reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

To możemy założyć kółko wzajemnej adoracji :) ja co prawda se jeszcze nie położyłam ale nie śpię...
Dzisiaj przestawialiśmy z emkiem meble,żeby zrobić miejsce na łóżeczko dla Tymka :-D

Aha! Złapała mnie do tego zgaga :wściekła/y:

oj my biedne hehehe..:no: opuszczam Cię koleżanko, robię podejście do spania:confused: tylko czy się uda..

edit: łooo matko, 36 tydzień!!!!!!

reklama
ja tez poszlam o przyzwoitej porze spac, ale w czasie przekrecania z boku na bok zabolało mnie w brzuchu, zaliczyłam toaletę i przyszly skurcze...od prawie pół godziny już z 5 miałam...i jestem ciekawa o co znowu chodzi...

Witam sie z Wami poweekendowo i porannie :)
Bella gratulacje, zdrówka dla Ciebie i malutkiej

Moja noc też nic ciekawego, nie spałam do 1 a potem po 2 zbudziłam się na siku po 3 to samo i już nie mogłam zasnąć.
Po 5 wstałam i pojechałam na pobranie krwi bo jutro wizyta.

Martuszka trzymaj się w tym SPA

Nie było mnie tu a Wami tylko od piątku popołudnia a tu tyle nowości !!!

Miłego dnia idę coś zjeść bo padnę ...

Grigri - ja także dziś posłusznie pokicałam na pobranie;)
a teraz zjadam pyszną bułę.

dziewczyny jak wy odczuwacie te skurcze?bo ja się boje, że nie będę wiedziała że rodzę:dry: no chyba że te skurcze to taki ból jak na okres?????:confused:to raz czy dwa na razie mi sie zdarzyło, a tak cholerka nie wiem o co kaman.jak to wygląda, jak się czuje.

Dzien dobry!
melduje sie bez medalu hehe ale obolała i nie do życia:(

dreamuś jak mam skurcze to czuje ból który promieniuje z odcinka krzyżowego na podbrzusze, przychodzi trwa kilkadziesiat sekund i odchodzi...dosyc charakterysteczne, przegapic sie nie da

martuszka, Bella jak tam dzionek rozpoczęty?

witam:) ja juz po śniadanku. czuje się lepiej. mąż wczoraj regalik i komode do sypialni wstawił wiec moge już wszystko ukladac. może i torbę spakuje:-D jakoś powoli będe te porządki dziś kulac.

MARTUSZKA, BELLA i jak się tam macie??
PATIK już myślałam,ze będzie następne dzieciątko a tu cisza. z dziewczynkami tez Cię tak wcześnie skurcze łapały??
KASIADZ nie wygłupiaj się z tym porodem. poczekaj jeszcze.
POLI i Ty też skurczami straszysz?? chcesz srebro czy brąz??
KASIULEC gratuluje zaliczenia egzaminów:)

a Wy nietoperki to co?? zasnełyście w końcu?? słyszałam, ze jak się nie śpi podczas ciąży to potem dziecinki to nadrabiają i pięknie śpią rodzicą:p

reklama
alee mnie skurcz łydki obudził:baffled:w nocy wstawałam milion razy grr

Dreamuś, ja mam spinanie całego brzucha, trwa to do 2 minut gdzieś. Jest to okropnie bolesne, nie mogę się ruszyć, a jak leże to nie odniosę sie za cholerę.. No i boli wtedy podbrzusze i krzyż dziwnie, podobnie jak na okres, ae niezupełnie:no::no:Mąż mi wtedy bardzo pomaga bo przyponina o oddychaniu, co przynosi ulgę

Do góry