reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Paol wspieraj mame niech sie nie poddaje i wlaczy dzielnie ! ma motywacje musi szybko zdrowiec bo wnuka trzeba bedzie bawic :-) !!! ja 2 lata temu mialam ciezki tajm w zyciu jak sie okazalo ze moja mama ma guza w piersi eh ... masakra :baffled: starsznie ci wpsolczuje bo wiem jak to jest ... pisalas cos kiedy o opreacji, to jakis nowotowr tak ?

tak, usunięto guza i teraz chemia, później radioterapia i na koniec jakaś hormonalna kuracja. nie byłoby tego wszystkiego gdyby była starsza, albo gdyby usunęli całą pierś. ja już się kwalifikuję do darmowych badań genetycznych. zrobię pewnie wkrótce po narodzinach Szymka...

witam nowe mamusie:)
ale się rozpisałyście w jeden dzień:)
bella nie martw się nie które dzieci rodzą mniejsze i potem nadrabiają, koleżanka była ze mną na patologi bo córeczka maleńka i mało przybierała a lekarze w 37 tyg zrobili jej w cc i w 4 dobie poszła do domu i malutka nadrabia spokojnie :-) a zresztą usg nie jest dokładne i często dzieciaczki troszkę więcej ważą:-)
uprosiłam męża żeby zawiózł mnie do biblioteki i biedronki i wróciłam ledwo żywa jak prawdziwa orka sapie i i byle co mnie męczy coś chwile podreptam schylę się i zaraz plecy bolą i brzuch twardy:no:
a takiego kuriera też chę:-p ja w ciąży ma straszną ochotę ale mąż tak się boi wcześniejszego porodu że sam mi dał szlaban:dry:tylko mi czasem cycki męczy bo powiekszyły się i jęczy żeby takie ładne zostały:-D ach te chłopy

dziewczyny, ja czuję, że bezsenna noc przede mną, która mi dotrzyma towarzystwa?:tak:
która to piła koktajl z truskawek? ja ostatnio mam fazę na takie napoje, lodóweczka pełna w jogurty naturalne i mrożone malinki z lidla-pyszne są:tak: jutro sobie taki sprawię, póki co zielona herbata mi pozostaje:-)

a propos to wlasnie przytachałam z tesco mrożone truskawki:-)a jechaliśmy po tabletki do zmywarki;-)
chyba siła Waszej sugestii podzialała.:confused:

poli, myślę, że będzie nas więcej:-D
dreamuś, ja to ostatnio pobiłam rekordy swoje, wybrałam się do miasta po czajnik bo mi gwizdek odpadł i zapomniałam kupic czajnika, odwiedziłam drogerię i spożywczaki ale o sklepie z garami zapomniałam:happy2:

reklama
Do góry