reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

cortina, nigdy nie wiadomo:-) coś czuję, że Marta wskoczy na 2 miejsce:tak:
smoniczka, to jakiś nierealny sen bo w ciąży jakoś kurczak mi nie podchodzi:-D

Ostatnia edycja:
reklama
a ja powiem wam że się dzisiaj czuję jak przed porodem tośki:szok: brzuch mnie boli jak na okres, zawroty głowy, nudności, u tośki też się tak zaczynało, ale mam nadzieje że to tylko moja wyobraźnia bo jeszcze mam trochę czasu

uff doczytałam :-) jestem taka dumna, bo myślałam, że nie dam rady :-p
a te medale za pierwsze rozpakowywanie... a może dla ostatnie trójki też jakieś odznaki to może się załapię ;-)

wczoraj dostałam w końcu kołyskę :-) ale brakuje jakiejś śrubki i nie mogę cieszyć oka :-( ale powiem Wam, że ludzie czasem przesadzają z ilością rzeczy - dostałam wszystko od kuzynki, nie mieści mi się w szafkach :szok: a wiecie ile mam prześcieradełek do kołyski - 6 (nie liczę 2 różowych) :cool: musiałam na 2 tury podzielić rozmiary 56 i 62, a nawet znalazłam rozmiar 46:szok:

ale wiecie jaką dziś miałam piękną noc... Dawid przyszedł tylko raz koło 5, odłożyłam go do łóżeczka i od razu zasnął u siebie, chyba się przyzwyczaja JUPI :-D:-)

Gosiu 500ml,a na liscie ze szpitala bylo napisane ze ma byc z czerwona nakretka czyli original, i zeby nie otwierac wczesniej. A krew mialam pobierana tak jak Annaroksana, przed wypiciem, godzine i dwie po.

Ostatnia edycja:
udalo mi sie wybrac wczoraj do fryzjera:-) chociaz myslam ze jajko zniose na fotelu bo balejage na mojej glowie dlugo schodzi ale sie lepiej w nim czuje i podcietych wlosach:tak: dzisiaj przecholowalam caly dzien nogach spacerowo lub w gosciach na fotelu wiec padam pobolewa brzuszek i lono a skurcze znowu co 20 min ide wiec pod prysznic i spac ;-)

Koło 22 poszłam ładnie spać i co ... ? kaszana bo już sie obudziłam i czuje sie wyspana. Pewnie kolejna fala snu nadejdzie ok 4 :( a jutro na 11 SR i znowu będę nieprzytomna ech.

A co tam u naszej Eve ? Może już urodziła i sie nam nie chwali ???

Agaod niestety sny mają to do siebie, że są nierealne :)

Ostatnia edycja:
reklama
To możemy założyć kółko wzajemnej adoracji :) ja co prawda se jeszcze nie położyłam ale nie śpię...
Dzisiaj przestawialiśmy z emkiem meble,żeby zrobić miejsce na łóżeczko dla Tymka :-D

Aha! Złapała mnie do tego zgaga :wściekła/y:

Do góry