reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Cortina!

Almonds+-+Raw+-+Brewers1.jpg
to nagroda. kurier już odebrał:

233272455669086963_A2VZMTTY_c.jpg

W ramach nagrody ma się też umówić na parę lekcji, o których wspominałaś .No ok chciałaś filmy i obrazki, ale komisyjnie stwierdziliśmy, że ON będzie lepszym rozwiązaniem.

kuriera biore !!!!!! a te migdaly niech sobie ktoras wezmie :-D:cool2:
jakbym zniknela na kilka dni z forum tzn ze ... "goszcze kuriera" :rofl2:
wybaczcie !!
:rolleyes:

Paol wspieraj mame niech sie nie poddaje i wlaczy dzielnie ! ma motywacje musi szybko zdrowiec bo wnuka trzeba bedzie bawic :-) !!! ja 2 lata temu mialam ciezki tajm w zyciu jak sie okazalo ze moja mama ma guza w piersi eh ... masakra :baffled: starsznie ci wpsolczuje bo wiem jak to jest ... pisalas cos kiedy o opreacji, to jakis nowotowr tak ?

Siemanko!

Witam nowe oreczki - lutóweczki!

Jak tam, co tam?

Bella jak chiński? Będziesz potem nas szkoliła także przyłóż się do nauki! Trzymam &&& żebyś w poniedziałek mogła się już wypakowywać. Poza tym sam prezes orek Ci to załatwiał, co nie? :cool2:

Poli niezłe! Ale łóżeczko całkiem niezły udźwig ma :-D i weź z łaski swej dziecka telefon nie strasz, bo jak wyjdzie to Ci się ODDŹWIĘCZY tym samym :-D:-D

Cortina bejbe! Pożycz mi kuriera na kilka dni czooo?? Tak po starej znajomości czy cuś :cool: Wiesz jak jest... krążek mam założony to Ci go za wiele nie "zużyję", ale masażysta by się przydał :-) Chociaż na jeden dzień plissss! :-p

A ja Wam powiem, że ten mój syn to niezły żartowniś. Normalnie sobie z matki jajca robi. Miałam dzisiaj od rana dość mocne skurcze, takie ładniutkie, ładniusie! Regularne, pięknie się skracały, doszły do częstotliwości co 5 minut i... nagle zanikły. Szlag by to trafił! :wściekła/y: Już myślałam, że to dziś ten szczęśliwy dzień, ale nieeee.... Synkowi się na żarty zebrało. To taki brzuchowy berek jest. Tylko, że nazywa się "postraszę matkę" :dry:

I głodna jestem! Dajcie mi coś dobrego do zjedzenia! Cokolwiek! :zawstydzona/y:

dżizas! eve ja to bym chyba zaczęła dziecię nosem wciągać byle by jeszcze nie wychodziło!
kurcze ale Wy straszycie...ja jeszcze nie gotowa!!!!!!!!!!!!właśnie suszę koszule do szpitala.nie miałabym nawet w czym wystąpić....aaaaa....panikaaaaa....:shocked2:

EVE mnie ostatnio polozna mówiła, że takie regularne skurcze, nawet skracajace się to moga występowac do kilku tygodni przed porodem. nie u kazdej kobiety. no ale jednak orgenizm sie przygotowuje. no i badz tu madry i rozpoznaj poród. pojedziesz jak głupi do szpitala a tu przepowiadajace:p

POL1ANKA będzie dobrze z mama. musi byc dzielna dla Was a Wy dla niej. wsparcie najważniejsze.

mialam Wam napisac, że w tesco widziałam chusteczki dla dzieci w sześciopaku za 27.99zł. to wychodzi po 4,67zł. więc chyba warto. były te białe sensitiv i te niebiesko zielone

domikcw chusteczki pampersa? nie znoszę tych sensitive bo mi śmierdzą :-D za to zielone już kupiłam :tak:
powiem wam, że mam dosyć chodzenia z brzuchem!! znowu mam mega mdłości, sapie jak lokomotywa i w ogóle jestem bleee chcę już rodzić!! i nie mogę się doczekać jak zabiorę tą moją dwójkę na wspólny spacer!

GOSIA tak. pampersa. no nie mów, że śmierdzą bo ja szwagierce je kazalam kupic!:angry: ja myślałam, że one delikatniejsze/lagodniejsze niż te niebiesko zielone. nosz jak nie urok to............:no:

mnie bolą plecy tak nisko bardzo. źle mi się chodzi i też mam dosyc...

Ostatnia edycja:
Zgagulce jedne! Człowiek zostawi na chwile, a potem w stronach się nie może połapać tyle czytania!

Co to za kurier ludzie kochani! Gdzie lista zapisów na dostawę? Co racja to racja -niech chociaż ten cellulit pomasuje...

Młoda mnie chyba dzisiaj rozerwie! Normalnie nie wydolę zaraz!

Lekarz się ze mnie ponabijał na wizycie, że swoim zasłabnięciem cały oddział na nogi postawiłam. Wizytę za trzy tygodnie mi wyznaczył i jeszcze miesiąc kazał się trzymać.

Wagę w drodze powrotnej zakupiłam i pożałowałam, bo pokazała mi 1,5kg więcej niż ta w szpitalu wczoraj, hahaha.

Opiłam się zimnego koktajlu z truskawek mrożonych i teraz się pod kołdrą trzęsę z zimna. I strasznie chce mi się spać - ciekawe czy gimnastyczka pozwoli mi dziś odpoczać...

Dobrej nocy wszystkim!

Ostatnia edycja:
reklama
GOSIA tak. pampersa. no nie mów, że śmierdzą bo ja szwagierce je kazalam kupic!:angry: ja myślałam, że one delikatniejsze/lagodniejsze niż te niebiesko zielone. nosz jak nie urok to............:no:

mnie bolą plecy tak nisko bardzo. źle mi się chodzi i też mam dosyc...

ja znam osoby co ich używają i nie narzekają :) one są chyba delikatniejsze, ale mi osobiście ten zapach nie pasuje ani trochę...

Do góry