reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

To możemy założyć kółko wzajemnej adoracji :) ja co prawda se jeszcze nie położyłam ale nie śpię...
Dzisiaj przestawialiśmy z emkiem meble,żeby zrobić miejsce na łóżeczko dla Tymka :-D

Aha! Złapała mnie do tego zgaga :wściekła/y:

oj my biedne hehehe..:no: opuszczam Cię koleżanko, robię podejście do spania:confused: tylko czy się uda..

edit: łooo matko, 36 tydzień!!!!!!

reklama
ja tez poszlam o przyzwoitej porze spac, ale w czasie przekrecania z boku na bok zabolało mnie w brzuchu, zaliczyłam toaletę i przyszly skurcze...od prawie pół godziny już z 5 miałam...i jestem ciekawa o co znowu chodzi...

Witam sie z Wami poweekendowo i porannie :)
Bella gratulacje, zdrówka dla Ciebie i malutkiej

Moja noc też nic ciekawego, nie spałam do 1 a potem po 2 zbudziłam się na siku po 3 to samo i już nie mogłam zasnąć.
Po 5 wstałam i pojechałam na pobranie krwi bo jutro wizyta.

Martuszka trzymaj się w tym SPA

Nie było mnie tu a Wami tylko od piątku popołudnia a tu tyle nowości !!!

Miłego dnia idę coś zjeść bo padnę ...

Grigri - ja także dziś posłusznie pokicałam na pobranie;)
a teraz zjadam pyszną bułę.

dziewczyny jak wy odczuwacie te skurcze?bo ja się boje, że nie będę wiedziała że rodzę:dry: no chyba że te skurcze to taki ból jak na okres?????:confused:to raz czy dwa na razie mi sie zdarzyło, a tak cholerka nie wiem o co kaman.jak to wygląda, jak się czuje.

Dzien dobry!
melduje sie bez medalu hehe ale obolała i nie do życia:(

dreamuś jak mam skurcze to czuje ból który promieniuje z odcinka krzyżowego na podbrzusze, przychodzi trwa kilkadziesiat sekund i odchodzi...dosyc charakterysteczne, przegapic sie nie da

martuszka, Bella jak tam dzionek rozpoczęty?

witam:) ja juz po śniadanku. czuje się lepiej. mąż wczoraj regalik i komode do sypialni wstawił wiec moge już wszystko ukladac. może i torbę spakuje:-D jakoś powoli będe te porządki dziś kulac.

MARTUSZKA, BELLA i jak się tam macie??
PATIK już myślałam,ze będzie następne dzieciątko a tu cisza. z dziewczynkami tez Cię tak wcześnie skurcze łapały??
KASIADZ nie wygłupiaj się z tym porodem. poczekaj jeszcze.
POLI i Ty też skurczami straszysz?? chcesz srebro czy brąz??
KASIULEC gratuluje zaliczenia egzaminów:)

a Wy nietoperki to co?? zasnełyście w końcu?? słyszałam, ze jak się nie śpi podczas ciąży to potem dziecinki to nadrabiają i pięknie śpią rodzicą:p

reklama
alee mnie skurcz łydki obudził:baffled:w nocy wstawałam milion razy grr

Dreamuś, ja mam spinanie całego brzucha, trwa to do 2 minut gdzieś. Jest to okropnie bolesne, nie mogę się ruszyć, a jak leże to nie odniosę sie za cholerę.. No i boli wtedy podbrzusze i krzyż dziwnie, podobnie jak na okres, ae niezupełnie:no::no:Mąż mi wtedy bardzo pomaga bo przyponina o oddychaniu, co przynosi ulgę

Do góry