepiej w nim czuje i podcietych wlosach:tak: dzisiaj przecholowalam caly dzien nogach spacerowo lub w gosciach na fotelu wiec padam pobolewa brzuszek i lono a skurcze znowu co 20 min ide wiec pod prysznic i spac ;-)

Koło 22 poszłam ładnie spać i co ... ? kaszana bo już sie obudziłam i czuje sie wyspana. Pewnie kolejna fala snu nadejdzie ok 4 :( a jutro na 11 SR i znowu będę nieprzytomna ech.

A co tam u naszej Eve ? Może już urodziła i sie nam nie chwali ???

Agaod niestety sny mają to do siebie, że są nierealne :)

Ostatnia edycja:
reklama
To możemy założyć kółko wzajemnej adoracji :) ja co prawda se jeszcze nie położyłam ale nie śpię...
Dzisiaj przestawialiśmy z emkiem meble,żeby zrobić miejsce na łóżeczko dla Tymka :-D

Aha! Złapała mnie do tego zgaga :wściekła/y:

Do góry