reklama
kasiadz
Fanka BB :)
a ja powiem wam że się dzisiaj czuję jak przed porodem tośki brzuch mnie boli jak na okres, zawroty głowy, nudności, u tośki też się tak zaczynało, ale mam nadzieje że to tylko moja wyobraźnia bo jeszcze mam trochę czasu
poli0105
a ja powiem wam że się dzisiaj czuję jak przed porodem tośki brzuch mnie boli jak na okres, zawroty głowy, nudności, u tośki też się tak zaczynało, ale mam nadzieje że to tylko moja wyobraźnia bo jeszcze mam trochę czasu
ojj Kasiadz, zapachniało srebrem co? Tak serio, to poczekaj jeszzce 2 tyg!!!
uff doczytałam :-) jestem taka dumna, bo myślałam, że nie dam rady
a te medale za pierwsze rozpakowywanie... a może dla ostatnie trójki też jakieś odznaki to może się załapię ;-)
wczoraj dostałam w końcu kołyskę :-) ale brakuje jakiejś śrubki i nie mogę cieszyć oka :-( ale powiem Wam, że ludzie czasem przesadzają z ilością rzeczy - dostałam wszystko od kuzynki, nie mieści mi się w szafkach a wiecie ile mam prześcieradełek do kołyski - 6 (nie liczę 2 różowych) musiałam na 2 tury podzielić rozmiary 56 i 62, a nawet znalazłam rozmiar 46
ale wiecie jaką dziś miałam piękną noc... Dawid przyszedł tylko raz koło 5, odłożyłam go do łóżeczka i od razu zasnął u siebie, chyba się przyzwyczaja JUPI :-)
a te medale za pierwsze rozpakowywanie... a może dla ostatnie trójki też jakieś odznaki to może się załapię ;-)
wczoraj dostałam w końcu kołyskę :-) ale brakuje jakiejś śrubki i nie mogę cieszyć oka :-( ale powiem Wam, że ludzie czasem przesadzają z ilością rzeczy - dostałam wszystko od kuzynki, nie mieści mi się w szafkach a wiecie ile mam prześcieradełek do kołyski - 6 (nie liczę 2 różowych) musiałam na 2 tury podzielić rozmiary 56 i 62, a nawet znalazłam rozmiar 46
ale wiecie jaką dziś miałam piękną noc... Dawid przyszedł tylko raz koło 5, odłożyłam go do łóżeczka i od razu zasnął u siebie, chyba się przyzwyczaja JUPI :-)
udalo mi sie wybrac wczoraj do fryzjera:-) chociaz myslam ze jajko zniose na fotelu bo balejage na mojej glowie dlugo schodzi ale sie lepiej w nim czuje i podcietych wlosach dzisiaj przecholowalam caly dzien nogach spacerowo lub w gosciach na fotelu wiec padam pobolewa brzuszek i lono a skurcze znowu co 20 min ide wiec pod prysznic i spac ;-)
Koło 22 poszłam ładnie spać i co ... ? kaszana bo już sie obudziłam i czuje sie wyspana. Pewnie kolejna fala snu nadejdzie ok 4 a jutro na 11 SR i znowu będę nieprzytomna ech.
A co tam u naszej Eve ? Może już urodziła i sie nam nie chwali ???
Agaod niestety sny mają to do siebie, że są nierealne
A co tam u naszej Eve ? Może już urodziła i sie nam nie chwali ???
Agaod niestety sny mają to do siebie, że są nierealne
Ostatnia edycja:
poli0105
Ja wymęczona skurczami zasnęłam w mig..Ale tak jak Smoniczka- przebudziłam się i co teraz?
reklama